Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Превод за Photoshop CS2 9.0 Final

Featured Replies

Ще бъда благодарен, ако ми бъде преведена, тъй като програмата доста ми харесва,но пък като езика ми куца, Нестава.

• Отговори 73
  • Прегледи 38,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Опитвал съм се няколко пъти. Не става. От Adobe са сложили някаква защита от допълнителни знаци. Аз не мога да я прескоча. Ако има някакъв начин бих го използвал веднага. Но не можах да намеря. Сори.

Необходимо е официално да станат нещата и този който се хваща да превежда, трябва да се е занимавал

дълго време с Photoshop в една или друга насока, да има солидни познания и качества като преводач. И разбира се - един човек няма да е - а поне екип от двама души, на които Adobe би имал интерес да заплати за положения труд и/или да се отплати с безплатен лиценз на преводачите, в случай че нямат такъв - едно от двете.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Имам руски за Фотошоп СЕ,ако го иска някои за превод като база.

Русификатора инсталира ли се? Качи го някъде да го разгледаме....И аз се опитвах да превеждам Фотошоп, но ме затрудни и се отказах...

a Corel Paint Shop няма ли да ви е по лесен?

Русификатора инсталира ли се? Качи го някъде да го разгледаме....И аз се опитвах да превеждам Фотошоп, но ме затрудни и се отказах...

Да

Фотошоп

Редактирано от mafiot (преглед на промените)

Благодарение на този руски превод ще мога да направя превод на български език. Но няма да го започвам веднага защото имам една програма за довършване. След нея се захващам здраво с Photoshop.

Благодарение на този руски превод ще мога да направя превод на български език. Но няма да го започвам веднага защото имам една програма за довършване. След нея се захващам здраво с Photoshop.

Тва приятел ако верно го преведеш нямаш си на представа колко хора ще са ти благодарни (начело с мене) :wub:

Човече, ако наистина го преведеш този фотошоп, просто трябва да знаеш, че бая народ ще са ти благодарни за това. Аз ще бъда един от тях. cool.gif Пожелавам ти успех в работата с превода! :)

Bfaf имаш чудесни преводи, надявам се да ни зарадваш с още един ценен! Благодаря ти за всичко което правиш.

Наистина добра инициатива. Дано има успех.

Малко е рано да го публикувам, но искам да знаете защо ще се забавяс превода на Photoshop. Сег работя върху Pinnacle Studio 10. Това е също една чудесна програма. Доста е големичка и има доста работи по-нея. За това ще ми трябва малко повечко време. За сега мога да дам малка бета на почти целия интерфейс, но не и пълен превод. Надявам се скоро да го завърша. И благодаря че оценявате работата ми.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Bfaf, до къде си стигнал с превода на Photoshop?

• 2 седмици по-късно...

До никъде. Още не съм завършил Pinnacle Studio 10. Изгубих желанието да превеждам.

... Изгубих желанието да превеждам.

Защо така ? Доста хора те чакаме. Ако имаш време, продължавай.

Ако можете и имате възможност потърсете ме по Skype. Името ми е в профила. Забравих да спомена, че нямам микрофон.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Май ще отнеме доста време..

Я, ти си се научил да пишеш смислено!!!

:ph34r:

Я, ти си се научил да пишеш смислено!!!

:clap:

Я ти не се научи какво е спам,аре още някой ден почивка.

• 6 месеца по-късно...

Превод на продукт на Adobe на български няма и няма и да има скоро.

Не че не става, разни хора правят и съвсем успешни експерименти, проблема е че това не влизало в корпоративната политика на Adobe и местните дилърчета заплашват със съд всеки който разпространява или признае че има такъв (аре хОди плАти софта...)

(поста се дублира с http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45966 , реших че така повече хора ще го видят, извинявам се ако нарушавам правила)

Аз съм преводача на The GIMP, Blender, Inkscape и разни други работи впрочем.

• 2 седмици по-късно...

тест версия на превода тук, от руски, и има още доста неща непреведени. За махане на българския - отваряте C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required или C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Required и изтривате или преименувате файл tw10428.dat.

Приемат се всякакви идеи и предложения, а също и помощ :rolleyes:

Файла може да се редактира с WordPad които присъства на всеки компютър с инсталиран Windows.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.