Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да изтрия 2 папки и с нищо не става

Featured Replies

Изрязах 15 ГБ от диск 1 и ги добавих към диск 2. Рестартирах и ми поиска да пиша нещо. Написах буквата Е и се появиха някакви папки във диск 2. Не могат да се изтрият по никакъв начин. Какво ли не пробвах. Махнах партишън меджик 8, програмата чрез която си навляках тия бози. Delete doctor, tuneup utilities, unlocker, Delete File Tools и какво ли още не. Папките си останаха. Някой може ли да ми помогне, че вече нямам идея какво да правя?!

untitled1al5.jpg

Редактирано от phantasm (преглед на промените)

Значи ако си с файлова система NTFS, отиваш в Control Panel - Folder Options - View и най-долу махаш отметката на Use simple file sharing.

После цъкаш с десен бутон на въпросните папки, избираш Properties - Security и ще видиш кои локални акаунти имат достъп до папката.

Редактирано от myd (преглед на промените)

• Автор

Еее браво ти си най-добрия! Първо отидох на въпросното място и пишеше систем. Добаавих си своето име (не знам защо ама го написах) и след като дадох ок и delete се изтриха папките. biggrin.gif

Да, добавя се собственият акаунт от Add и като излезе в списъка, се слага отметка на Full Control, за да можеш да правиш всичко с папката biggrin.gif

А акаунтът System се ползва от системните услуги на Windows и е важен.

От Advanced може да се премахне зависимостта на папката от правилата, зададени на дяла или главната папка, в която се намира тя - маха се отметката на Inherit from parent... Опцията се намира в първата колона - Permissions. От колоната Owner може да се сменя собственика на дадената папка или дял cool.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

• Автор

ясно пич, схванах основното. благодаря ти още веднъж.

:baby:

Значи аз имам подобен проблем.Имам една папка където не може да се изтрие изписва ми cannot delete името на папката The directory is not empty. Мога да влизам в нея и е празна опитах по по-горе описания начин но нямаше резултат опитвал съм и с много други програми но като я изтрия с някоя програма изписва че папката е изтрита но всъщност само и променя името.

Надявам се някой да може да ми помогне.Благодаря предварително

Значи с Unlocker съм пробвал и само сменя името.

Папката се намира в My Documents\My Pictures

Какво е името на папката? Опитал ли си под Safe Mode?

Значи с Unlocker съм пробвал и само сменя името.

Папката се намира в My Documents\My Pictures

Защо ти е да триеш My Pictures ? :angry:

Направи така във настройките ,че да се виждат скритите папки и архиви,за да видиш какво има във въпросната папка.

Start .. Control Panel ... Flooders Options ...

Там избираш View и слагаш отметка да ти показва скритите архиви и папки !!!

След това можеш да си чекнеш харда " Партишъна " за грешки.

Start ...Run ... и пишеш CHKDSK C:/F " Буквичката C означава ,че проверяваш партишън C ,ако е във друг партишън смения според буквата на партишъна който искаш да провериш и рипернеш " !!!

Ако имаш WinRaR инсталиран отвори го и чрез него браузни до въпросната папка и виж дали от там можеш да я изриеш " Един лесен и хитър начин е това"

Ето ти директен линк за сваляне на последната версия

http://www.rarlab.com/rar/wrar360.exe

Но мисля,че след като си чекнал диска и след намесата на Unlocker би трябвало да свършиш работа

Успех

Най - сигурния начин , е да заредиш ntfs dos от ultimate boot cd да речем и тогава можеш да истриеш абсолютно всичко .

Мерси на всички.Значи дадох CHKDSK и то ми възтанови некви фаилове във въпросната папка и после ги изтрих и тях и нея ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.