Премини към съдържанието

LYUK63

Потребител
 • Публикации

  14
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за LYUK63

 • Титла
  Потребител
 1. О повярвай ми то не е само едно определено нещо а неща и аз се стремя да получа поправление и усъвършенстване към което всички се стремим.Ако ти виждаш нещо което ме спъва кажи.В противен случаи все едно гледаш някой как ще падне в пропаст и ти не му подаваш ръка.А колкото до 10 Божи заповеди можем да поговорим стига да имаш време и желание те са в Стария завет как се изпълняват в Новия.
 2. О Да,защото толкова ни обича, че дори ние неверни да сме Той остава верен.Ако остава до нас бихме убили всички грешни според нас.А Той дълго търпи та дано се обърнем към Него и да живеем.Той не ни изпраща никой ние си ги приемаме от нас зависи Накъде ще поемем.
 3. Точно така е за жалост човека сам е посегнал към нея а и още посяга с начина ни на живот.Ако правим добро добро идва при нас и обратното.Мисля ще се съгласиш с това предполагам изпитала си го.Вярно е че са неизмерими, истинската любов не търпи да се измерва тя е необхватна както и омразата които са завладени от нея.На хората ни е подарено спасение стига да го приемем Исус Христос.В Него можем да видим истинската любов и прошка ,която ни дава още докато сме грешни и няма с какво да му се отплатим. това е ЛЮБОВ и ПРОШКА.
 4. Това е едно прекрасно изживяване и бих изкал всички да го преживеят за да нямя нужда да ви убеждавам в каквото ида е защото сами ще знаете.Човек е склонен да не приема докато не види или преживее дадено чудо за което е свидетелствано.
 5. По нагоре съм писал,че човешката правда е като омърсена дреха.Търсим чистата правда и истина,който не гледат на лице.Отвори Новия завет и виж там няма лицеприятие за никой които и да е той.Бог не гледа на лице а каквото е в сърцето и иска неговата чистота.Там ще видиш че се търси истината а не угаждане на човешка воля.Не те бутам да станеш зависим от лойто и да било Бог ми е свидетел а напротив да намериш свобода ти и всички ние. Предполагам имаш опит къде те води твоята воля зависима от аза когато е обременен от престъпления както плътски така и духовни .Къде е свободата тогава поробен
 6. В свободната воля няма нищо гнило тя е свободна да прави избор иначе бихме били роботи.Бог не ни дебне а ни остави да изберем сами.Сега опознаваме доброто и злото сами .Трудно за нас.Така и децата ни грешат при самоинициатива,но се учат от грешките,после питат нас за съвет.Така е и при нас кога ще се обърнем за съвет/правилния/.Ако няма кой да ни даде правда всички ще мислим,че ние сме прави а колко хора сме. За това е важно колко скоро ще приемем Неговата воля ,защото пише че човешката правда е като омърсена дреха.Надчвам се всички турсим чистата истина освободена от амбиций и собствен
 7. Нали за това е свободна воля бе човек.Ако аз ще я направлявам няма да е свободна. Ти сам да стигнеш до истината ако я търсиш и искаш.Обърни се навътре към себе си и разбери дали искаш истината човек не може да ти я даде.Търси Някой по виш да ти я открие.Тука не става въпрос да те заведа в която и да е църква ако не си готов ти за промяня няма да има полза.АЗ съм в Евангелска петдесятна църква нали попита.Не е важно в каква църква съм ако не разбера смисъла от нея.
 8. Нали не искаш да си като компютър да ти натискат копчето за да правиш нещо.Сътворени сме със свободна воля.Така,че от теб зависи добро ли ще правиш или зло.Каде ще бъде после душата ти.Винаги има следствие.И ако не виждаме духовното не значи че не съществува и мириса на цветятя не виждаме ама го има.Не искам да влизам в спор безмислено е.Има отговор на всичко коъто иска може да го намери. Да много вярно така е и аз бях така .Но за почнах да искам Бог да ми ги разкрие и още повече искам и се получава. Опитай ще видиш сам.
 9. Преди да бъдеш потопен във водата/тя е преобраз на Словото/трябва да си го четеш ти а не някой друг.Сигурен съм то ще те измие преди да отидеш при водата и ще се промениш ще станеш ЧИЛЯК,който ще разбере нищозноща на споровете ни омразата и зависта,защото живота ни е кратък тук.По добре да си правим добро и да се радваме на живота с любимите ни хора.Ако не разбираш смисъла на кръщението то си остава ритуал,който не те ползува.
 10. Ами ако Живота е в нас /Бог Дух/ можем да простим истински.Защото Бог първо е простил на нас /всички съгрешиха няма ни един,който да търси доброто/на тоз на когото много е простено много дава от себе си за благодарност.Бог е Който Го прави ако живее в нас.Ние сами не можем докато в нас си е стария човек с мислите си и делата си.Пълна промяна на ума ,чувствата и емоцийте.Новия човек може да прости защото на него е направено същото.
 11. Ако Бог не ни беше дал прошката, като средство за освобождение всички да сме смазани от вината за греха.Предполагам,че си чел Словото Му.Дадено е на тоз,който се обърне към Него /Любовта,доброто/да се кръсти.По точно стария човек с делата му да бъде погребан във водата и когато го извадят се ражда нов човек освободен от греховете си.Вече си нов човек и се стремиш да живееш нов живот.Съгласен съм с по горе написаното,че непростителноста е отрова,която те умъртвявя бавно но сигурно а противоотровата е ПРОШКА.Ако простиш освобождаваш себе си и другия,защото ако ти си сгрешил и ти се даде шанс да
 12. Виж какво направи Исус,когато заведоха при Него прелюбодеиката и искаха да я убият с камъни.Но това не ни освобождава да вършим грях.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване