Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имали ли сте някакви мистични преживявания и какви?

Featured Replies

Е? Не знам дали трябва да се нарекат мистични или окултни, духовни или други. Ама кажете какви по-точно. Май не сте много склонни да споделяте такива неща.

• Отговори 52
  • Прегледи 5,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ами как да сме склонни като дори самият автор не споделя нищо по темата? :angry:

Нямала съм и се надявам да нямам.

Сънищата включват ли се във въпроса?

Кой ли не е имал странан сън?!

Като чета разни теми по форумите,голям % българи са имали ,,случки,,..

Пророчески сънища,духове,странни шумове,привидения..изобщо....мистериозна работа ;)

Нямала съм и се надявам да нямам.

Сънищата включват ли се във въпроса?

Кой ли не е имал странан сън?!

Като чета разни теми по форумите,голям % българи са имали ,,случки,,..

Пророчески сънища,духове,странни шумове,привидения..изобщо....мистериозна работа :P

Лайла, предполагам,си чувала, че пророкът МухаМед имал такова 'мистично' преживяване като се "изкачил" до.....Миража?.. cool.gif:)

И аз съм имал подобни преживявания, примерно често ходят по голяма нужда след като ям круши или слушам чалга.

Други такива подобни 'мистични преживявания' има в западно-европейските дискотеки, като предварително минеш през тоалетната и вземаш таблетка "Ecstasy"... cool.gif

След като може да се "изкачиш до Миража", значи има и "слизане към Виража". Просто зависи дали пишеш "от ляво на дясно" или "от дясно на ляво"! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

U.Ra, можеше да пропуснеш първата една трета от коментара си. И не е зле да се изразаяваш по-ясно. Колкото да мистичните състояния, които се появяват след като си взел норкотици, мисля, че те се отнасят само до шаманите - за повечето от другите хора това не важи.

U.Ra, можеше да пропуснеш първата една трета от коментара си. И не е зле да се изразаяваш по-ясно. Колкото да мистичните състояния, които се появяват след като си взел норкотици, мисля, че те се отнасят само до шаманите - за повечето от другите хора това не важи.

Нищо не съм вземал. :) Хипотетично в контекст разсъждвавам. Бъди така добър, след като не разбираш нещо искай уточнения за контекста, а не се напъвай да даваш прибързани оценки. :clap: Ставаш като братята абрахамци и смешната Алефка, която се натяга затради статус и ресурси.. :P

Виждам, че не съм единствения, който не го разбира и вместо да съветва кой как да търси пояснения, би следвало да подхване самоучител по изказване или книжовен български език.

Иначе по темата интересна е, но не вярвам някой да изрази чистосърдечно, че е преживял подобно нещо, дори и анонимен прикрит зад ника.

На тази тема исках да кажа: Имала съм много, но те са си за мен и бих ги споделила с близък приятел и то ако има нужда. Точно това е особеността на мистичните изживявания - те са между човека и Бога.

Виждам, че не съм единствения, който не го разбира и вместо да съветва кой как да търси пояснения, би следвало да подхване самоучител по изказване или книжовен български език.

Иначе по темата интересна е, но не вярвам някой да изрази чистосърдечно, че е преживял подобно нещо, дори и анонимен прикрит зад ника.

не си "единствен", болшевик си, не си меншевик! радуйся! :):P

ми трудно разбират днешните люде сега как стана така, че израел иам за най-голяма колония сащ. ти, например, разбираш ли го това?... cool.gif "силата на мисълта" ли бе?... :rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Заради старите поверия ,нали?Че ако разкажеш, нарушаваш договора..... cool.gif Кое да ви разкажа : първото което си спомням или най -опасното? cool.gif При достатъчно гласове за ,може и да разкажа. cool.gif

• Автор

Предпочитам най-опасното. Айде народе гласувай, за да напише neo2311 за преживяванията си. Ей, да не лъжеш?

Предпочитам най-опасното. Айде народе гласувай, за да напише neo2311 за преживяванията си. Ей, да не лъжеш?

Виж ми хубаво подписа,или да не ти зачитам гласа? cool.gif

• Автор

Нещо не схващам. Какво да гледам на подписа ти? Ако имаш да кажеш нещо, кажи го. Всички те очакваме.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

neo2311-хайде разказвай,изневери на девиза си:хапя и бягам!

tuksum-научи се да четеш м/у редовете в тоя форум

Като пускаш тема не очаквай повече от 20% отговори,останалите грациозно ще

заобикалят (да отговорят),не се натоварвай(психически) :speak:

Нещо не схващам. Какво да гледам на подписа ти? Ако имаш да кажеш нещо, кажи го. Всички те очакваме.

Явно не си тук ,след като написа това.Кои са тия всички? За сега си само ти. cool.gif И щом си почнал темата,си е редно ти да си излееш душата пръв.

neo2311-хайде разказвай,изневери на девиза си:хапя и бягам!

tuksum-научи се да четеш м/у редовете в тоя форум

Като пускаш тема не очаквай повече от 20% отговори,останалите грациозно ще

заобикалят (да отговорят),не се натоварвай(психически) :speak:

Това може и да се брои ,за второ за???

• Автор

По колко гласа трябва да съберем, за да разкажеш за своите мистични преживявания?

Абе то досега не 20%, но и 2% трудно се намират.

По колко гласа трябва да съберем, за да разкажеш за своите мистични преживявания?

Абе то досега не 20%, но и 2% трудно се намират.

Що за въпрос? Сети се за някое мистично число.... :speak:

• Автор

3 е мистично число. Трябва ни още един глас. U.Ra, къде си? Обикновено отговаряш на всеки пост във всяка тема, а сега те няма - дай един глас. А още по-добре сподели и ти своите мистични преживявания. Но едва ли ще го направиш.

Освен сънища,иначе не..... cool.gif

3 е мистично число. Трябва ни още един глас. U.Ra, къде си? Обикновено отговаряш на всеки пост във всяка тема, а сега те няма - дай един глас. А още по-добре сподели и ти своите мистични преживявания. Но едва ли ще го направиш.

Мойто момче/или момиче/,опитът не беше лош.Ама там дето сте учили ,ние сме преподавали.Знаеш ли ги тоя златен лаф?Айде ,със здраве и лека нощ или лекар с нож -как си избереш! cool.gif

• Автор

Знаех, че нищо не си преживял и нищо няма да кажеш. Защо въобще писа тук?

Защото в началото не разбрах каква ти е идеята.... :yanim:

Защото в началото не разбрах каква ти е идеята.... :yanim:

Но не ти попречи да ни излъжеш за срещите ти с мистичното,нали?

Лоши хора,лоши.. sad.gif

Тук съм, какъв ти е случая? защо ги приемаш така сериозно? За къде препускаш така стремглаво? Имам чувствово, че тичаш натам и от това дали някой ще разкаже или не зависи цялото ти бъдеще.Ако искаш да си докажеш, за свое успокоение, че подобни изживявания съществуват не не нужно да го правиш във форум, просто приемаш факта, че това е така. И защо изтри онова, което трябваше да прочета? Не мислиш, че всички седят неотлъчно до компутъра до умопомрачаване, нали?

Освен това заглавието на темата ъммм няма да получиш кой знае колко отговори...правилното би било дали вярват в мистичните изживявания или дали са чували (още по-добре, тогавя някой би се престрашил претендирайки, че разказва нечия друга история да изложи собствента си тук) и тогава ще получиш повече отговори.

Лоши хора,лоши.. sad.gif

Алия, понякога направо ме изумяваш! Като някое малко дете, което до момента е било отглеждано в оранжерията на мама е тате, защитено от външния свят и ОООоооо изведнъж гледай ти хората не били само онези усмихнати свежи лица, а имали всевъзможни окраски.

Има и къде по-лоши хора :P момиче!

• Автор

М да. Май не трябва да ви питам нищо повече. Вие никога не отговаряте конкретно на въпросите ми. Никой нищо конкретно не е разказал. Иначе си прав. Реших - повече няма да ви питам, защото няма смисъл.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.