Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои са най-добрите MP3 плейри?

Featured Replies

а еквилайзерче има ли и добър ли е?

Мога да ти кажа само да не си зимаш CD-MP3 аз имам такова мн хубав злук изкарват,обаче мн барзо се скапват Anty-Shok,самия диск почва да прескача.Не си зимаи :clap: .А ако искаш нешто наистина яко зависи за колко кинти си земиI-Pod Това са най-новите,шото са мн малки.А има по-големи с 10,20,30.....80/GB памет.Apple са си Apple...

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

Apple са си Apple...

Да вземеш да прочетеш какво съм написал.

а еквилайзерче има ли и добър ли е?

Еквалайзер има, да (5 банда). Дали е добър е относително, просто е субективно мнение. Лично на мен си ми върши идеална работа. Поддържа си USB2.0 и понеже е мъничък се събира в почти всеки джоб. Дисплеят свети в синьо (цвят, който ми е слабост) интерфейсът е изчистен интуитивен. Адаптера е за американския стандарт и си има 2 приставки за английския и европейския. Стандартните слушалки имат регулатор на силата на звука и не са твърде лоши като за начало. Определено са по-добри отколкото на предния ми 256MB-ов Lenco. И все пак са за смяна ако човек иска истински качествен звук. Но това си важи за всеки портативен плеър, независимо от марката. След проучвания си купих Sony MDR EX-81. Пасват си страхотно.

Тези слушалки които си взел...защо с тази пластмаса? sad.gif Аз съм с тези:

http://itc.ua/img/ko/2005/30/010620.jpg

На креатива бях с абсолютно същите(сони), само че с дълъг 1,2 м кабел, този се връзва след щипката към хендсфрито.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Пластмасата минава зад ухото. Предполагам е за да осигури стабилност, а и така кабела също минава зад ухото, което е удобно и практично. Слушалките струваха 50 евро, което не е малко за такива слушалки, но пък са страхотни.

Да вземеш да прочетеш какво съм написал.

Аз съм го прочел и нз шо ме караш да го чета пак?.Нещо лошо ли съм написал?.Апак твоята статистика показва,че Apple са една от най-добрите в този бранш(можеби и най) :clap:

Определено продуктите им са отлични, но най-добрите? Твърде е относително. Разликите са твърде малки за да се определи категоричен победител, а Apple също си има недостатъците. Разликата в качеството на звука е твърде малка и недоловима в средите, в които се използват портативните плеъри. Така че това предимство на Apple се елиминира. От друга страна намирам за крайно неудобно да се налага да добавям песни към някакъв плейлист. Поне аз не мога да нарека плеър, който ми е неудобен за най-добър. Всеки преценява какво иска от портативен плеър. Дори и Apple да са най-добрите, то категорично не са оптимални решения. "Оптимално" не е едно и също с "най-добро", а именно оптималното решение е това, което е важно.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

rainov, iPod плеърите МОГАТ да се свържат с Windows компютри. Освен по USB, могат и по FireWire, което си е малко предимство.

Качество на звука? Според тестове, Apple водят по изходно качество на звука, но разликата е пренебрежимо малка. Още повече, че има и други фактори: 1) портативен плеър се използва в движение, което значи навън. Навън не е тихо като вкъщи, а това пречи да се усети разликата; 2) за каква осезаема разлика може да се говори ако се използват слушалките, които са в оригиналния комплект?

Така че, моля, не намесвайте качеството на звука, просто защото е твърде относително.

Zen поддържа технологиите за пренос на данни FireWire и USB 1.1. Големият обем памет на МРЗ плеъра позволява да го ползвате и като портативен харддиск за пренос на данни. Отделно софтуерът синхронизира всички записани музикални файлове - не само MP3, но и WMA.

И Creative nomad jukebox zen 2.0 (моят) поддържа FireWire. Подариха ми го с горепосочените от мен слушалки и навън дори камион да мине покрай теб ако не го видиш няма да го усетиш biggrin.gif

С новите модели не знам как стоят нещата със софтуера, но то е нормално като го наблъскат с хиляда глупости да даде фира. Наистина многото екстри не са гаранция за качество. Новите Ipod-и, а и Creative плеъри не мога да ги наричам Mp3 плъери, а направо мултимедиа плеъри. То вече и видео и снимки се гледат на тях. Накрая ще им сложат по една операционна система и ще станат джобни компютри.

Не знаех, че и Ipod могат да се свързват чрез USB към Windows компютри.

Благодаря ти за полезната информация. С уважение, rainov! :clap:

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Отдавна си търся мп3 плейр до 180 лв, а супер много искам и сони.Не държа да има кои знае какъв дисплей, дори и да е едноредов, да не е повече от 512мб и да може да се бяга с него.Някакви предложения?

Определено продуктите им са отлични, но най-добрите? Твърде е относително. Разликите са твърде малки за да се определи категоричен победител, а Apple също си има недостатъците. Разликата в качеството на звука е твърде малка и недоловима в средите, в които се използват портативните плеъри. Така че това предимство на Apple се елиминира. От друга страна намирам за крайно неудобно да се налага да добавям песни към някакъв плейлист. Поне аз не мога да нарека плеър, който ми е неудобен за най-добър. Всеки преценява какво иска от портативен плеър. Дори и Apple да са най-добрите, то категорично не са оптимални решения. "Оптимално" не е едно и също с "най-добро", а именно оптималното решение е това, което е важно.

Съгласен с твоето мислена и начина по които представи твоето мнение :help:.

Отдавна си търся мп3 плейр до 180 лв, а супер много искам и сони.Не държа да има кои знае какъв дисплей, дори и да е едноредов, да не е повече от 512мб и да може да се бяга с него.Някакви предложения?

Аз съм много доволен от DivaGEM, а си го взех за 200лв. Има 512мб вградена памет, Слот за SD/MMC карта, радио, диктофон, Графичен LCD дисплей с подсветка и батерията издържа повече от 10 часа (презареждаща е). Цялата статия за него можеш да прочетеш ТУК.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.