Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каним ви да дарите топлина

Featured Replies

Ние, учениците от II АЕГ организираме благотворително шоу с цел набиране на средства за децата от дом за деца лишени от родителска грижа “Вяра, недежда, любов” в кв. Надежда. Това шоу ще се проведе на 8.02.2007 от 17:00 в музей “Земята и хората” (зад НДК). Входа ще е свободен. Моля Ви, заповядайте. Не е задължително да дарявате пари, децата се нуждаят и от внимание. Подкрепете ни в инициативата ни за Свети Валентин – “Децата се нуждаят от... повече ЛЮБОВ”

Ние, учениците от II АЕГ организираме благотворително шоу с цел набиране на средства за децата от дом за деца лишени от родителска грижа “Вяра, недежда, любов” в кв. Надежда. Това шоу ще се проведе на 8.02.2007 от 17:00 в музей “Земята и хората” (зад НДК). Входа ще е свободен. Моля Ви, заповядайте. Не е задължително да дарявате пари, децата се нуждаят и от внимание. Подкрепете ни в инициативата ни за Свети Валентин – “Децата се нуждаят от... повече ЛЮБОВ”

Похвална инициатива.

Браво на всички,които са автори на това начинание и дано да не ви е последното.

Само на място ли трябва да се дойде или може да се направи и по друг начин дарение...

Освен пари друго нещо от какво имат нужда тези деца-дрехи,обувки,играчки,книжки,лекарства или каквото и да е...

Давайте друг път повече подробности и някакви координати за връзка.

Ще са от полза определено.

• Автор

Еми, за сега дарение по-дръг път освен на място не може да се направи, тъй като нямаме банкова сметка. Иначе децата се нуждаят и от други неща - всичко нормално за малките деца - дрехи, книжки, играчки, защо не и лакомства.

Името ми е Дебора Стефанова. e-mail : [email protected]

Проверявам си мейла по няколко пъти на ден, така че който желае да пише, ще го прочета почти веднага.

Благодаря на висчки желаещи да дойдат:rolleyes:

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Имате поща...

И чакам да се обадите на някой от телефоните,които съм ви дал за връзка.

Приятен ден от мен.

Аз също ще си позволя да призова всеки,който има един час свободен да дойде.

Елате да видите (освен програвата на децата) и 5 прекрасни момичета,които вместо да ходят по заведения и чалгии са се захванали да доставят радост на тези деца.Ей така,безкористно.

Просто нямам думи да кажа колко им се радвам и как връщат вярата ми в хората и в подрастващото поколение.Та тези момичета също имат нужда от подкрепа за да не им остане това последното подобно начинание.

Не е необходимо вие да дарявате пари.За това се погрижихме вече.

Просто елате.

Е,ако дадете и по 2 лева няма да ви върне никой разбира се.

:help:

Искрено съжалявам, че ще пропусна поради даскалъка, но идеята е страхотна... :help::wors:;)

:help:

Ще оцелее този свят,щом има такива като вас,като algor и всички съпричастни към нуждаещите си :wors:

P.S.Работя в НДК и ако мога ще се измъкна за половин час ;)

-да ви видя kiss.gif

• Автор

Algor, много ти благодаря за хубавите думи. Отдавна не ми се беше случвало, но ми се просулзиха очите. Страшно много ти благодаря и за цялата подкрепа и помощ. :)

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.