Премини към съдържанието

m.todorov

Потребител
  • Публикации

    22
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

5 Неутрална репутация

Всичко за m.todorov

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 23.12.1991

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Varna

Контакти

  • Интернет сайт
    http://www.martinwillis.weebly.com
  1. А тогава защо го показва и като неразпознато устройство, тъкмо проверих - и на личният ми лаптоп също си тръгва без проблем, а на служебният не ми зарежда други usb флашки. Дали не е от някакви драйвери?
  2. Проблемът е че и администраторите им са зле... и комуникацията с тях е сложна.. за това се мъча аз да го оправя, че нашите решиха че компютъра е за смяна
  3. Здравейте, от близо месец родителите ми ползват от новите устройства за интернет на мтел (huawei). Нямаха проблем до вчера. Тьй като работят с ветеринарната информационна система на служебен компютър, им правят профилактика на сървърите дистанционно, поне така ми го обясниха и рестартират компютрите след това. Та след вчерашната такава има проблем - устройството се открива от компютъра (което е странно веднъж като usb, веднъж като network card, веднъж като cd-rom и веднъж като неразпознато) изписва няколко поредни пъти Намерен нов хардуер (зареждайки wizard-а за инсталиране на новият хардуер така 3-4 пъти) а накрая: Възникна проблем при инсталирането на хардуера. При положение че то вече е инсталирано, но при зареждане не открива самото устройство. Вече пробвах стандартните неща - да го поставя на всеки друг усб порт - няма ефект. Да деинсталирам и инсталирам вече няколко пъти пак без ефект. Лаптопа е HP Compaq 6735s с Windows XP SP3 Home 2002. В къщи пробвах на настолния също със XP SP3 (Proessional) и нямаше проблем инсталира се и си тръгна. Някакви идеи на какво може да се дължи този проблем? (всичко се прави от администраторски акаунт на HP-то, тъй като потребителския няма права за инсталиране на 3-ти страни) И защо при включване на устройството в компютъра го отчита като няколко различни устройства? В Device Manager под USB портовете пише че всичко работи ок, но отделно ми излиза HUAWEI Mobile като network card както и като Неразпознато устройство, на което пише че не е инсталирано правилно..и аз смятам че щом тръгва на други 2 PC и лаптоп значи проблемът е във въпросният лаптоп. Звънях и на Мтел но както и очаквах те и идея си нямат, любезно ми казаха че ще проверят и да очаквам обаждане.
  4. Здравейте преди 2 месеца ми се прецака хард диска, вече бях купил нов смених го, инсталирах си win 7 proffessional 64bit. Дръпнах си драйверите от страницата на Acer. Но още преди това установих че микрофона не работи. При опит за разговор в скайп, тествах по всевъзможни начини, засича си го в настройките от контрол панел, в ДевайсМениджъра обаче не излиза или не знам като какъв тип устройство да го търся но на Звук - излизат само драйверите, което е странно - излизат 2: ATI HDMI Audio и Realteк HD Audio. Възможно ли да е от това? Възможно ли е като ми го почиства един познат да е пропуснал просто да го свърже?
  5. и аз искам да се оплача от ИНТЕРБИЛД просто на какво станах свидетел преди по малко от 24 часа не е истина Наясно съм че са боклук но не знаех че можеби са най лошите .. та бяха ми казали че ще се обадят да се уговорим кога ще ми донесат рутер.. но когато звъннаха бяха долу пред входа ми и ме помолиха да им отворя ! като изключим факта че трябваше да излизам точно тогава реших че ще стане набързо но УВи бяха 2 момчета около 23-4 годишни (защо 2ма нямам идея-политика на фирмата) та включихме рутера но едното моче почна да търси в менюто да открие това за октриване на уайерлес-а и търси търси НО аз питах няколко пъти как така стационарния ми комп ще засече рутера като няма блутуут ? или поне кабел (то е логично) реакцията на мочето беше "ААААА да бе!" и ми каза да си купя блуутут а през цялото време в отворената кутия седеше кабела за свързване на рутера с компа .. е простоо нямам думи !!
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...