Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компютъра - пуска се сам!

Featured Replies

Здравейте, имам проблем.Смених си дъното току що и когато сложа захранващия кабел компютъра се пуска веднага без да натискам поуър бутона.Със старото дъно не беше така.Рових се из биоса но не намерих решението.Някой ако знае да помага.Благодаря ви предварително! :)

Аз имам същия проблем и пак след смяна на дъното, също не намирам нищо в биоса което да реши проблема. Бутона не е заседнал. Просто дори да спре през нощта тока, в момента в който го пуснат се включва и компютъра. Много неприятно.

Виж нещо около power бутона да не дава на късо или бутона да е заседнал :gift:

или някой да не го държи натиснат или да му е сложил клечка като децата по звънците.

coolmeen по добре не казваи нищо и да те мислят за некомпетентен от колкото да се изкажеш и да разсееш съмненията

захранването е гадно и тръгва само... просто при включване пуска лъжлив импулс и се пуска само... на хубавите захранвание като се вкара кабела има защита, която бави пускането 1-2 сек. и ако вкарате кабела и натиснете копчето компа не тръгва, а чак след като натиснете втори път след 1 сек. при калпавите захранвания няма такава защита и тръгват веднага независимо че напреженията още са нестабилни... дуго виждал съм битон за пускане с утечка - вади някакви си 20 000 ома и по някога са достатъчни да запали компа а съшо така го спират спонтанно

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Не мисля че е от това.Захранването ми е Fortron 400W.Захранването си е добро.Има някаква настройка но немога да я открия.Старото дъно нямаше този проблем!

В биоса има Ring on LAN или нещо подобно, те са две нещица, и аз имах подобен проблем преди ходини, оказва се че след като тези опцийки са пуснати при получаване на сигнал от нета компа се включва сам. Потърси ги. Не мога да ти кажа точно как се казваха имаше нещо като горе-споменатото от мен. И двете опцийки трябва да са изключени ;)

Виж дали си свързал правилно конекторите на POWER бутона.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.