Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

2 уиндоуса-как да махна единия?

Featured Replies

нямах подръка буутващ ХР,затова инсталирах 98,а след това в/у него ХР.сега при стартиране ме пита кой от двата искам да ползвам.как да махна 98?освен това инсталацията ми стана на D дяла и не мога да видя стария си C дял т.е. сегашния ми хард излиза че е по-малък.как да оправя нещата.мерси

Редактирано от fcw73 (преглед на промените)

Форматираш диска с не-нужния windows :mark:

• Автор

Форматираш диска с не-нужния windows ;)

проблема е че и двата са на един и същи дял

проблема е че и двата са на един и същи дял

В първия пост пишеш, че инсталацията станала на диск D, и не можеш да видиш стария си диск C.

Това не означава ли, че не са на един дял ?

Какво си имал на стария диск C ? Ако е бил системен , провери какво имаш да копираш оттам, намери си зареждащ диск с XP, форматирай C и инсталирай начисто.

My Computer - Properties - Advanced - Startup and Recovery - Settings (това е прозореца)

Публикувано изображение

Натискаш Edit, появява се текстов файл, на него изтриваш реда на който пише Windows 98

нещо от рода "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows 98""

• Автор

В първия пост пишеш, че инсталацията станала на диск D, и не можеш да видиш стария си диск C.

Това не означава ли, че не са на един дял ?

Какво си имал на стария диск C ? Ако е бил системен , провери какво имаш да копираш оттам, намери си зареждащ диск с XP, форматирай C и инсталирай начисто.

сега ще ти обясня.харда ми е 20гб.беше разцепен на 2 и 18.сега имам 2 уиндоуса и само един дял - 18гб.демек останалите 2гб не мога да ги видя изобщо.но както се казва майната им на 2-та гб.по-спешно ми е да си оправя другия проблем.надявам се правилно да съм обяснил

Ми щом са на един дял,ще трябва да изтриеш и ХР то - направо форматирай всичко за по-лесно и качвай на ново.

• Автор

да ви кажа докъде стигнах.преисталирах ХР в/у 98.станаха 2 ХР-та.основното ми е на С.само че пак ме пита при стартиране кое ХР да стартира.пробвах да форматирам D -не иска.ползвали се някви приложения.изтрих целия D,но пак не иска да го форматира.мамка му.как да го форматирам?

да ви кажа докъде стигнах.преисталирах ХР в/у 98.станаха 2 ХР-та.основното ми е на С.само че пак ме пита при стартиране кое ХР да стартира.пробвах да форматирам D -не иска.ползвали се някви приложения.изтрих целия D,но пак не иска да го форматира.мамка му.как да го форматирам?

Откъде зареждаш бе човек ?

От CD-то зареждай и форматирай.

Слагаш диска с ХР и като ти изкара харда,даваш delete на целия хард,след това мисля че беше с С: Greate Partition - заделяш 3-4 гига за Windows,от там нататък имаш Unpartitioned spase,отново С: Greate Partition - това ще ти е D:....

Абе я виж тука е направено с картинки Инсталиране на Windows XP

Редактирано от irinah (преглед на промените)

• Автор

мерси много на всички.готов съм.да сте живи и здрави

• 3 години по-късно...

prison break Публикувано изображение

Игратами не трагва моляви помогнетеми /?????????

EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION - The threat tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access

at memory location 0x1a6f9f0

00A2ECFEE ((module-name not available)): (filename not available):

public: virtual int_thiscall TWin Application::InitializeManage(void)

Save 'minimal' crash report to

/crashreports/\prisonbreak_2010.03.26_20.36.34.dmp??

Редактирано от Mamule (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.