Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Международния трафик

Featured Replies

От снощи,12.30-1.00 имам проблем със сайтове извън България.И при вас ли е така?Говорих с БТК,но те са говеда,много близки до стария ми доставчик и освен глупости не чух друго.Ех,бедна ми провинция! angry.gif

В момента повечето хора в България нямат международен,има проблем нещо.Аз говорих с моя доставчик и каза че се работи.Трейснах сайта на ICQ,връзка има до БТК само.Демек няма.

Има някакво подобие на международен нет ( БTK) , но скоросттите направо никакви ги няма.

Едвам влизам в Yahoo , а връзка с ru.net-a изобщо нямам. :sobbing:

НА БТК е изгоряла една от оптиките.

До час трябва да е отстранено.... т.е. до към 15:00 часа на 12.09.2006

Само БТК-то ли имат такъв проблем ?

На мен ми казаха , че проблема идвал от Румъния !

При мен и българския трафик е слаб .

Редактирано от sevunt (преглед на промените)

• Автор
НА БТК е изгоряла една от оптиките.

До час трябва да е отстранено.... т.е. до към 15:00 часа на 12.09.2006

Ти да не си от БТК?Щото споменаваш и срокове.А на мене ми казаха "да го д...м". :huh::angry22:;)

В момента се вързах към една от кабеларките в Бургас и върви като пушка. Явно те не вземат от БТК. Или може би БТК се оправиха междувременно ?

:huh:

В момента се вързах към една от кабеларките в Бургас и върви като пушка. Явно те не вземат от БТК. Или може би БТК се оправиха междувременно ?

Хаха... комшия, казвай тая кабеларка.

При мен от снощи почна да се бъгва нещо международния, но реших, че е нещо в доставчика, а то явно в цяла България. ;)

Хаха... комшия, казвай тая кабеларка.

При мен от снощи почна да се бъгва нещо международния, но реших, че е нещо в доставчика, а то явно в цяла България. ;)

ComNet

Все още няма въпреки че месинджъра твъдри че се е вързал ама аз знам че ме лъже.

В събота и неделя и при мен беше "дърво". От вчера /понеделник/, всичко се оправи. Къде и коя е истинската причина?

:bye1::speak::speak:

И при мен беше така в събота и неделя, но се оказа, че не е от моя доставчик. Явно има някакви проблеми. Днес, почти е същото

Ти да не си от БТК?Щото споменаваш и срокове.А на мене ми казаха "да го д...м". :bye1::speak::speak:

Ами....не, но работя като техническа подръжка и ги познавам доставчиците :P

А иначе в офиса сме пуснали Sellinet за момента, и те са частично на БТК... т.е. имат и сателитно 'трасе'.

Ебати гадното тамън днес имах малко време да поиграя wow а то какво са па нет нема ...................................

xD Аз мислех че нещо е от MapleStory-то щот вчера го инсталнах пък искаше достъп до host файла :O При мене във Варна вече всичко си е kk.

Не не не не..пак имам проблеми с международния..даже и в БГ е малко бавен.

Тази сутрин си тръгна нормално, но явно е било за малко. Просто цяла България има проблем с външния трафик и това не е само в София. Остава само да чакаме..

Айде отново. sad.gif

Моля кажете дали и вие имате същия проблем, за да знам дали е в доставчика ми проблемът

Редактирано от pemo (преглед на промените)

Айде отново. sad.gif

Моля кажете дали и вие имате същия проблем, за да знам дали е в доставчика ми проблемът

Има известен проблем с междувародния трафик отново - ДА, но май не е чак толкова, защото някои страници ми се зареждат много бързо, а други ги чакам по 10 минути!

За малко беше тоя път.

За малко беше тоя път.

Все още го има проблемът... Поне при мен

Евала, оправи се biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.