Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видеокартата

Featured Replies

Здравейте! Първо да благодаря на всички отзовали се в темата за Tom Clancy's Rainbow Six Vegas- общо 0 души. Благодаря!

Та видях, че проблема явно не е в играта. Днес на два пъти ми направи същия проблем с Call of Duty 4 Мулти.

Текстурите се размазаха, цветовете се размиха, ръката на моя герой стана розова, хеликоптерът който ни взе се появи като летящ правоъгълник, а за капак главата на Jung светна като крушка-от торса нагоре е бял и свети!!! Викам си бъгна се играта.... Ала на следващото ниво се оправи всичко, зареди си нормално играеше се нормално, но до време. После влязохме с екипа в Tower-а и мисля, че след един Saving Progress се озовах пред нещо като заведение на два от етажите на Tower-а. Към прозорците на кулата има стълби, изчистихме всичко що мърда, НО... отново се бъгна играта. Този път още по жестоко- Не виждаш нищо освен сив фон част от силно размазаните линий, мерника (Дори не виждах MP9, с който играех!) и отдолу амуниций, гранати, положение на играча. А като се самоубих (викам си, ще се оправи...) с граната тотално си е*а мамата (с извинение).

Като обстойно прегледах, чрез PC Wizard стойностите видях една притеснителна цифра- 77 градуса по целзий температура на видео картата. Тя(картата) е GeForce 8600GT, най-нови драйвери и прочие. От какво може да се дължи всичко това- температура, драйвери, недостатъчно охлаждане...? Може ли някой да ми помогне? Благодаря!

Ами ... аз веднага се сещам за един подобен проблем, които изпитах с НФС КАРБОН. Като пуснах Anisontropic функцията на Trilinear (става въпрос за старото ПЦ с видео EN6600), пътя изчезна, бъгнаха се някой от другите тектури. Не знам как се настройва AA-то в CoD 4 и TC:RSV, но ... или е нещо то сорта на: None >>> Anisontropic >>> Bilinear >>> Trilinear или ... Оff >>> 2x >>> 4x >>> 8x. Пробвай с None/Off ... ако се оправи, виж как ще е със следващата ступка и ако проблема идва от тук ще разбереш как да го оставиш.

Иначе ... температурата не е чак толкова висока, не е проблем.

Все пак можеш да пробвайш да качиш последният DirecX 9.0c наново ... и пусни тест с AtiTool за артефакти.

Успех!

• Автор

Здравей!

Имах също проблем с CoD 2 (мулти), при който всичко излизаше синыо или бяло в зависимост от картата. Сложих на Trilinear, AA none и воаля. А каква е разликата между

None >>> Anisontropic >>> Bilinear >>> Trilinear
? Как то подобрява качесвото на картината?

Може ли също да ми обясниш какво, за какво и как се действа с това

и пусни тест с AtiTool за артефакти
? Може и ЛС, както ти е по-удобно :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.