Премини към съдържанието

andreas500

Потребител
 • Публикации

  347
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от andreas500

 1. Добре, че наскоро се върнах на старата и ще си карам така, докато те не ме накарат насила да си променя пощата, което ПАК няма да стане. На мене к'во ми пука, че ония там от MicroBoza са си наложили някакви мизерни тенденции и какво ли там не знам. Да си гледат работата. Аз не съм длъжен дори да им минавам на новите операционни системи. Ако си искам и Windows 3.11 ще използвам или направо MS-DOS. Писна ми вече. На никой не му харесват тези "изчистени", но в същото време направени от едно оцветено поле дизайни! На някой да му харесва това?: По този начин само се пестят пари от дизайнери. Това всеки, ама ВСЕКИ може да го направи. Всъщност направих го с Paint и май току що някой получиха сърдечен удар от това на къде тръгнаха нещата и, че същото това поле в момента се използва в Windows 10, а в Windows 12 нищо чудно да има една синя точка на екрана и това да е операционната система.....
 2. Имах предвид това за ъпдейта: http://www.translationdirectory.com/images_articles/wikipedia/Windows_Security_Center_XP_SP2.jpg Да си ъпдейтнеш САМАТА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА.
 3. Отметки няма. А кои са СЕРВИЗНИТЕ ПАКЕТИ на "работещия" и на "неработещия" лаптоп? - Можеш да ги видиш като цъкнеш десен бутон на My Computer и дадеш Properties. п.п Ако неработещия е със сервизен пакет 2 примерно веднага пускаш Windows Update. Но първо да свалиш сервизен пакет 3 от официалния сайт на Microsoft, тъй като Windows Update със SP2 не работи от август 2010. Няма лошо и другия лаптоп да го ъпдейт-неш по същата процедура. Само да кажа дори и двата да са с SP2 може да има разлика в инсталираните кръпки в тях. И за това на единия да работи, а на другия - не. За най-сигурно и просто ъпдейт-ни и двата Пиши ако се случи нещо ново! Едит: Забравих да кажа - ако единия от лаптопите вече е с SP3 пропускаш инсталирането му, защото ще замажеш всичко! Просто ъпдейтваш!
 4. Щом пише Unknown Device - това е важното в случая. Драйвърите са проблема. Препоръчвам да почистиш регистрите (примерно с ccleaner) и да включиш модемчето в друг порт. След това инсталирай наново софтуера от макс телеком. Само един въпрос - на лаптопа на който тръгва макса с Windows 7 ли е? А на този който не тръгва случайно да е с XP или Vista примерно? Не си уточнил. Ако наистина на работещия е с Windows 7 се боя, че от макс не са помислили за хора, които използват XP и си мислят, че всеки вече е със 7 или 8
 5. Добре. Нека да преговорим: Единият ти лаптоп има интернет и от двата мобилни оператора, обаче другия няма интернет от Max Telecom. Би ли ми казал какви са операционните системи на: Лаптопа без проблем и на лаптопа с проблем?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...