Премини към съдържанието

azbuki

Потребител
 • Публикации

  351
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

3 Последователи

Всичко за azbuki

 • Титла
  Почетен потребител

Последни посетители

4332 прегледа на профила
 1. Дъждът ражда вълни, отмива ни, плаче с нас, струи. Болка и лъжи отмират, давят се, бучат и ни оставят тихи, помирени със света и той със нас. Живот тъй малък, дребен, сив, скончаем. И стихия тъй мощна всепоглъщаща - вълна. Поглед през дъжда навън - водата е море, морето е вода. Безкрайно, но за очите ни необозримо Твърде къс като животът ни е взорът. Красота и после - хоризонт, мъгла Безкраен е стремежът на душата към Дома Но тук, със този хоризонт живее тя - сега И дъжд , и вятър, слънце и мъгла са неин ден и нощ. Езикът ми е слаба четка, боите ми - и тe са... покупка някогашна захвърлена във шкафа - до следващия дъжд.
 2. Душицо, спомни си какво е ирония и след това прочети пак какво съм написала (За да не се хАбиш да ми обясняваш за Бъдни вечер).
 3. Здрасти. В християнските примерно изобщо няма такова нещо. П.П. "Подписите" на някои хора ми приличат на енергийна кофа за отпадъци. Вероятно отразяват известни прояви на енергийно клошарство...
 4. Приятелю болестотворен, от зодията ще да е, да знаеш. Не съм Овен аз, а негова е Пролетта. Но уча се по малко и аз Овен да бъда. Има време още до Лъва.
 5. Измислих аз решение велико по повод близостта със Бога. Купувам биричка една на пейка сядам си на малкия площад до църквата, ковачницата стара и... чета.
 6. Ох, Нел, не питай за Смъртта мен. Приятелят неверник, той знае да ти каже. Аз с Живота повече се занимавам. Пък нещо днес на Слънцето се радвам и хич хич някак не ми идва музата проклета. Избяга тя на слънце да се напече. Ще я следвам. Приятелю неверник аз тъкмо мислех на фитнес да отида пак. А ти, с тез пасти пу-пу-пу от турчина ли да ти купя? Баклава...
 7. Не беше Странджа, а Балканът този път. Но "все равно" не ме влече към снимките душата. Гласът ме води другаде. Към други дебри вика той. У мен, у моята си "де-бре-де".
 8. О, приятелю засмян поради що си тъй припрян та цвета ухаен на цветята не забеляза, а.. само гнева дълбоко тъй стаен? --------------------------------- Аз тръгнах първа той остана още малко да прави снимки спомена да запечата? а в мен стремежът беше неудържим напред и все напред. Бавно. Веднъж огледах се назад за него върнах се дори съзрях в далечината фигурата му и после в мен нещо пак пое напред. Сама със себе си аз знаех, че това е сбогом. по пътя си поех.
 9. Аспержи купих и спанак от турчина весел до нас. Продаде ми още да не повярваш какво Великденски круши нарече ги той. Две кила за едно и още една круша подарък за скръбно сърце - специален. Така и забравих на църква да ида че тоз турчин бе май сам Исус или кой? Душата ми светна и рекох ех, Великден ли Пасха ли, празник голям, в душата настана от един мюсюлманин засмян. Празнуваме всичко! (С Великденски круши) Та... да си дойдем на думата аспержи или спанак?
 10. О, ако е тъй, то искам да умра! Но не, ще си извървя чинно пътя до зелената врата която ти тъй пищно ми рисуваш.
 11. Защо все за Смъртта така жадно бленуваме? На Смъртта лицето е Животът. Какъвто той, такава тя. Илюзията е в това, да виждаме едно лице, забравяйки за другото. Мислите дълбаят своите тунели мрачни, тъмни, както потоците топящ се сняг проникват в недрата на Майка Земя. Но защо в това все виждаме тез траурни звънци? Нима не е топежът предвестник на Пролетта? Газим през калта оплакваме съдбата тежка дълга зимата била, а сега и киша - докога? Не виждаме на тепсия дадено е всичко що трябва, а Смъртта тя си знае кога.
 12. Приятелю верни, ти светла душа, за думите земни ти благодаря.
 13. Дъждът дълго валя от очите ми порой вади се стичаха болка голяма от земни недра извря. Вулкан, потушен от дъжда и дим и пара слепени в едно. Облаци страшни душевна мъгла. Но, утаиха се те земята пое ги обратно измити пое ги като храна от която покълна трева жадна жадна за живот оросена, но чакаща слънцето все още зелена но златна в своето утре.
 14. Ми текста го имам. Зависи кво значи "запознат".
 15. azbuki

  Астрология

  Ура, я си признай, коя еврейка те заряза, че толкоз са ти криви събратята й, завиждаш им и ги ругаеш все?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...