Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвместна дейност! (София, Плевен)

Featured Replies

Здравейте казвам се Милен Григоров Григоров, имам предложение за съвместна дейност с мотивирани за развитие хора. Имам няколко сайта който имат голяма възможност за развитие стига да има сериозно отношение. Защо се обръщам към Вас за съвместна работа, може би това се питате, защото немога да се справя сам, а пък и когато хора работят в екип се справят по-добре отколкото сам един човек. Другото което сигурно се питате е възнаграждението, възнаграждение ще има за свършена работа, когато Вие работите по това което ви е възложено и има резултати то тогава дори сайтовете да не са на печалба ще се заплаща труда на хората с който евентуално ще работя, защото аз ценя човешкият труд и не злоупотребявам. Какви хора трябват за евентуалният екип: Мотивирани личности с опит и знания в областта на уеб програмирането в частност "php". Хора който ценят качествата и знанията си, умеят да спазват срокове който поставят(случват се забавяния при всеки един може да има проблеми), да умеят да работят в екип. Много държа на честност, лоялност и отровенност, едно от най-важните неща за мен като човек е диалог с другите от екипа, да не се премълчават проблемите, защото без тях е неминуемо. За връзка с мен може да използвате, мобилен: 0876589519 домашен: 02/4840300 - Вечер след 18:00 /Понеделник/Сряда/Петък e-mail: [email protected] | [email protected] Ако имате въпроси задайте ги по e-mail или тук в темата по тел. не ми е удобно да говоря дълго, може да се уреди среща.

ПРЕМЕСТИ МИ ТЕМАТА ОщЕ ЕДИН ПЪТ !!!

ТОВА ДА НЕ ТИ Е ЦИРК ПО ЖЕЛАНИЕ БЕ ЕЙ, ПОНЕ ОБЯСНЯВАЙ ЗАщО ГО ПРАВИш КАТО МЕСТИш ТЕМИ

ЕБАСИ ДЕБИЛНИЯ МОДЕРАТОР БАСИ

Съмнявам се да мотивираш някого.
  • Автор

Ако мислите да пълните темата със спам по-добре я изтрийте! Моля модератор да изтрие последните 2 мнения и да я заключи! Лек ден!

Редактирано от hvani.NET (преглед на промените)

Ако мислите да пълните темата със спам по-добре я изтрийте!

Моля модератор да изтрие последните 2 мнения и да я заключи!

Лек ден!

Не се ядосвай. В какво се изразява работата?Поддръжка, създаване, upgrade на сайтове и т.н.

• Автор

Здрасти работата се състой в развитие и надграждане на сайтове да, имам 4 сайта който имат много голяма възможност за развитие, също така погледни сайта http://hvani.net там описаните услуги са действащи, за съжаление съм сам в тази дейност целта ми е да се съберем екип от 5-10 човека, някой да работят по сайтовете други по технически задачи. Идейте ми за развитие са много, но всичко с времето си, първоначалната ми цел е да се развие онлайн играта галактика-бг и други сайтове който няма да споменавам за да не правя реклама. Искам да спомена тук че хората с който евентуално ще работим в екип че няма да има шеф, всички ще сме едно цяло. Благодаря за разбирането, М.Григоров.

• Автор

Екипа е запълнен! Затварям темата. Всяко мнение до тук беше офтопик и не е взимано под вниамние, всяко мнение след това ще се счита за офтопик и няма да се взима под внимание! Лек ден!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.