Премини към съдържанието

Lautrec

Потребител
 • Публикации

  135
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Последни посетители

2203 прегледа на профила

Постижения на Lautrec

Ентусиаст

Ентусиаст (6/21)

 • Първа публикация
 • Сътрудник Рядка
 • Първа седмица
 • Месец по-късно
 • Една година във форума

Нови значки

83

Репутация

 1. ЕС никога не би дал съгласие за такъв мащабен проект, освен, ако не е със стратегическо значение. Но си мисля, е сега селското ни стопанство го обезглавиха. До сега "клан -недоклан", за напред "обезглавен". Остава да разберем този милиард евро дарение или заем ще бъде. Фирмите свързани с ОП от сега доволно потриват ръце. И някак странно е съвпадението на посещението на банкерчето на Ротшилд и тази активност между г'ръците и наш'те. В политиката и междудържавните отношения няма случайни събития. Ако са принудили тиквите от герб да ни начукат още един милиард заем тежко ни. Циганин пари не връща, но с малко късмет можем да залеем г'ръците с тоз' мат'риал. Интересна гледна точка. Но при такъв сценарий турците ще знаят какво се превозва към България. Може пък каубоите да са измайсторили аналог на руската ядрена триада, по-конкретно железопътната. Еййй, тия кравари и ционисти няма да мирясат докато не взривят отново ядрено оръжие. По-лошото е, че това сякаш са средно срочни планове - до 20 години очаквайте събития. Във всеки случай не бива да се радваме. Прекалено рано е! Работи се в много направления. Нека погледнем картата и процесите в БИ и Европа и помислим. Добре че не са решили да свържат Черно море с Бяло море. Дискавъри щеше да снима, да снима......
 2. И мен ме споходи същата мисъл. Е това, не може да се върне, така че здраве да е. Вчера и днес само един път се появи проблемът. Никога вече брандово PC.
 3. "Партийният дом" се оказва фикция за доста "Българи". Запалиха го едни като онези които отказват да погребат Ленин. Изтрий светските им имена и им върни религиозните така ще ги познаеш!
 4. Всички сме индивиди, но от различен вид; с различна интелигентност; ниво на самоосъзнатост; морал и ценностна система определящи с човешки или животински облик е индивидът. При някои индивиди стойностите на изброените показатели са твърде ниски, тогава към кои ли видове се числят? Отбелязваш напредък. Пиша ти +-че. (на твоят език е) ____________________ за днес толкова
 5. >>— от теб(Ismurf). Да, това го разбрах. 2. Винаги е добре преди да наречеш някого расист да представиш категорични доказателства затова. Внимавай! Невидимите граници се нарушават най-лесно, а истината почти винаги е неудобна. За това е измислен расизмът и производните му. Просто не пиши за неща които не разбираш. 3. Вярно ли е твърдението: ако всички А са Б, а някои В са А, тогава всички Б са В. Не се напрягай, вече отговори и отговорът ти е грешен.
 6. Не съм сигурен дали ще го разбереш - тъй като не разбра, че всъщност ти отговорих, но правописът и краснописът(това тук не можем да установим) са индикатор за образованост и степен на интелектуално развитие. Започвам все по-малко да те разбирам. Мисля че си умен, затова вярвам ще разбереш защо избрах да те цитирам по този начин. Разчитам да не ми се разсърдиш. Може би изглежда като да има противоречия, но няма. В цялост съм съгласен с написаното от теб. Бих добавил и думата патриотизъм към образованието на децата. Само до дванадесет годишна възраст. Науката отдавна се е произнесла.
 7. 1. Съгласен съм, че нищо не разбираш! 2. Сигурен ли си, че искаш да разнищим темата за расизма?! Да не се окаже, че си напълно неподготвен. Съветвам те първо добре да помислиш. Но, ако искаш, давай. Хвърли ми ръкавицата! 3. До колкото разбирам реакцията ти, думите величие и България не могат да стоят в едно изречение камо ли като словосъчетание. Да не си мекере?
 8. Толкова си грамотен/а. Да не си циганско мекере? (забелязали поставих знак за въпрос и край на изречението) И така, функционално неграмотна органична материя с неизвестен произход се осмелява да ме нарича "тъп братчет". Мисълта (до колкото я има), словоредът и грамотността ти са потресаващи. безИнтересно! А то момченце ли е или момиченце? Според мен не трябва да му се обръща голямо внимание. Само с контекста на това не бих могъл да се съглася. Нека не забравяме, че нашите родители, баби и дядовци - построили България - са учили в държавно училище. Препратката (явен намек) към "приватизиране" на Българското училище категорично не ми харесва. Припомням, че в частните училища работят "държавни учители". Следователно проблемът е в онези които управляват системата, но не в самата система. Това е и твоята опорна точка, за това съм озадачен от цитираното мнение.
 9. Кои? Това ли: "Политика за емиграция и обезсърчаване на всяка инициатива, освен, държавната измяна и националното предателство!" Кое точно не разбираш?
 10. Бях с по-стар драйвер, онзи от CD-то. Като че ли с него беше по-зле. С DDU го премахнах (в Safe Mode режим) и инсталирах последния. Доста по-добре се държи, но проблемът не изчезна. Все още го обмислям, но все по сериозно се замислям дали да не купя захранване за 15 лв. колкото за тест. Ако калкулаторът е верен общата мощност на 3,3V и 5V ще се окажат проблем. В крайна сметка всички напрежения се формират от един трансформатор. Ако паднат +12V поради прекомерна консумация това би трябвало да се отрази и на общата мощност. Може би греша, но ми звучи логично. До колкото ми е известно PCI-E слотовете са с обратна съвместимост (май така се казваше), но за слотът на моя Dell пише следното: PCI-E 1a - x1: 5 Gbps; PCI-E 1a x16: 80 Gbps, но GT710 е PCI-E 2.0- x8 Възможно ли е без наличие на артефакти проблемът да е хардуерен, тоест дефектна карта? 14 дневният срок изтича, разполагам само с 4 дена, ако реша да я връщам. Рисковано ли е да пусна един burn in test без споменатия вентилатор? Изключвайки (за момент) хардуерни проблеми остават само два варианта. Единият е този (без деинсталирането) и последният и най-екстремен преинсталиране на ОС.
 11. България не е най-тъжното място на света. Искат да повярвате, че е така. Още от най-ранна детска възраст всеки е обработван с една едничка цел да повярва, че е така и да вярва, че бъдещите негови/нейни решения са съзнателен избор на самоосъзнат човек. Това е политика. Политика за емиграция и обезсърчаване на всяка инициатива, освен, държавната измяна и националното предателство! Терминалите на Българските летища работят изключително и само за заминаващи. Останалото е за невежите. От страх ли, но нещо възпира идеолозите и изпълнителите на тези политики да изпращат Българските емигрантите с цветя, шампанско и пожелания никога да не се завръщат. Вероятно са бесни когато някой все пак се завърне. Но вижте само как му го връщат. Цялата жестокост, цялото безгранично въображение на омразата от продажната им еничерска същносъ се стоварва не само върху Българите решили да се завърнат и работят за величието или най-малко за развитието на България, но и върху твърдо решилите да не напускат България. Онези които отказват да предадат Българските земи в ръцете на циганите, защото знайте, идеолозите на тези политики предвиждат демографските наследници на България да са именно цигани. Само от нас зависи дали планът ще успее.
 12. Когато престанете да наричате цигани с името роми нещата постепенно ще си дойдат на място. Грамотните хора притежаващи експертни знания, знаят, защо няма роми и защо това е пълен абсурд. Не срещнах много такива в тази тема. Относно насилственото връщане на учениците в училище и инкриминирането на решение на родителите сами да ги образоват има няколко причини. Според анализи и доклади на ЦРУ и Световната банка след 40 години Българите сме щели да бъдем малцинство (да не чува дяволът)! По тази причина Америка за България, Отворено Общество, еврейските НПО и някои европейски работят АКТИВНО за овладяването на България от циганите. САЩ го правят защото вярват, искат и се стремят да превърнат циганите в демографското наследство на България, защото за разлика от Българите в лицето на циганите ще имат сигурен съюзник на Балканите срещу Русия и ЕС, останалите играчи мислят по същия начин. Евреите искат да "затворят" Турция от тази страна, за да могат да я притиснат когато започне(не бива да се допуска) реализирането на религиозно-фанатичния план "велик израел". Предвидено е най-южна Турция да бъде отнета. Всъщност самият закон и инкриминирането решава много проблеми на заинтересованите страни - БЕЗ НАС - защото ако допуснем това да се случи - циганите да станат собственици на България, на изброените свини ще им бъдат необходими само що годе грамотни цигани. На следващо място, ако предположим (и това е взето под внимание макар и към момента да изглежда малко вероятно), че Българите се опомнят и раждаемостта се увеличи до нива при които ние да не изчезнем, а да спасим България - за нас, за Българите - САЩ и евреите (и за двете Русия е проблем с исторически корени) не биха искали мислещи способни на критична мисъл и анализ Българи от там и управляващи. Това налага МОН да се "самосезира" и да унищожи образователната система така, че да задържа и възпрепятства интелектуалното развитие на всяко следващо поколение Българи. И за да е сигурно, че системата ще "произвежда" дебили трябва да се забрани на родителите сами да образоват децата си! Има "бели държави" където това е разрешено, но нашите майцепродажници винаги се опитват да тичат пред вятъра. Създадени са политики за емиграция и обезсърчаване на всяка инициатива когато тя е инициирана от Българи - изключение се прави за държавна измяна и национално предателство. Българите които емигрират само си мислят, че решението е личен избор. Горките! Но дори да осъзнаят, че още с влизането си в детската градина са били манипулирани и идеологически обработвани пак няма да си признаят, че са били изиграни заради криворазбраната гордост. Основи на психологията и човешкото поведение. Знаете ли.... има нещо което ако не беше трагично щеше да е забавно. Ако кажете на коя да е Българка (имам предвид повечето), че трябва да роди минимум 7 (СЕДЕМ) деца, за да имаме някакъв шанс, ще ви помисли за лунатик. В същото време раждат по няколко деца на арабите: сирийци, иракчани, палестинци(хайде това до някъде го разбирам, съжаление заради геноцидът на евреите срещу тях) и дори турци. Изброените народи са се установили трайно у нас имат изградени общности и дори управленски структури, а чрез женитбата за Българки се интегрират и дори инфилтрират в обществото ни. Арабите обаче държат на своето и не са редки случаите когато Българките са изправени пред "изборът" да виждат арабските си деца или да се завърнат към Българските си корени. Компромис е възможен само в една посока! Да са мислели когато е трябвало! Напоследък е модно да се събират с негри и азиатци. Мечтата за екзотично изглеждащо дете - типично за....... Останалото е без значение. Една стъпка ги дели от женитба с цигани и тогава Българският род е свършен. Мъжете знаят, че само момчето продължава рода, а жената от "клон на клон" без значение от посоката. Разбира се има и изключения! Както навярно сте разбрали много очи гледат към България, а ние макар и с очи само гледаме, без нищо да виждаме. Особено някои Българи просто еничари доброволно, съзнателно станали такива. Нов вид потомствени предатели. Ще се справим. Има горди Българи които четат и разбират както етимологията на думите така и посланията които отправят към онези които имат очи да видят и мозък с които да мислят. Но не трябва да оставяме нищо на случайността. Народът го е казал: "Господ дава, но в кошара не вкарва."
 13. Не.С 385.41. Какъв е този гейминг драйвер? Когато търсех виж какво ми излиза. Не мога да намаля снимка. иначе няма да се вижда.
 14. Купих MSI nVidia GT 710 1GB DDR3 от въпросния сайт. Определящи бяха цената, OpenGL 4.5 и конфигурацията. Мощност на картата 19W с препоръчително захранване 300W, изчисления базирани на конфигурация с i-7. Моят компютър е Dell OptiPlex 745 SFF обновен с 8GB/667Mhz рам и един хард Hitachi-2TB/7200rpm. Процесор (не е обновяван) Intel E6600/2400Ghz, PSU 275W от които 3,3V и 5V = 105W(NOT EXCEED), 12V ~ 170W. Проблемът: черен екран за секунда и после съобщение "display driver stopped responding and has recovered". Съобщението за грешка се появи същия ден след инсталирането на картата. За 10 часа работа се появява поне 2-3 пъти. Нерядко след събуждане на PC-то от sleep. Изпробвах това без успех. Според един калкулатор излиза, че проблемът е именно в общата мощност на 3,3V и 5V - снимка 2. Не знам, за това заглавието е такова. Картата се охлажда с добавен вентилатор. Температурата според сензорите е 31°C. Без вентилатор стига 45°C, но не чакам да стигне повече. Без екстремни експерименти! Няма артефакти. След премигването аерото изчезва и отнема секунди за да се възстанови първоначалния облик на интерфейса. Ново 20. Тази сутрин при стартирането се появи една мигаща черта (знаете точно преди зареждането на системата) и така си остана, докато не го изключих от мрежата. След което стартира без проблем.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване