Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсачка за info.datacom.bg ?

Featured Replies

Моля ви кажете ми как е търсачката за info.datacom.bg защототук има доста нови и ане чак толкова нови неща.Моля ви,все някой трябва да я знае.Не може никой да не ползва тозъ сървър при положение че има толкова много потребитрли.

А какъв е начина да ъплоудвам там защото от няколко месеца не става?Междувременно някои качват.

Защо не мога да се запиша в datacom като потребител?Казва че функцията е временно недостъпна ама от кога е така... sad.gif

Редактирано от 1000lv (преглед на промените)

А какъв е начина да ъплоудвам там защото от няколко месеца не става?Междувременно някои качват.

<{POST_SNAPBACK}>

Току що пробвах и стана май че пак са го пуснали :)

Като се опитам да отворя моята директория ми изписва :Bad Request (Invalid Hostname)" ,иначе като разглеждам потребителските директории и виждам моята в която нещата които съм качил си седят.Не че ми е запотрябвала,аз в Датата имам две на Сторе1 и една на Сторе2 ама въпроса е принципен по-скоро.

Като се опитам да отворя моята директория ми изписва :Bad Request (Invalid Hostname)" ,иначе като разглеждам потребителските директории и виждам моята в която нещата които съм качил си седят.Не че ми е запотрябвала,аз в Датата имам две на Сторе1 и една на Сторе2 ама въпроса е принципен по-скоро.

<{POST_SNAPBACK}>

server: free2.datacom.bg

user & pass - ти си ги знаеш :)

Това е друго нещо ама откъде да знаех,аз твърдо опитвах през главната страница и то не ме пускаше.15x

Това е друго нещо ама откъде да знаех,аз твърдо опитвах през главната страница и то не ме пускаше.15x

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам за теб, но аз за всички FTP сървъри използвам клиент... тия измислините от страниците не ги зачитам :)

Да бе,и аз ползвам Cute FTP и понякога Total comander ама за там незнаех настройките.Иначе писах на администратора веднъж ама не получих отговор.

Да бе,и аз ползвам Cute FTP и понякога Total comander ама за там незнаех настройките.Иначе писах на администратора веднъж ама не получих отговор.

<{POST_SNAPBACK}>

Ми при регистрация пращат едно мейлче и там си пишат настройките :)

А за админите - не знаеш ли, че винаги са твърде заети?

Абе аз съм регнат отпреди година и половина и тогава бачкаше това през страницата и мейлчето е отишло в кофата или не съм го чел въобще :)

Ето защо човек трябва да чете.

Абе аз съм регнат отпреди година и половина и тогава бачкаше това през страницата и мейлчето е отишло в кофата или не съм го чел въобще :)

Ето защо човек трябва да чете.

<{POST_SNAPBACK}>

... и да пази важните писма biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Има ли начин в момента да се регистрирам в free.datacom.bg, защото като гледам вече нямат и заглавна страница...

Ми при регистрация пращат едно мейлче и там си пишат настройките :clap:

А за админите - не знаеш ли, че винаги са твърде заети?

<{POST_SNAPBACK}>

Е аз им писах няколко пъти и ми увеличиха мястото до 15 Гб - просто не съм го запълнил още (оставт ми около 3-4 Гб) и затова не съм им писал пак. Иначе до няколко дена винаги са ми отговаряли на мейловете. :hush:

Значи и аз ще трябва да им пиша да го увеличат за да не правя пет директории.Засега имам две като и двете са пълни на 80% и трябва да бъда много гъвкав при слагането на нови неща и да махам старите.2-3 гигабайта ме устройват.

• 1 месец по-късно...

А да питам сега мога ли да се регистрирам по някакъв начин в сайта да мога да качвам ако може да ми кажете от къде .. ще съм ви благодарен

Безплатно ли е т'ва пространство във free.datacom.bg и ако да как да се регистрирам???

;)

<{POST_SNAPBACK}>

Е и аз тфа питам ама... уви...

Мястото и регистрацията са безплатни,НО в момента нови регистрации не се приемат.Търсачка също няма.Просто ако искаш да теглиш нещо трябва да знаеш от къде точно.

Мястото и регистрацията са безплатни,НО в момента нови регистрации не се приемат.Търсачка също няма.Просто ако искаш да тегли нещо трябва да знаеш от къде точно.

<{POST_SNAPBACK}>

За 1вото ясно.. ама за 2рото търсачката Ето го начина за търсене ;)

Наистина работи,даже показва нещата които съм качил.Дано да е за по-дълго.

Наистина работи,даже показва нещата които съм качил.Дано да е за по-дълго.

<{POST_SNAPBACK}>

От доста време го има и си бачка наистина

Мястото и регистрацията са безплатни,НО в момента нови регистрации не се приемат.Търсачка също няма.Просто ако искаш да теглиш нещо трябва да знаеш от къде точно.

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:

Добре, 10x пичове, ама знаете ли дали изобщо някога нови регистрации ще се приемат. И откъде ще трябва да се регистрирам?

PS: Има ли смисъл да питам с и-мейл тия от datacom.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.