Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за интернет реклама

Featured Replies

Трябва ми нещо като банер на който като кликат в сайта ми да текат стотинки в джоба.Кандидатствах за нещо подобно в Гугъл и ме одобриха ама гледам сметката не мърда :nono:.Трябва ми български сайт от такъв тип като Neogen,гледам в Калдата се появяват някакви неща отвреме навреме ама от вчера дебна и все ги няма за да разуча нещата.Някой да знае нещо?

Не те рабирам какво рабираш по "като кликат в сайта ми да текат стотинки в джоба"нещо като платена страница или...?

• Автор

Не е платена страница,а просто банер на който като кликне някой ти получаваш нещо от това.

• Автор
Мисля ,че dragozow говори за Google Adsense

Да,регистрирах се и получих положителен отговор със стъпките по които трябва да взема HTML кода.Избрах си цветова гама и го взех.Нещото всъщност е търсачка на Гугъл в сайта ми и от вчера сметката ми не е мръднала с цент.Прегладах правилата им ама не попаднах не нещо което да обясни защо не мърдат центовете след като поне 4-ма души търсихме през тая търсачка.Гледам тука в Калдата вървят отвреме навреме реклами в самите постове на форума.Интересува ме това или нещо подобно.

Ако наистина не ти дават пари изчакай още няколко дни(може би просто е процедура да се бавят) и ако няма резултат им пиши

Ако се сетя нещо ще пиша

• Автор

Аз възнамерявам да изчакам ден два и да го махна това,не стига че загрозява сайта пък и полза няма.Идеята беше да си покрива разходите поне за хоста.Да знаете нещо подобно?Как стоят нещата с тия от Неоген,аз им писах снищи мейл ама още не са отговорили?

ето ти малко инфо от моя скромен опит да изкарвам пари от google:

http://show.imagehosting.us/show/1687789/0..._-1_1687789.JPG

държа ги единственно понеже съм им фен ...

P.S. забравих да допълня че това е за 4 месеца

Редактирано от e107 (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Може би малко ненавреме се включвам, но все пак...

http://edoto.info/google.PNG

Това са ми печалбите за 5-6 часа. Днес се регистрирах. Очарован съм засега. Вярно, загрозява се сайта от рекламата, но все пак парите са ми по-важни за момента. Да се надявам, че няма да ме орежат.

Google не предлага Google Adsence на български. Предлага само някакво търсене.

• 2 седмици по-късно...

Рискувам да продължа тази тема, макар че тя е отворена доста отдавна.

Преди няколко дни сложих на три страници от сайта си реклама на НЕОГЕН. Разказвам ви моята история. Рекламите започнаха да въртят доста активно, като 80% от тях са за услугите на самият НЕОГЕН. Част от тези услуги отговарят на тематиката на сайта, та аз не им се сърдя. Но, има няколко неща, които ме притесняват:

Защо на едно забутано място се пише, че срещу плащанията, които те ще извършват, трябва да им се предостави фактура, в която се посочва номера на сключеният договор. НО /!/ cool.gif никъде не се пише как, кога, по какъв начин се сключва този договор. /А без договора, както разбирате, никога не можете да попълните фактурата и съответно, няма да ви платят/. Не става ясно дали се изплащат сумите, които са спечелени ПРЕДИ сключването на договора и т.н. И други подобни интересни въпроси.

След като се опитах да се свържа с администрацията чрез посочените са целта уж връзки, се оказа, че нито една от тях не работи, а ме изхвърля в 404 cool.gif . Понеже нещата ставаха все по-интересни и по-интересни, реших да им пиша направо на e-мейла. Излишно е да казвам, че отговор няма, НО cool.gif за сметка на това в рамките на половин час след изпращането на моето писмо изведнъж хората "спряли" да натискат рекламите и нямам нови кликвания.

Мога все пак да предположа, че просто в случая нямам късмет, но нещата не ми изглеждат добре.

Колеги, какво да правя? Дайте един съвет, ако вече имате подобен опит.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.