Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се употребява депилатоар ?

Featured Replies

Можете ли да ми кажете цена и как се употребява депилатоара cool.gif

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

цената е взависимост от това какъв епилатор искаш варира между 30-200 лева горе долу включваш го в контакта и оттам мисля е ясно..виж това

Той не пита за епилатори, а за депилатоар (кремчето) ;) Като си купиш, то си има упътване и ще разбереш как става. Ама ефектът е все едно се бръснеш

• Автор

да питам за депилатоар (кремчето) ами по добре с него ли е става ли на червени точици или по-добре депилатоара отколкото самопръсначка имам предвид мишници, крака ? ;) ?

Ако не си алергичен, няма да стане на точки. Както ти казах то е все едно се бръснеш. След два-три дена ще си личат вече косъмчетата. Със самобръсначката е същото-пак изкарват за същото време, но може да се порежеш ;)

• Автор
Ако не си алергичен, няма да стане на точки. Както ти казах то е все едно се бръснеш. След два-три дена ще си личат вече косъмчетата. Със самобръсначката е същото-пак изкарват за същото време, но може да се порежеш ;)

Под мишницата тоест след 2-3 дена пак ще дразнят така ли или ...

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

• Автор

За колко време горе долу ще стигне .... и цена ако можеш да ми каже ;) На AVON немога да намеря в каталог

Със самобръсначката е същото-пак изкарват за същото време, но може да се порежеш :P

Какви 2-3 дена ohmy.gif - изобщо не е вярно

;)

Ползвам дамската Жилет от години заедно с гела-чак след 2-3 седмици се появяват

И не реже изобщо,защото си има гумички

laugh.gif

Зависи колко мажеш. Ако включиш и краката, няма да имаш за следващ път. Цените на обичконвените деполатоари са от 2 до 5лв. Може да пробваш Veet, aма те май бяха по-скъпички (не помня цената), но в крайна сметка едно и също правят

• Автор

Благодаря на Хипермаркет мога ли да намеря депилатоар

Какви 2-3 дена ohmy.gif - изобщо не е вярно

;)

Ползвам дамската Жилет от години заедно с гела-чак след 2-3 седмици се появяват

И не реже изобщо,защото си има гумички

laugh.gif

Много добре знаеш, че на всеки косъмчетата различно растат. Аз примерно ползвам епилатор и пак го правя всяка седмица. Ако се бръсна, ще е през няколко дена,а и той е мъж, което ще рече, че едва ли му растат толкова бавно, колкото на теб...

Би трябвало :P

Много добре знаеш, че на всеки косъмчетата различно растат. Аз примерно ползвам епилатор и пак го правя всяка седмица. Ако се бръсна, ще е през няколко дена,а и той е мъж, което ще рече, че едва ли му растат толкова бавно, колкото на теб...

Мда направо съм за завиждане - че не губя толкова време в тия процедури

Всъщност спряха да растат от епилатора,с течение на времето се и разредиха и почти не се появяват

Защото вече нямат корени,на други корените явно са много упорити

;)

Цените на обичконвените деполатоари са от 2 до 5лв. Може да пробваш Veet, aма те май бяха по-скъпички (не помня цената), но в крайна сметка едно и също правят

Veet е 10-11 лева за 100 мл.

Ми да, след два-три дена ще трябва да правиш процедурата наново

Зависи от човека, но като се има предвид, че е момче след седмица пак ще са наболи.

Да има ги, но аз бих те посъветвал да идеш до някоя аптека/дрогерия(по-големите вериги като Санита, Сейба и разни подобни) там ще си намериш със сигурност и ще има кой да отговори на въпросите ти, до колкото е възможно де!

Редактирано от peps (преглед на промените)

Аз пак спа biggrin.gif чак сега забелязах Д-то както и да е искам само да кажа,че разликата в ножчето за бръснене и депилатора е една-миризмата..по никакъв начин ненамалява растежа на косъма..нито пък дебелината..

Всъщност спряха да растат от епилатора,с течение на времето се и разредиха и почти не се появяват

Не е от епилатора. Това е от годините. Колкото повече напредват, толкова повече намалява окосмяването. ;)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Не е от епилатора. Това е от годините. Колкото повече напредват, толкова повече намалява окосмяването. ;)

Колко си мила относно годините laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.