Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Start Up-Как да премахна две неизвестни програми?

Featured Replies

Здравейте, При рестарт на компютъра започна да ми се появява съобщение че не може да намери някакъв файл.Спомням си че инсталирах някакъв плеър и с него ми се накичиха какви ли не глупости и го деинсталирах веднага, но явно нещо е останало.Последно инсталирах(и все още е на компа)Zimbra Desktop.Да не е нещо от нея? Като махна последните две тикчета от Start-Up,съобщението спира да се появява(виж снимката).Как да ги разкарам тези двете програми за да си премина на Normal Start-Up? Поздрави, stoy@n

post-271715-0-40538800-1292038786_thumb.

След деинсталирането - почисти ли си регистрите, и как? Можеш ли да напишеш точно какво съобщение ти се появява при стартиране? Проверявал ли си дали не си се заразил с нещо?

• Автор

След деинсталирането - почисти ли си регистрите, и как? Можеш ли да напишеш точно какво съобщение ти се появява при стартиране? Проверявал ли си дали не си се заразил с нещо?

Не не съм чистил регистрите,защото не знам кое да изчистя.Сканирал съм със Malwarebytes,намери три гадини и му зададох да ги изчисти.Ще се опитам да запомня какво ми изписва като съобщение,защото се появява за много кратко време при стоп на компа.Да направя един лог с Hijack this?

P.S.Това е съобщението(виж снимката).Сега забелязах че ми излиза само когато Zimbra Desktop е стартирана.Въпреки това тези двете странни програми ме притесняват.

post-271715-0-65375500-1292046172_thumb.

Редактирано от stoy@n (преглед на промените)

За лог от HiJack This не мога да ти помогна, има други специалисти във форума ... ;) . Почистването на регистри е задължително след деинсталиране на софтуер. Най-елементарната (и безплатна) "чистачка" е CCleaner, аз ползвам освен нея и други две (платени). Бих ти предложил да деинсталираш въпросния Zimbra Desktop - само временно, да видиш дали ще се махнат тези двата реда.

• Автор

Деинсталирах Zimbra Desktop.Анализирах със CCleaner и почистих регистрите.Минах на Normal Start Up.След рестарта ми се появяват(виж двете снимки)тези две съобщения четири пъти едно след друго.В Start Up тези двете странни програми си стоят.

post-271715-0-91181600-1292053038_thumb.

post-271715-0-96613400-1292053051_thumb.

Тази програмка може ли да я пробваш, отиваш на логон и само махаш чековете на ентритата?
  • Автор

Тази програмка може ли да я пробваш, отиваш на логон и само махаш чековете на ентритата?

Махнах тикчетата само на ентритата(file not found)Сега рестартирах и вече не ми се появяват тези съобщения.

Нещо друго трябва ли да направя?

post-271715-0-77283000-1292056154_thumb.

post-271715-0-97525100-1292056167_thumb.

Ако ти се иска да сканираш за всеки случай с някоя програма за спай, мал и подобни гадчета.

• Автор

Можеш направо да ги изтриеш от списъка в Autoruns.

Четирите от първата снимка ги изтрих.От втората снимка този файл(File not found)не може да се изтрие.

Четирите от първата снимка ги изтрих.От втората снимка този файл(File not found)не може да се изтрие.

Това е компонент на системата. Не се опитвай да го триеш.

Аз имах предвид да изтриеш записите само за онези две, проблемни програми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.