Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения, критики, коментари и др. за 1 сайт

Featured Replies

Здравейте,

Моля публикувайте мненията си тук за един мой сайт: http://thedailyprophet[dot]data[dot]bg!

Мерси предварително! :bye:

Много бъгава работа.Това с този браузър се вижда само под ИЕ и дори там като го покаже ми реже страницата и трябва да давам рефреш.А и го дава през определен период,което също дразни!

Оправи си шрифта не си пасва.

Лявото меню стои ненамясто пробвай да го центрираш.

Дотук засега мисля стига.

Не че ги знам, ама не станаха ли много фен сайтовете на Хари Потър , ам що се отнася до забележки , направи така , че самия сайт да може да се разглежда от Мозила, Опера и т.н. Пооправи малко цвета , понеже като цвета на бутоните е син , нищичко не се вижда , а и изображенията ми са размазани и т.н.

1. Абсурдно е сайта да е свестно видим само под IE.

2. Изкачащото съобщение, че сайта е видим свястно само под IE е дразнещо. Направи предупредителна графика и я вмъкни някъде из самата страница. За предпочитане е.

3. Хедъра ти е твърде голям, че и експортнат с лошо качество. Центрираното положение на картинката не подхожда. Търсената прилика със заглавие на вестника на магьосниците стилово не отговаря на фона (картинката).

4. Менюто под хедъра е добре или да бъде пипнато (да не бъде със серифен шрифт и да се раздели малко от хедъра и бодито) или да бъде заменен от бутони.

Като цяло дизайна има много за ошлайфане.

• Автор

Лека по лека се мъча да оправям бъговете, но наистина незнам защо мозилата изопачава кодовете?

Лека по лека се мъча да оправям бъговете, но наистина незнам защо мозилата изопачава кодовете?

Ми например...

а) защото е различен от IE браузър;

б) не тя, а IE изопачава кодовете, а ти си ги нагаждал към него.

• Автор

Оправих 1 част от нещата! Пригодих го за Opera, но за FireFox ще се наложи да се потрудя още малко. Мерси на отзовалите се и ще ви помоля да продължавате да коментирате! cool.gif

за опера още малко трябва да поработиш.При Konqueror се забелязват същите неща,а и двата спазват стандартите.

;)

Черно със синьо да ти кажа не си отиват много

Не само че не си отиват, ами е и много дразнещо и натоварващо за очите, както и комбинацията черни букви на тъмносин фон (бутона Гласувай) - невиждана досега. Също така и хедъра е ненужно широк, шрифта който си избрал в хедъра е неподходящ за цвета вече споменах. Също така си мисля че е хубаво какъвто е хедъра на сайта, такъв и да е за форума. Предполагам, че си искал да постигнеш ефект на мистичност, но черно не означава мистичност.

При мене нищо не ще да се отвори, нито с опера нито с експлорера.

Абе, това се казва майсторска работа правена ръчно на текстов редактор, бяла страница си е най-голямото ти постижение моето момче.

Мини си ти сам през прокси от извън България да видиш колко е хубаво бяла страница с ето такъв надпис:

Impossible d'afficher la page

La page que vous recherchez est actuellement indisponible. Le site Web rencontre peut-être des difficultés techniques, ou vous devez modifier les paramètres de votre navigateur.

= невъзможност да се отври страницата

Ха ха ха , има тука разни дечица дето си мислят че Интернета трябва да е само до границата със Сърбия.

Хайде подарък от мене да не плачеш че не знаеш къде има хостинг извън родината:

http://www.kokoom.com/

html кода си го лепиш/копираш на Web базирания им редактор след като си си го написал наръка ( нали ти само така ги пишеш де) .

При мене нищо не ще да се отвори, нито с опера нито с експлорера.

Абе, това се казва майсторска работа правена ръчно на текстов редактор, бяла страница си е най-голямото ти постижение моето момче.

Мини си ти сам през прокси от извън България да видиш колко е хубаво бяла страница с ето такъв надпис:

Impossible d'afficher la page

La page que vous recherchez est actuellement indisponible. Le site Web rencontre peut-être des difficultés techniques, ou vous devez modifier les paramètres de votre navigateur.

= невъзможност да се отври страницата

Ха ха ха , има тука разни дечица дето си мислят че Интернета трябва да е само до границата със Сърбия.

Хайде подарък от мене да не плачеш че не знаеш къде има хостинг извън родината:

http://www.kokoom.com/

html кода си го лепиш/копираш на Web базирания им редактор след като си си го написал наръка ( нали ти само така ги пишеш де) .

Всякакви лични нападки - на ЛС. :P

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.

--> kakто се подразбира и "лични нападки" според мен.

Тъй че, сталик, не му давай идеи, които дори не са съобразени с правилата в Kaldata.com

• Автор
Не само че не си отиват, ами е и много дразнещо и натоварващо за очите, както и комбинацията черни букви на тъмносин фон (бутона Гласувай) - невиждана досега.

Това при IE го няма, но при Опера, Мозила и пр. е така. Оправих го! Оправих и доста от бъговете!!!

Редактирано от Мишо (преглед на промените)

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.

--> kakто се подразбира и "лични нападки" според мен.

Тъй че, сталик, не му давай идеи, които дори не са съобразени с правилата в Kaldata.com

За подобни коментари съм написал този пост. Колкото до това какви идеи давам - позволи ми да разбирам етимологията и семантиката на българския език по-добре от теб. С това се занимавам. Какъв смисъл влагаш ти в казаното, с извинение - flocci non faccio. Въобще всички "светли" съветници и критици е добре да се въздържате от коментари в този форум, тъй като мисля е ясно, че място тук нямате, особено пък ти. Факта, че твоята n-ти по ред регистрация не е изтрита, би трябвало да го осмислиш като жест.

Колкото до последния пост на Мишо - дадох предупреждение, което не бе послушано. Темата е пред затваряне.

О много благодаря за жеста.

И извинявай, че критикувам член, нищо че от скоро, в екипа на калдата. Извинявай, че не се изказвам с хвалебствени слова в темата "доволни ли сте от екипа" . Извинявай, че съм прочел правилата. Ок, ще знам занапред. Още сега ще напиша колко съм доволен в темата!

• 4 седмици по-късно...

При Опера в средния фрейм не се появява кирилица.

И аз съм фен на Хари Потър. Като идея сайтът ми харесва. Важното е, че работи, доколкото го разгледах. Контрастът на цветовете наистина е твърде силен .

Редактирано от tizian (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.