Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интренет работа-Възможно ли е ?

Featured Replies

Възможно ли да печелиш пари с интернета само като попълваш анкети и разглеждаш сайтове ?

Възможно ли да печелиш пари с интернета само като попълваш анкети и разглеждаш сайтове ?

Може и да е възможно, но няма да печелиш много... :)

Не се лъжете не е лесно да се спечели от Интернет, моя приятелка която е в Холандия така уж печели ама знаешли от колко сайта от наи малко 50-60 и клика като луда по цял ден и от сайт получава на месец най много 1 евро но за сметка натова не излизаше да работи никаде докато не се усъзна, че от това пари не се правят лесно. Правят се ако твои приятел те е поканил в тоя сайт и тои получава процент от заработката ти ако покани да кажем 100 човека тогава вече може да не работи а те работят и му изкарват парите и така ако е поканил по 100 човека в 20-30 сайта може да се каже се изкарват пари от Интернет иначе не, и аз кликах като луда два месеца и не спечелих и цент. Но ако сте решили да пробвате пробвайте може да сполучите повече от мен знае ли се то си е и до късмет.

Късмет ще ти трябва като тръгнеш да си търсиш заработеното :)

Иначе това си е пълна загуба на време. Тези които ти казват че не е, просто искат да те зарибят като "работник".

• Автор

Ами някой може ли да каже някой такъв сайт за нет работа.Мен примерно ме устройва 1 евро на месец :).Повече джобни.(ПП на 15 години съм :wors: )

Също ми е любопитно,може ли да се печелят добри пари чрез реклама.Например наслагал си няколко реклами в сайта си и който кликне на тях да печелиш пари ?

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

Щом искаш да опиташ може да погледнеш ТУК има доста линкове, даже и форуми. Успех!

• Автор

Мерси многооо!!! :rolleyes:

Бих ти дал точка репутация но все още не мога да давам. sad.gif

леле, ама имали такива хора, които да се излъжат и да си играят да отварят някакви си глупости в интернет, то циганетата по улицата които мият стъклата на колите печелят повече, за по кратко време и с помалко труд cool.gif

Редактирано от alp (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
леле, ама имали такива хора, които да се излъжат и да си играят да отварят някакви си глупости в интернет, то циганетата по улицата които мият стъклата на колите печелят повече, за по кратко време и с помалко труд cool.gif

angry.gifЗАБРАВИ ТАЗИ РАБОТА!!

Забрави за такива печалби от интернет. Трябва да си страшно зарибен, за да печелиш нещо, супер много време да прекарваш от компютъра и трябва да имаш познат или приятел да те вкара в "бизенеса", да те упъти откъде да почнеш, защото в началото е супер трудно. И не само в началото. Съветът ми е да не се захващаш. Малко са хората, които си добиват пари чрез интернет и това не им е основният източник на доходи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.