Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Губи ми се пространство от харддиска!

Featured Replies

Здравейте, вчера си свалих два филма, изгледих ги и ги изтрих. Днес си свалих още един, и него изтрих. И трите филма ги изтрих отвсякъде-от кошчета, ала-бала. Преди да сваля първия филм, имах 110 гигабайта свободни. След като ги свалих, имах 105, но като ги изтрих всичките, свободната ми памет пак си е 105 гигабайта, при положение, че не съм сваляла нищо друго.

Моля ви, помогнете ми, кажете, нормално ли е това?

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Здравейте, вчера си свалих два филма, изгледих ги и ги изтрих. Днес си свалих още един, и него изтрих. И трите филма ги изтрих отвсякъде-от кошчета, ала-бала. Преди да сваля първия филм, имах 110 гигабайта свободни. След като ги свалих, имах 105, но като ги изтрих всичките, свободната ми памет пак си е 105 гигабайта, при положение, че не съм сваляла нищо друго.

Моля ви, помогнете ми, кажете, нормално ли е това?

Да разбирам че си ги делнала и от кошчeто? Неизтритите фаилове от кошчето стоят няколко дни след което сами се трият. Влез в кошчето и виж дали филмите са ощи там. Ако са там им дай DELLETE и така ги махаш от харда. Ако пък си ги делнала и от кофата си почисти диска (десен бутон на диска --->> Properties--->> Disk Cleanup) слагаш птичка на всичко и чистиш! В компа влизат всякакви глупости като временни интернет файлове и др който взимат от харда. Дисковото пространство не трябва да те притеснява! Моя 250 гиги като стане около 7 гиги почвам да го чистя. biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• Автор

Ами, да, убедена съм, че делнах всичко от кошчето, в момента то е празно.

Ами, да, убедена съм, че делнах всичко от кошчето, в момента то е празно.

Тогава дай Disk Cleanup :)

• Автор

Да, но като го дам това, ще ми се изтрие абсолютно всичко.

А аз не искам.

:eek: Да бе това да не ти е Формат!! Disk Cleanup трие излишните файлове като бисквитки временни интернет файлове и други!

НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗТРИЕ ВСИЧКО А НЕНУЖНИТЕ ФАЙЛОВЕ

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• Автор

Хах, извини ме за неграмотността ми.

Наистина съм пълен абориген относно тази техника.

Хах, извини ме за неграмотността ми.

Наистина съм пълен абориген относно тази техника.

Не си споко cool.gif И аз до скоро бях така! biggrin.gif

• Автор

Да, много ти благодаря за помощта.

Натиснах го, но няма никакви промени, всичко си е така, както си беше преди малко с паметта-105 гигабайта, явно нямам излишни и ненужни файлове.

И все пак си остава въпроса защо паметта ми намаля така драстично, при положение, че съм изтрила всички филми.

Да, много ти благодаря за помощта.

Натиснах го, но няма никакви промени, всичко си е така, както си беше преди малко с паметта-105 гигабайта, явно нямам излишни и ненужни файлове.

И все пак си остава въпроса защо паметта ми намаля така драстично, при положение, че съм изтрила всички филми.

Явно причината е друга! :)

Може би когато си ги свалила с някой торент клиент си дала от самия мениджър да изтрие само торент файла. Той е отишъл в кошчето и те е заблудил, че триеш целия филм. Прегледай папката където даунлоудваш филмите и виж дали не си стоят :)

Пробвай с това : My computer -> properties ->tools ->defragment now.

Може би когато си ги свалила с някой торент клиент си дала от самия мениджър да изтрие само торент файла. Той е отишъл в кошчето и те е заблудил, че триеш целия филм. Прегледай папката където даунлоудваш филмите и виж дали не си стоят :)

А това провери ли.Все пак филмите се качват на компа ти.

1.System Restore как е настроена.

2.Папката с временните файлове да не е надиплена :)

В кой дял е инсталирана OS и в кой дял сваляш торентите?

CCleaner чисти добре.

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

Ако Windows работи безпроблемно спокойно може да почистиш точките за възтановяване,които заемат много място на диска.

Десен бутон с мишката->My Computer->Properties->Disk Clenup->More Options->System Restore->Clean Up->ok->ok.

Създай се нова контролна точка за възтановяване->Start->All programs->Accesoires->System Tools->System Restore->отметка на ->Ceate a restore point->Next->в полето лишеш->new restore point->Create.

Филмите не са ти изтрити-махнати са само от Биткомета;)

• Автор

Абе и от компа ги изтрих!

Сега пък паметта ми е 104 гигабайта, нямам думи просто.

Абе и от компа ги изтрих!

Сега пък паметта ми е 104 гигабайта, нямам думи просто.

И на мен днеска ми направи такъв проблем.Изтрих едни файлове от кошчето и гледам в UltimateDefrag същите файлове ,само че в директорията на кошчето....И изтрих ги тези файлове като отворя папката чрез UltimateDefrg-а ,после отключих с Unlocker-а папката ,за да мога да я изтрия.Не си спомням точно как се казваше папката,но май имаше в името този символ- $ не съм сигурен.Пробвай да го направиш това,ако разбра нещо де ...,че аз както го обясних....Може би това е често срещан проблем при Виста :)

Редактирано от zubracha (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.