Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Революцията в мобилните комуникации - 98% спестяване

Featured Replies

С Гизмо 5 на вашият телефон, компюър, таблет или PDA!

devices_animation.gif

Мобилна революция - ползвате от телефона си Gizmo, съвместно с още

Обаждате се безплатно на всички абонати на Gizmo 5 без да платите стотинка, защото е безплатно, от телефона си.

Правите 98% икономия от разговори с мобилни или стационарни телефони, защото разговорите почват от 1.9 щатски цента (без такса за свързване, без такса обслужване, без роуминг, без данък)

Мигновени съобщения с още 10 мрежи, освен милионите абонати на Gizmo (AIM, Windows Live (MSN), Yahoo, MySpace IM, GoogleTalk, ICQ, iChat, QQ, Gadu-Gadu and Jabber - редак. не, скайп не фигурира и едва ли ще фигурира, те са сами в света)

Изпращате SMS на цена от 0.07 щатски цента/съобщение и ги получавате в Gizmo програмата си (two-way SMS)

И освен това - групов чат, безплатна гласова поща, запис на гласовите разговори, видео и размяна на файлове.

И си мислите, че това е всичко - МОБИЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ТУК:

FreeConferenceCall(тм) технологията ви позволява да направите конферентен разговор с други наземни И мобилни телефони И SIP потребители И Gizmo потребители безплатно !

Заредете версията за вашето устройство и се наслаждавайте :)

Редактирано от Topper (преглед на промените)

• Автор

Ако питаш за цените на разговори - дал съм линк, виж

Ако питаш за таксата за изходящи разговори - 10$ за 500мин и 20$ за 1000мин (които изговаряш до цент, без ДДС-та и такси за обслужване)

А как става връзката?

Не трябва ли да имам интернет на телефона? И ако да - то и интернета трябва да си платя, а в България мобилния интернет не е безплатен, както в някои други държави.

• 1 месец по-късно...
А как става връзката?

Не трябва ли да имам интернет на телефона? И ако да - то и интернета трябва да си платя, а в България мобилния интернет не е безплатен, както в някои други държави.

В момента мисля, че е към 0.20 лв на минута..

• Автор

Браво бе!

Ако беше толкова евтин мобилния интернет, нямаше да ползваме други ISP !!!

Mtel

0,25 лв./100 kВ за Мтел при GPRS връзка (не на минута, а на трафик) >> 2,2 лв/МB

Vivatel

Мобилен достъп до Интернет, WAP през GPRS 1.80/МВ

Предплатени карти: WAP (GPRS), цена на МВ, тарифиране на 1KB 6.00лв

Globul

WAP трафикът през GPRS се таксува по 2,40 лв. за МB при използване на настройки с APN globul, активен за всички, които са получили или заявили и приели автоматичните настройки.

Ха сега си направете добре сметката. Да не получите инфаркт при първа сметка :P

Ползвайте Мобилната Ревюлюция Скайп - там трафика ви е безплатен :angry:

А как става връзката?

Или да ползвате това: http://www.talkster.com/Countries.aspx от logo.jpg

Ако имате неограничен абонаментен план със Skype можете да ползвате Talkster, за да избирате мобилни номера от 34 страни на цената на национален разговор (SkypeOut разговор със стационарен номер).

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

• Автор

Или пък не слушате глупостите и не купувате СкайпАут кредити, ами направо говорите :P

Ако щете дори директно от мобилният си телефон

Или пък ако ви е по-удобно от GTalk :)

* Always Free

* No Credit Cards

* No Registration

* No Conditions

* Unlimited

* No Sign-up

* Call to any phone, landline or mobile

* More than 30 countries supported

Гореописаните условия и предимства се отнасят за употребяващите GTalk, за скайп потребителите ще им се наложи да си платят, за да говорят.

ClickAddFriend.png

като добавите номера, който ви е най-изгоден (или локален)

За справка и ръководство

Змей, пак ли правиш реклама (защо ли питам) и заблуждаваш потребители (защо ли се учудвам) "купете си скайпаут за да говорите безплатЕно"

Или пък не слушате глупостите и не купувате СкайпАут кредити, ами направо говорите :)

Ако щете дори директно от мобилният си телефон

Или пък ако ви е по-удобно от GTalk ;)

* Always Free

* No Credit Cards

* No Registration

* No Conditions

* Unlimited

* No Sign-up

* Call to any phone, landline or mobile

* More than 30 countries supported

Гореописаните условия и предимства се отнасят за употребяващите GTalk, за скайп потребителите ще им се наложи да си платят, за да говорят.

като добавите номера, който ви е най-изгоден (или локален)

За справка и ръководство

Змей, пак ли правиш реклама (защо ли питам) и заблуждаваш потребители (защо ли се учудвам) "купете си скайпаут за да говорите безплатЕно"

С тази малка забележка че милата ни родна страна малко я няма в списъка

• Автор

Никой не е казал, че я има :)

...Гореописаните условия и предимства се отнасят за употребяващите GTalk, за скайп потребителите ще им се наложи да си платят, за да говорят.

...Змей, пак ли правиш реклама (защо ли питам) и заблуждаваш потребители (защо ли се учудвам) "купете си скайпаут за да говорите безплатЕно"

Нито от Скайпа е безплатно нито от това дето го описваш.

Човека на който искаш да звъни трябва да набере той местен номер и да плаща разговора до него. Не съм се задълбочавал да го тествам какъв точно местен номер ще ми даде при мене (в списъка сме тука), но дори и да е на нормалната цена знам че има номера от които част от платеното от потребителя се дава на собственика на номера. Тези номера започват с 078 при нас. Това не са импулсни номера защото цената нормална като на другите. Значи възможно е тези хорица да припечелват по този начин, като човека на когото звъниш плаща за телефонен разговор "нормална" местна тарифа.

I'm so sorry за поясненията. Извинявай !

• Автор

Защо пък се извиняваш, това не е темата за Скайп - няма никой да те наплюва, че посочваш истината :lol6:

Въпроса беше за рекламката на Змея - как еФтинко говорите с безплатЕни телефони ;)

Нападки и манипулации

Топер, спри с личните нападки. Никой не го прави освен теб. В другата тема сложих една препечатка с пояснения. Факт е, че никога не съм писал, че през Talkster потребителите от България могат да говорят с местни мобилни номера безплатно.

Това не го могат и даже да ползват прехвалената ти програма. Излиза им съобщение, което не искам да препечатвам с екран, но няма как: TalksterInviteConfirmation.jpg Просто, ако заместите 14168000305 с тукашен мобилен номер ще изпаднете в същата ситуация, която Капитана отбеляза.

Факти и действителност

За Talkster и Skype писах, че могат да изберат чрез услугата стационарни и мобилни номера от 35 страни, като ще платят цената за разговор с мобилен номер според абонаментния план, който са направили в Skype, като стационарните ще са им БЕЗПЛАТНИ, тъй като според план „Страна“ на Skype стационарните за 1 избрана страна са безплатни, а при „Свят“ стационарните в 35 + мобилни в няколко са безплатни, т.е. с Talkster избраният номер (в една от поддържаните от Talkster страни) ще им се води все едно местен номер в страната на абонамента за Skype и МНОГО зависи коя е тая страна: може да им струва 0 ст/мин, или някаква дребна сума, която няма да е цената в никакъв случай, която биха платили иначе (през оператор).

Що се отнася до подобен разговор през Google Talk – да няма да платят нищо, щом избират номер в една от поддържаните страни с местните кодове:

http://www.talkster.com/Countries.aspx

Австралия (+61); Австрия (+43); Аржентина (+54); Белгия (+32); Дания (+45); Германия (+49); Израел (+972); Ирландия (+353); Испания (+34); Италия (+39); Канада (+1); Китай (+86); Латвия (+371); Литва (+370); Люксембург (+352); Мексико (+52); Норвегия (+47); Обединено кралство (+44); Перу (+51); Полша (+48); Румъния (+40); Салвадор (+503); Словакия (+421); Словения (+386); САЩ (+1); Унгария (+36); Финландия (+358); Франция (+33); Холандия (+31); Хонконг (+852); Чехия (+420); Чили (+56); Швейцария (+41); Швеция (+46).

И в двата случая обаче чрез VOIP ние потребителите печелим. Макар от България Talkster да СТРУВА някаква сума, което аз от самото начало твърдях, що се отнася до потребителите на Skype. И както гизмо ти поясни, топер, това струва и за българи пари, а не както го описваш. След като пишеш за българи, смятам, че е задължително да упоменеш този факт!

Или е по-лесно да манипулираш и лъжеш по мой адрес от това да напишеш за кои страни точно и всичко от/до?

Да не говорим за откровените ти ПОЛУ–ИСТИНИ „Гореописаните условия и предимства се отнасят за употребяващите GTalk, за скайп потребителите ще им се наложи да си платят, за да говорят.“ Тоест за GT безплатно, а за Skype – не. Манипулации, а?

Истината е, че само ако избираш номер от определена страна е БЕЗПЛАТНО през GT, а със Skype само за някои страни и при абонамент. Когато Talkster се ползва съвместно със Skype също може да е БЕЗПЛАТНО, защото според абонаментния план, който имаш със Skype можеш да избереш разговорите със стационарни номера, да речем за Чехия да са ти безплатни, а Talkster прави така, че избираните от теб номера в страните, поддържани от Talkster стават МЕСТНИ номера, т.е. чешки и като следствие плащаш 0 ст/мин, защото при абонамент такса свързване няма; за мобилните е ясно, че струват някакъв Скайп кредит (освен за Канада, САЩ и още някоя страна), но цената е изгодна, ако я сравним с мобилните оператори.

Естетствено мъката ни за България е ясна, че нито Skype, нито Google имат все още ясна политика за страната ни. Което не може да се каже за Румъния...

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

• Автор
Нападки и манипулации

Топер, спри с личните нападки. Никой не го прави освен теб. В другата тема сложих една препечатка с пояснения. Факт е, че никога не съм писал, че през Talkster потребителите от България могат да говорят с местни мобилни номера безплатно.

Това не го могат и даже да ползват прехвалената ти програма.

Ти ми затвърди мнението, че си безнадежден фанатик с още по-малко шанс да поумнееш.

Първо, хващам бас, че ти още не знаеш АЗ каква програма използвам за разговори.

Второ - факт е, че набирам talkster без да съм платил някога някъде нещо като пари! Направи го и ти от скайп, ама без подарените ти кредити за маркетинговото ти съществуване :angry:

Ай, продължавай да дерзаеш.

И изкарай някой бисер, нещо се затъжих някой мъъъничк "движител за реожденната ми дата"

ПП:Чакай, аз не разбрах - ти се отъждествяваш със Скайп ли, та броиш всичко за лична нападка?

Или вече толкова те е обезличил.

Както казва един преводач, всеки има право на мнение. Не ми се прави на цензур, защото си неспособен.

Ай, със здраве

Топер, говори само за себе си. Горе, писах кое-какво.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.