Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с изчезнал звук след преинсталация!

Featured Replies

Значи проблема е следния.Преисталирах си уиндолса и след това нещо беше станало и нямах звук на компютара.След това скед 2 3 дена се оправи (аз се ровех няляво и надясно може и аз да съм го оправил но незнам как) и вчера пак спря ?Може ли някой да ми помогне да го оправя ? Преинсталирах драйверите слагах по нови версии и нестава и нестава.Надявам се този пат модератора да види въпроса ми а не да пише да се науча да задавам вапроси.Накратко за модератора - Нямам звук откакто си преинсталирах компютъра.От какво може да е ? От драйвърите , от звуковата ми карта ? Помогнете да си разреша проблема!

Редактирано от stanley56
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)

Дай повече информация за звуковата карта, какъв модел е, и драйверите които ползваш?

Надявам се този пат модератора да види въпроса ми а не да пише да се науча да задавам вапроси.Накратко за модератора - Нямам звук откакто си преинсталирах компютъра.От какво може да е ? От драйвърите , от звуковата ми карта ? Помогнете да си разреша проблема!

Да, да - те, модераторите са врачки , сега ще хвърлят боб и ще ти разгадаят частите !

• Автор

Драйвера е Realtek AC97 Audio Driver 3.82.Звуковата кара е Realtek , но незнам точно каква . Кажи от каде да видя зада ти кажа.Уиндоуса ми е XP SP2 , а за дъното .. пак незнам от къде да проверя sad.gif

А тва с боба как става ? :help: Съжелявам забравих да ги напиша. А относно модераторите можеха да ми кажат защо ми заключват темата , а не само да напишат да се науча да задавам въпроси. Правилата съм ги чел ако това е проблема , но просто изключих.Извинете ме!

Редактирано от Atanasow (преглед на промените)

Нямало е голяма полза от предишното учене - набързо няколко:

-какъв уиндоус

-какво дъно

-каква звукова карта

-какви драйвери

-...

добавено - какво стана - докато си напиша мнението, 3 човека ме изпреварили. Но нищо - повторението е майка на повтарянето

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Щом си с Realtek драйвер, трябва да имаш в taskbar-а икона Sound Effects, стартирай я, и пробвай отам да оправиш нещата. Освен това иди на Start>Control Panel>Sounds and Audio Devices и отметни Place volume icon in the task bar, ако не ти е отметнато. Успех!

• Автор

Отметнато ми е това а от Sound Effects-а също се мъчих но нестава и нестава sad.gif

Какви колони ползваш? Пробвай да ги тестваш от Sound Effects>Speaker Configuration. Иди и на Jack Sensing и натисни start за да ти засече колоните, дано стане.

• Автор

Да засякло ми ги е , а това Jack Sensing при мене е Connector Sensing . От него как така да ги тествам ?

Пробва ли на Speaker Configuration да просвириш колонките. Натискаш Auto test, и ако се чуват, значи не би трябвало да има проблем.

• Автор

Не не съм пробвал там кажи как по точно да ги направя.

• 1 месец по-късно...

Ехаааааа все едно гледам моя проблем хаха аз съм ровил из всички видове настройки и съм ги направил ръчно но звука дори в слушалките го няма настоиките са както трябва драйвърите са на лице слущалките бачкат пробвани са на друг компютър моя въпрос е дали може да имам някакви проблеми в BIOS-а за да не се хващам да ровя веднага че съм много бърз у ръцете biggrin.gif

За мое съжаление не е знам че проблема е във софтуера но не знам къде точно но съм сигурен за драйвърите и за настроиките им интересува ме дали може да има някаква забрана или ограничение в BIOS питам за да не се ровя безмислено иначе ако има сигурно ще го намеря не съм много запознат с BIOS затова питам

да и там проверих нормално но все пак открих от къде е проблема имах липсващ драйвър за дъното който явно не се е качил при автоматичното инсталиране сега всичко е ток и жици мерси много за съдействието

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.