Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при запис Nero в/у Sony DVD диск

Featured Replies

Значи използвам Nero Premium и дискове Sony.Отначало всичко си върви нормално-запивам 700 мб,после да още 1000 мб . Следващите 670 мб обаче почва да ги записва изкарва до 70% и след това в Nero показва грешка-"Burn process faled".Искам да ви попитам защо се получава така и какво може да се направи по въпроса при условие ,че на диска има достатъчно свободно място/единия диск ми го записа поне до 3700 мб а втория за който говоря след 1700 мб записани не иска да качи нищо повече/.Благодаря ви предварително!!!!!

Каква ти е записвачката? Ъпдейтвай и фърмуера!

• Автор

Значи записвачката ми е NEC но току що забелязах че при пускане на Нерото там където показва каква е записвачката изписва,че е MATSHITA DVD RAM.Защо показва така?Как да им ъпдейтвам фърмуера?Благодаря предварително!!!!!

Значи използвам Nero Premium и дискове Sony.Отначало всичко си върви нормално-запивам 700 мб,после да още 1000 мб . Следващите 670 мб обаче почва да ги записва изкарва до 70% и след това в Nero показва грешка-"Burn process faled".Искам да ви попитам защо се получава така и какво може да се направи по въпроса при условие ,че на диска има достатъчно свободно място/единия диск ми го записа поне до 3700 мб а втория за който говоря след 1700 мб записани не иска да качи нищо повече/.Благодаря ви предварително!!!!!

Значи и на мен ми се получи нещо подобно.

Аз също ползвам Неро, най-различни рилийзи за да разбера дали е от него проблема. А ето го и него: записвачката ми е LG, дисковете, които записвам са DVD-R на Emtec, големи ла**а са май ! Пробвах да запиша 8 диска, от които само един се записа както трябва, другите 7 диска ми даваха грешка на 97%, не мога да се сетя. какво ми изписваше, но беше нещо от рода "Burn process error".

Реших да пробвам с някоя друга програма, понеже не ми се занимаваше да си тегля нещо, реших да ползвам услугите на WMP11, от който между другото съм записвал, преди и бях останал доволен, единствената забележка към WMP11 е, че когато сложа някакви файлове в Burn листата, WMP сам си ги сортира по някакви измислени папки, но нищо, не ми е това проблема. Та реших да запиша и с WMP11, тръгнах да записвам, наложи ми се да стана за малко и докато се върна прас отново "error".

Още нещо, брат ми записвал някакви DVD-та от куфара ми и ги давал там на някакви негови приятели. На моя куфар си вървят, обаче на техните куфари им забива и диска и сичкото. Операционната ми система е Windows Vista.

Аз мисля, че проблема е в дисковете понеже, съм записвал дискове и след това на други марки и ДВД и СД и дисковете си работят точно както трябва. Какво обаче става с другите дискове, които не вървят на другите PC-та, а само на моя? Някой да има идеи какво става?!

Проблема не ти е от дисковете. Опитай с някаква читава версия на Nero. Например Nero-6.6.0.18 старо, но върши работа. Със седмицата имах много прецакани дискове.

Проблема не ти е от дисковете. Опитай с някаква читава версия на Nero. Например Nero-6.6.0.18 старо, но върши работа. Със седмицата имах много прецакани дискове.

Що пак с НЕро да опита с някаква друга програма,аз от както открих тази censored.gif

Nero не ползвам!

Редактирано от stanley56
Нарушение на т.2.10 от Правилата на форума (преглед на промените)

Еми не знам аз пробвах с Windows Media Player 11, поради простата причина, че не ми се сваляше нещо и според мен проблема е дисковете, въпреки всичко, ще пробвам и с по-стара версия на Неро, както и сас Ashampoo, която между другото от доста време ми се щеше да я пробвам, но просто нямах повод, както сега

Но ми е интересно едно нещо, примерно ако запиша някакъв диск с Ashampoo примерно RW диск, мога ли да го изтрия с Nero и обратното, ако го запиша с Nero мога ли да го изтрия с Ashampoo?

Редактирано от Toni- (преглед на промените)

Еми не знам аз пробвах с Windows Media Player 11, поради простата причина, че не ми се сваляше нещо и според мен проблема е дисковете, въпреки всичко, ще пробвам и с по-стара версия на Неро, както и сас Ashampoo, която между другото от доста време ми се щеше да я пробвам, но просто нямах повод, както сега

Но ми е интересно едно нещо, примерно ако запиша някакъв диск с Ashampoo примерно RW диск, мога ли да го изтрия с Nero и обратното, ако го запиша с Nero мога ли да го изтрия с Ashampoo?

Ако RW диска ти е добре няма никакво значение с какво ще го изтриеш т.е. форматираш. Можеш и Windоws-кия софтуер да го направиш.

И аз имам съмнения за качеството на дисковете. Имам записвачка Nec-Sony, но излиза като Optiarc DVD RW AD-5170A. ОС е Windows XP+SP2. Записващия софтуер е Nero 6.6.16. Става въпрос за записване на двуслойни ДВД дискове. Без проблем ми записва Verbatim DVD+R, а EMTEC DVD+R и HP DVD+R дава много грешки. Според вас къде е причината?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, моят проблем при запис с Nero е, че незнам как точно след като съм конвертирала филма от .avi формат мога да сложа два или повече филма да запиша на диска. Т.Е. аз сложих два филма, но ми се записаха без никакво меню на диска, и за да пусна втория трябва да превъртя първия. Когато се опитах да ги направя в две папки, нямаше от къде да почна да печа диска. Ако не съм се изразила много ясно, мога да ви покажа с картинки горе-долу. sad.gif

Здравейте, моят проблем при запис с Nero е, че незнам как точно след като съм конвертирала филма от .avi формат мога да сложа два или повече филма да запиша на диска. Т.Е. аз сложих два филма, но ми се записаха без никакво меню на диска, и за да пусна втория трябва да превъртя първия. Когато се опитах да ги направя в две папки, нямаше от къде да почна да печа диска. Ако не съм се изразила много ясно, мога да ви покажа с картинки горе-долу. sad.gif

Конвертирала си ое АВИ на какъв формат не е ясно. Ако не ДВД няма меню, а ако е ДВД има специални програми за направата на меню. Но и без меню можеш да избереш втория филм с бутона за прехвърляне към следваща пътечка или с натискането на цифровите бутони в случая 2. Но все пак не е зле да проснеш и снимка.

Формата в който съм конвертирала е двд, какви програми има за направата на меню? Всъщност няма ли директно от Нерото ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.