Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компютъра

Featured Replies

приятел до колкото разбирам от написаното от тебе си изтеглил готова игра за която не се налага инсталиране. Това предполага че играта е разположена в папка която папка съответно ти е изяла мястото от харда! После казваш, че си изтрил само ЕХЕ файла ohmy.gif ми в повечето случаи съответното ЕХЕ е няколко килобайта и няма как да се промени мястото на харда! Сигурен ли си че не си изтрил само съответното ЕХЕ или пряк път, а играта да си стои някаде там на харда ти! Я вземи провери малко! :wors:

• Автор

Ами тя самата игра беше ехе файл нямаше други фаилове нито шък беше в папка само един ехе файл който след това го изтрих

В една друга тема с липсващи GB на потребителя това лекарство е подействало.Виж дали и при тебе ще подейства.

Това немога да го разбера каде да вляза понеже ми е на английски windows-a,а това е обяснено на бг и немога да го схвана

Значи отваряш computer и на диск C даваш дясно копче на мишката на properties.

properties.jpg

От новия прозорец натискаш Disk Cleanup и ще те попита кои файлове искаш да почистиш.Ти натискаш "files from all users on this computer(Файловете на всички потребители)".Ще видиш това:

properties2.jpg

От него избираш "more options" и където пише "System Restore and Shadow Copies",натискаш "Clean up" и натискаш "delete" и за да излезеш натискаш "Cancel".По този начин ще премахнеш всички точки на възстановяване без последната.

• Автор
Значи отваряш computer и на диск C даваш дясно копче на мишката на properties.

properties.jpg

От новия прозорец натискаш Disk Cleanup и ще те попита кои файлове искаш да почистиш.Ти натискаш "files from all users on this computer(Файловете на всички потребители)".Ще видиш това:

properties2.jpg

От него избираш "more options" и където пише "System Restore and Shadow Copies",натискаш "Clean up" и натискаш "delete" и за да излезеш натискаш "Cancel".По този начин ще премахнеш всички точки на възстановяване без последната.

Мне не мисля че съм сигурен да пробвам с това да вземе да се изтрие нещо да стане нешо по лошо което няма оправия след това,а ако е само това начина да се оправи мисля да му освободя още място(достатъчно) и като дойде време да го преинсталирвам направо всичко ще преинсталирвам тогава и D-то кадето беше играта и мисля че тогава всичко ще е на ред

П.С Това ще го направя ако няма друго решение по въпроса

Редактирано от notz (преглед на промените)

Има една програма HDD Scanner ,пусни си я и във вид на графика ще ти покаже коя папка и кой файл какъв размер имат ,по този начин може да си намериш липсващите GB,програмата може да я свалиш тук

Дай пак наново, с обяснението какво си свалил, 3 гигабайта игра, с един изпълним файл само, слушай driver_sl, къде точно я свали тази игра, и какво има там сега?

Здарвейте, изтеглих игра от нета-The Matrix-diviance, но немога да я инсталирам.Някой може ли да ми каже как да го направя-имам алкохол 120% .

Благодаря предварително! :P

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте отново от мене,сега имам един друг проблем с компютъра тука от 2,3 дена ми прави само мизерий 1-во компа ми заби и искара един син екран на който пишеше нещо но неразбирам и го рестартирах от компа шото нямаше друго кво да се направи обаче по време на рестартирането windowsa не зареди а ми изписа `A Disk read error occurred Pres Ctrl+Alt+Del to restart` и аз натиснах контрол алт и делийт и пак започна да се рестартирва и пак стигна до това за контрол алт и делийт и така няколко пъти и накрая се ядосах и спрях компа от копчето и се изключи и след като се изключи извадих щепсела и пак го вкарах и пускам компа но като започна да се включва и преди да зареди windowsa ми искара един черен екран на който също пишеше нещо и пак незнам кво беше не му разбирам и включи се той с 300 зора и така 2,3 дена,но от днеска стана по лошо започна да насича през няколко секунди насича,когато отворя някоя програма или в интернет да вляза в My Computer като влизам фенерче изкарва а като съм пуснал музика на компа и когато насича музиката спира и все едно бръмчи `трррррр` нещо такова се 4ува помислих че като го рестартирам ще се оправи ама неможе и да се рестартира,защото windows започва да зарежда и и отново се рестартива и така няколко пъти започва да зарежда windowsa и пак се рестартирва и викам аз няма да бъде така и пак изключих компа от копчето(въпреки че не е хубаво от там да го спирам ама нямам избор) спира компа отново вадя кабела на захранването и го слагам пак и пускам компа и тогава вече успява да се пусне,но много зор 1 минута зарежда windows-a и тогава се пуска преди не беше така не се рестартирваше по 10 пъти не насичаше сега кво стана нз не вярвам да е слаб щото не е мн стар компа и е с 1 GB Рам AMD Sempron 2800+(1.6Ghz) 160 ГБ хард диск и моля някой да помогне защо е станало така дали с преинсталация ще се оправи. :)

Редактирано от notz (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.