Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:"Спасителят в ръжта" на Джеръм Селинжър

Featured Replies

Сетих се тази сутрин за тази книга и ми се иска да я изтегля от някъде. Ще ви бъда много благодарна, ако някой ме насочи ;)

Спомням си, че едно време изучавахме няколко откъса от тази книга - доста безинтересна ми се стори, а пък на някои им е любима.

Спомням си, че едно време изучавахме няколко откъса от тази книга - доста безинтересна ми се стори, а пък на някои им е любима.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля, че можеш да говориш за една книга едва когато си я прочел...

Не ми е любимата, но ми хареса

Ами след като от няколкото откъса добих някаква представа вече нямаше смисъл да я чета - просто не ми грабна интереса.

Ами след като от няколкото откъса добих някаква представа вече нямаше смисъл да я чета - просто не ми грабна интереса.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз продължавам да твърдя, че за да добиеш представа за книгата трябва да я прочетеш. Аз лично по няколко откъса не мога да съдя :ph34r:

Това, че изказвам някакви впечатления не означава, че се опитвам да убедя mireto да не чете книгата. Прав си за това, че една книга трябва да се прочете, за да се коментира. Аз просто споделих, че на мен лично ми се е видяла не толкова интересна, освен това съм я изучавал на английски, което може би също е допринесло. Ако пък толкова не си съгласен с горните ми постове, с удоволствие ще ги изтрия заради теб, само мир да има :hush:

Поздрави!

• Автор

Аз също само откъси съм чела от книгата и не бях чак толкова впечатлена тогава, но се сетих за определно настроение, което са ми създавали тези откъси и затова реших да я чета. Искаше ми се да е на бг, защото малко ме мързи :hush: а и аз като Дизел я свързвам със зубрене и безкрайно писане на непознати думи. Знам че това е една от книгите, повлияла на доста хора и ми е интересно как ще ми се отрази, въпреки че май малко съм позакъсняла с нея. В този ред на мисли, например "Малкият принц" винаги ми се отразява по един много чудесен начин - кара ме да гледам по детски спокойно на нещата и да виждам истинското, "което е невидимо за очите" ;)

• 1 месец по-късно...

Не разбрах - книгата има ли я преведена в мрежата на БГ ?

Връзката, която е дал/а fifa не работи при мен...

Не разбрах - книгата има ли я преведена в мрежата на БГ ?

Връзката, която е дал/а fifa не работи при мен...

<{POST_SNAPBACK}>

http://store1.data.bg/uefa/Books/

Пробвай така :clap:

На английски е книгата, за сега не съм срещнал онлайн превод.

Мда...

Изтеглих я - нищо против английския, но така няма да я чета :-).

10х все пак.

Може да си я купите за левче от някоя антикварна книжарница :clap: Поне на мен за толкова ми я предложиха в Търново. Не беше в много добро състояние, но всички страници бяха там.

Естествено винаги съществува дилемата: бира (за тия пари), но все пак... :clap:

• 4 месеца по-късно...

Спасителят в ръжта...

It kills me.

Едно време бях доста луднал по тая книга.

Ако някой се интересува повече- заповядайте. Имам доста интересни материалчета...

За тези, които смятат да я четат- книгата не блести със интересен сюжет и там подобни, но е написана на един много интересен език/затова по- добре си я вземете на Инглиш/ и трябва да се чете между редовете, както се казва...

А за върлите фенове на The Catcher- вземете "Семейство Глас" /пак от Селинджър/. Направо удря Спасителя в земята.

• 4 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.