Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърсkа kонфuгурацuя до 400 лв

Featured Replies

Здравейте, ако може да ме посъветвате за компоненти за геймърска конфигурация до 400лв. Дъно, процесор, рам и всичко друго. Напомням, че компютърът ще се използва само за игри. Благодаря предварително!

За тия пари офис конфигурация може да се направи,но геймърска трудно, една добра видео карта ти 300-400лв ,ами останалите компоненти.Все пак кажи кои игри играеш.

Хих хих :) много се смея когато някой говори(в случая пише)невъзможни неща и си вярва. :):ph34r::blink::)

кутия и захранване -FOXCONN 3GTS001, 400W PFC - 100лв

дъно - ASROCK A785GMH- 112лв

видео карта вградена

AMD Radeon HD 4200 graphics

DX10.1 class iGPU, Shader Model 4.1

Max. shared memory 512MB

Integrated 128MB side port memory for iGPU

Three VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI

Supports HDMI Technology with max. resolution up to 1920x1200 (1080P)

Supports Dual-link DVI with max. resolution up to 2560x1600 @ 75Hz

Supports D-Sub with max. resolution up to 2048x1536 @ 60Hz

Supports HDCP function

Supports Full HD 1080p Blu-ray (BD) / HD-DVD playback

процесор - AMD SEMPRON 140, 2.7GHz, 1MB, AM3, BOX - 60лв

Рам - ADATA 2GB DDR II 800 63лв.

Хардиск - SEAGATE 500GB 7200 16MB SATA II - 68лв

Редакция: Както някои от вас забелязаха поради недоглеждане от моя страна за което се извинявам, бях сложил линк къд ДДР3 рам памет. Оправено е.

Останалите линкове са си точни и на място.

Кутията върви с 400вата Фортрон, ако не ме лъже паметта.

Към автора на темата. Направената от мен конфигурация е далеч от понятието Геймърска, става зя някои по-стари игри и толкова.С филми, програми проблеми няма да имаш.

Но ще работи и ще имаш компютър.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Да, предложението на Петьо Стоянов е една наистина оптимална конфигурация за тези пари, но все пак .. геймърска конфигурация за 400 лева .. Ако автора иска да играе нови игри, да почака още и да събере малко парички, даже и да не играе съвременни е по - добре да почака малко с покупката. И то най вече заради видеото и процесора. По - добре още 400 лева и 3 - 4 месеца чакане от колкото 400 лев, утрешна покупка и 1000 часа рогатни, защо тази игра не може да ми тръгне и защо нямам хубав компютър ..

Петьо добре е, дори много добре, Но човека ще го вземе наистина и после ще има тема "Защо не ми тръгват игрите".

видео карта вградена

Max. shared memory 512MB

Supports HDCP function

Рам - ADATA 2GB DDR III 1333 - 55лв.

Абе на мястото на линка за захранването си сложил линк към дъното.Рама е ДДР3 а дъното е с ДДР2.

Ей нема угодия на вас бе, човека се постарал да направи невъзможното , а вие мрън- мрън - това е на мястото на онова , а другото е преди третото, що не вземете вие да направите една конфигурация вместо да мерите температурата на другите

Ей нема угодия на вас бе, човека се постарал да направи невъзможното , а вие мрън- мрън - това е на мястото на онова , а другото е преди третото, що не вземете вие да направите една конфигурация вместо да мерите температурата на другите

Еми какво да се прави :rolleyes: Карай я по-спокойно е,не повишавай тон за глупости :yanim:

видео карта вградена

Max. shared memory 512MB

Supports HDCP function

Рам - ADATA 2GB DDR II 800 63лв.

Редакция: Както някои от вас забелязаха поради недоглеждане от моя страна за което се извинявам, бях сложил линк къд ДДР3 рам памет. Оправено е.

Останалите линкове са си точни и на място.

Кутията върви с 400вата Фортрон, ако не ме лъже паметта.

Към автора на темата. Направената от мен конфигурация е далеч от понятието Геймърска, става зя някои по-стари игри и толкова.С филми, програми проблеми няма да имаш.

Но ще работи и ще имаш компютър.

Готово линковете са оправени.Това беше просто примерна конфигурация далеч от понятието геймърска, но на доста голям процент от хората им трябва просто някакъв компютър.

Апетита идва с яденето.

Няма и записвачка но за нея никои не мърмори. :P

Ако искаш само игри, вземи си конзола и забрави за компютър.

Това ще е най-разумното решение. Намират се флашвани XBOX 360 за 350-400лв.

Процесор: DualCore AMD Athlon II X2 215, 2651 MHz (13.5 x 196) CPU #1 AMD Athlon™ II X2 215 Processor, 2694 MHz CPU #2 AMD Athlon™ II X2 215 Processor, 2694 MHz Рам: 2GB /скорост на памета : DDR3-1333 (667 MHz) /производител на модула памет: A-DATA Technology Co., Ltd. Графична карта: ATI Radeon(RV730) 4670 1024 mb Дъно: ASRock M3A785GM-LE/128M Хард: 250 GB Кутия: Asus TA-663 горе долу 400 лв не съм сигурен ... аз съм с такава конфигурация и в МОМЕНТА всички игри ми вървят .... но мисля скоро да го упгреидна

Редактирано от Jugito (преглед на промените)

ASROCK A785GXH - 119.23 лв.

AMD Athlon II X2 Dual Core 250, 3.00GHz, 2M, AM3, BOX - 108.35 лв.

ADATA 1GB DDR II 667 - две от тези - 36.29 + 36.29 = 72.58

FOXCONN 3GTLA-436, 420W PFC - 75.00

Общо 375,16 лв.

Не мисля, че ще си доволен от машина за игри, която е от 400 лева.Аз не знам как можеш да наречеш това геймърска конфигурация.Явно си някое хлапе, което си прави някакъв майтап, но както и да е. :biggrin:

• Автор

Ами всъщност компютъра не е за мен. за един приятел е ... и го попитах до колко лева да е конфигурацията и той ми каза 400 лв ... така че по-спокойно :cool: до колко лева долу горе може да се получи добра геймърска конфигурация ... компютър който да подкара Crysis, Call of Duty, NFS и т.н. =]] P.S. тия последните части 'дето излязоха да поясня 'щото все ще се намери разбирач който да каже че Call of Duty 2 може да върви на слаби компютри =]]

Редактирано от MartouSTI (преглед на промените)

...компютър който да подкара...

С колко кадъра в секунда трябва да ги подкара, на каква резолюция, с какви детайли и филтрации? Ако имаш предвид нормална игра, със средни детайли, на средна резолюция, поне 1000 лева за този тип игри.

До 400лв само втора ръка. Дъно ам3 - около 100лв Процесор - около 100лв. Памет 2гб - 40лв кутия + захранване - 40лв Диск 500гб - 50лв Видео - колкото остане ... за около 100-120лв се взема 9800гт/4850

До 400лв само втора ръка.

Дъно ам3 - около 100лв

Процесор - около 100лв.

Памет 2гб - 40лв

кутия + захранване - 40лв

Диск 500гб - 50лв

Видео - колкото остане ... за около 100-120лв се взема 9800гт/4850

Кутия + захранване - 40лв ... ?? Моля ? .. Или трябва да е нещо много старо или нещо, което е давало дефекти.

П.П. Към автора - посъветвай твоят приятел да събере още парички, да си купя един чисто нов компютър, като този който предлага Петьо Стоянов и да си свирка с уста...

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

тази конфигурация която ти казах в предишния си пост му вървят NFS Shift,F1 2010,World of Warcraft WOTLK,DArkisders,Call of Duty MW.

• Автор

Оk. Мерси за отзовалите се потребители. Ще му препоръчам оптималните конфигурации, ако има претенции ще му препоръчам да събере повече пари и да си вземе по-добра конфигурация. =]] Мерси на всички ;]]

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.