Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странни звуци

Featured Replies

Здравейте.Инсталирах си 7-ца ултимейт и много често се слушат някакви звуци през тонколоните - нещо като бълбукане.Предполагам че това са някакви съобщения или някакъв процес.Как да изключа или намаля тези звуци ?

Как да ВИ помогнем като не сте казал дри марката на аудио картата. Ако не сте инсталирали драйвери направете го. Ако пък не знаете откъде напишете си аудио картата и ще ви дадем линк към драйверите

• Автор

Как да ВИ помогнем като не сте казал дри марката на аудио картата.

Ако не сте инсталирали драйвери направете го.

Ако пък не знаете откъде напишете си аудио картата и ще ви дадем линк към драйверите

Дънна платка - Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H

Звуков адаптер Realtek ALC889A

Изтеглих си драйвери от сайта на Gigabyte за 7-ца,за моето си дъно и пак същото.

• Автор

Десен клик върху десктопа, "Personalize", "Sounds" , намираш си "бълбукащия" звук, и го изключваш.

Всичко прерових,но не можах да го открия.Направих звуковата схема без звуци и пак си е същото.Издава си ги тези звуци и е много дразнещо.

Не разбирам. Имате проблеми със звука а инсталирвате за дъното инсталирайте Realtek ALC889A

• Автор

Не разбирам.

Имате проблеми със звука а инсталирвате за дъното инсталирайте Realtek ALC889A

Нямам проблеми със звука.Просто 7-цата си издава някакви звуци като бълбукане кагато и скимне.Предполагам че това е някакъв процес или някакво събитие или пък имам някакъв проблем.Един приятел е със същия уин и той е така.Аз искам да го махна или поне да го намаля,защото е много дразнещо.

Нямам проблеми със звука.Просто 7-цата си издава някакви звуци като бълбукане кагато и скимне.Предполагам че това е някакъв процес или някакво събитие или пък имам някакъв проблем.Един приятел е със същия уин и той е така.Аз искам да го махна или поне да го намаля,защото е много дразнещо.

Сложи МСДН копие на 7!

Да не е пипано!

Това да не е някакъв вид скрийнсейвър, но само с звук?

• Автор

Това да не е някакъв вид скрийнсейвър, но само с звук?

Някакви звуци като фон.Примерно като ти пише някой на скайп и се чува един звук.Само че тук компа си стои,а аз съм покрай него без да пипам мишка или клавиатура и слушам тия звуци-без да се появява нещо на екрана.

Някакви звуци като фон.Примерно като ти пише някой на скайп и се чува един звук.Само че тук компа си стои,а аз съм покрай него без да пипам мишка или клавиатура и слушам тия звуци-без да се появява нещо на екрана.

Е аз точно за такъв случай като твоя говоря. Ако бутнеш нещо спира ли звука (бълбукането)? Има един скрийнсейвър където се изобразява на екрана един аквариум с плуващи рибки и се чува такъв подобен звук.
  • Автор

Е аз точно за такъв случай като твоя говоря. Ако бутнеш нещо спира ли звука (бълбукането)? Има един скрийнсейвър където се изобразява на екрана един аквариум с плуващи рибки и се чува такъв подобен звук.

Няма никакъв скрийнсейвър.Всичко си е най-нормално.Включвам компа и без да съм пипнал нещо си ги издава тези неща.Тази вечер мисля да си сложа друга 7-ца за да видя дали и там ще ми прави същото.

• Автор

Здравейте.Инсталирах си 7-ца ултимейт и много често се слушат някакви звуци през тонколоните - нещо като бълбукане.Предполагам че това са някакви съобщения или някакъв процес.Как да изключа или намаля тези звуци ?

Открих причината за тези звуци.Оказа се че е от скайпа.Когато някой си смени статуса ми издава звук.По принцип това като стане трябва да ми излезе в долния десен ъгъл за промяната в статуса на някой и да издаде звука,но на мен не ми покзваше нищо и за това не съм се сетил че е от това.Благодаря на всички който се опитаха да ми помогнат.

Сложи МСДН копие на 7!

Ъъъъ, не е ли МДСН ( MDSN ) ;)

Не ми отговаряй. Това е риторичен въпрос ;)

Оу приятелю имах същия проблем и се бях побъркал.. при мен беше от скайпа,провери звуците при вписване на потребител и отписване.При мен това беше.Бях се поболял направо ;)

Оу приятелю имах същия проблем и се бях побъркал.. при мен беше от скайпа,провери звуците при вписване на потребител и отписване.При мен това беше.Бях се поболял направо :)

Хехе браво човече, май усещам, че ще се окажеш прав. ;) Няма от къде другаде да има балбукащи звуци освен от там!

Хехе браво човече, май усещам, че ще се окажеш прав. :D Няма от къде другаде да има балбукащи звуци освен от там!

Така е.Даже си бях пуснал звукозапис на телефона и дебна само момента когато ще изпльока ;)

И така де..бях се изнервил много,защото е страшно дразнещо,но накрая просто се замислих и изключих скайпа и разбрах,че е от там и изслушах всички звуци,които предлага скайп и разбрах,че това е от вписването и отписването на даден абонат хихихи :P

P.S.Ето ти един шот на въпросните звуци,дано съм бил от помощ :cool:

Публикувано изображение

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.