Премини към съдържанието

henny

Потребител
 • Публикации

  352
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

129 Отлична репутация

Всичко за henny

 • Титла
  Почетен потребител
 1. Неграмотността отлично си кореспондира с Незнанието! И питай още,щот с питане далеч се стига
 2. Аха.. .. Пък това "чудо" се явява едно от оръжията на Боговете и съвсем в натурален вид! Мистерията е,че людете НЕ могат да го задействат! и за което съм удоволетворена!
 3. Кой е снимал с мобилен телефон Siemens CF62./моделче от 2004г./ хич нямам на представа ,но определено НЕ е снимал въпросният проф.Питони!..Неговите открития са назад във времето още от средата на 20в. и когато никакви мобилни телефончета не са съществували! Към A.com.......ами,ако си беше дал труда да тракнеш клавишче кой е проф.Питони нямаше да зададеш тоз въпрос,ама от мен да мине - този учен е геолог на FAO,експерт по lapislazzuli.. ..проф.Питони е и откривателят на Skystone/отново в Западна Африка/ и анализиран в няколко лаборатории по цял свят,както в лабораториите на университетите в Рим, Utrecht, Токио и Фрайберг!Мнението на всички е кратичко - няма такъв скален вид известен в Природата на нашата планета! ...ако имаш интерес за повече инфо: http://ufo-phenomenon2011.blogspot.com/2013/04/le-scoperte-straordinarie-del-professor.html П.п...и разбира се - аз лично предпочитам да вярвам на специалисти с обособени научни анализи,отколкото в Дедо Коледа,пък и детенце отдавна не съм!
 4. Местностите които искам да посетя са няколко на брой - Тибет/по-точно Кайлас/ ,Комплексът Пума Пукто/Боливия/,платото Наска /Перу/...Баалбек/в Ливан/ ,както и Мохенджо Даро/Пакистан/ Интересите ми с тях са свързани с Древните цивилизации
 5. И още едно изображение категорично установено,без мистики напомпани излишно и при това изсечено в гранитна скала на женска фигура с височина 150 метра,открито от италиански геолог/проф.Питони/ в Западна Африка и по-точно в близост до Гвинея..Статуята е над 11 000г. и НЕ е дело на дивите африкански племена,но в техният епос е била "богинята,дошла от небето"..расата на тази фигура е установена и то с просто око се вижда,че не е африканска,но Кой или Кои са я изсекли и с каква технология/гранитът,базалтът и диоритът са едни от най-твърдите минерали/ е правено преди хилядолетия си остава загадка до ден-днешен..Под статуята са намерени в тунелни пещерни пространства исполински мумии и артефакти с неясно предназначение + 3-и пирамиди в стил на египетските..Върху проф. Питони по един или друг начин е упражнене натиск и до 2009г. си държи устичката затворена!http://cdn.preterhuman.net/texts/alien.ufo/alieniemisteri/angelo_pitoni.htm +http://vk.com/topic-20115218_26685245
 6. .. на въпросът ми си отговорил с - "да",което означава,че ти също не отричаш ,че полигамията е заложена в човешката същност! ..на мнение съм обаче,че съществуват изключения,както в природата,така и при хората.. Пишеш за ползата от йерархия и че едно семейство НЕ може без нея?! Е ,аз като съфорумник проявявам интерес да споделиш тук силните си аргументи в полза На или вреда от липсата на въпросната йерархия..?..Или трябва задължително да я има таз йерархия?
 7. ..е..Оскарите минаха и заминаха и снайпера не спечели! Споделям още,че българският филм "Козият рог" от далечната 1972г. е "бил на крачка от наградата „Оскар”. Това обяви в интервю за предаването „Под лупа” на телевизия "Европа" директорът на театър "София" Ириней Константинов...Козият рог” добива голяма популярност и е забелязан от журито, изготвящо номинациите за филмовите награди "Оскар", като е бил предложен да влезе директно в петицата. " Е,да ,ама -не!Партията се е погрижила,"мръсните капиталисти" да получат по възможност най-некачественото откъм техническо ниво копие от филма и така - Сбогом,Оскар и Световна признателност към българската кинематография! Е,това е жалкото за мен,както са жалки и почти всички художествени български филми днес! И за да подчертая,че постингът ми не е чак толкова личностен към теб ,продължава с препратка към филм с глобално послание,макар да е американо-английски и скоро пак го гледах: "Children of Men"/Децата на хората/ в който играе Джулиан Мури с доста военно присъствие..
 8. ..нали копаме за истината .....
 9. ..поради какви обективизми към-то въпросният филм - "Американски снайперист"?
 10. ..хммм,тук са и тез,дето са вписани НЕ като Aliens,а като хомо сапиенс ,ала избивайки се до полуда един друг!..Я,виж,колко е весело в Украйна или в Сирия и да не изброявам...е,мен от този вид и проявена охота за избиване, удоволствие от избиването,верно требе да си бая нащрек!
 11. svetlio760...Психологията явно не ти е силна част,щом даваш примери разни със сервитьорки в крехка възраст,нямайки нищо общо с истинското понятие професионализъм и особено работейки в БГ!..Нито темата касае баш и единствено БГ! Съвременната жена има точно толкова права,колкото и един мъж,но ако той е слаб ,като личност,комплексар ,а тя/трета-пета/по-силна като личност от него, еротиката изчезва след бързо време и тя с право ще търси друга силна натура - точно толкова,колкото е закодирано и в самата Природа!Самката избира най-здравите и силни мъжкари за своето поколение! ..В човешкият вариант - според интелекта,манталитетът,общите интереси,възгледи и общ стремеж за развитие..В този ред на мисли - Не познавам нито една невроложка,психоложка или пианистка да е обвързана в сериозна връзка /или брак/ със зидаро-мазач/не визирам изключения/и иде реч по-принцип!..Какво ще обсъждат тези двойки,ако са заедно??! - псувните на единият и "мъдрите" му пиянства,подкрепени с вулгарности и в повечето случай директно с физически агресии..или за обсъждането на някакъв Култур-трегер??! Така,че не се репчи с декларации за феминизъм,а иначе ревността също по-принцип е заложена в човешката природа,но е отвратително пагубна,стига да се тълкува и изживява в категоризми,че партньорът му е собственост!!..В този похват се изразява и голяма част от онова "мръднали",макар ти да пишеш всъщност,че някой трябва да е даденост на друг!? - Голяма грешка!.. оттам до голяма степен тръгва и голямата доза за разпад в много интимни връзки! ..ще си позволя да те запитам - смяташ ли,че човек може да обича и люби/типичен български израз от фолклорът ни/ истински, повече от един ?
 12. henny

  Съдбата или Случайноста ?

  Моето мнение е,че във всяка случайност се съдържа и съответната доза - необходимост..
 13. ...лежерно приеми - Те са просто Наблюдатели.. Още Енох е имал мисия да описва,каква част от тези Наблюдатели ги вършат на Земята?!Е,видял е доста и заради това - къш от официалните синодални писания! Едва ли ти,трети-пети всеки ден трепе мравки,щот иска да завладее мравуняка и "храсталака",а с една дума казано - рептило-образни дали има или не - НЕ сме сами в Космоса! Доказателства - бол! и то още от време,когато не е съществувал нито фото-шоп,нито технология за съвременно манипулиране от всякакво естество! ..съжалявам,че ще се повторя/писах за това и в друга тема/,но един министър на отбраната/Канада/ и с име Пол Хелиър да дава официална пресконференция по повод съществуването на поне 20 вида Извънземни раси и които по един или друг начин са И кореспондират със Земята ,едва ли въобще би могло да се вписва в шегички и идиотски анекдоти!https://www.youtube.com/watch?v=BVKhvmTp60k
 14. 1- обърни внимание,защо е изписано понятието с главни букви?!--както познанието би се изписало ,като Познание?!..когато го сториш,най-вероятно и връзка ще направиш..? ..обусловеностите и обстоятелствата за моралът,както и за манталитетът започват още от средата в която живее индивидът и която е първа,която нанася щетата,белегът на психологическа травма или нейното игноре!..и да - това ядро касае всички хора по земята и защото от болката причинена в най-ранно детство и продължило после е терзание или отказ от терапия!? 2.Не визирам никакъв конкретен мъж/слава богу - уютно ми е със съпругът ми и умишлено акцентирам,че сме заедно вече от 15г.!/ За останалото и което си продължил в анализ - сам си си отговорил - почти 3.жената и мъжът,могат да са вечни роби на манталитетът си в ареал на примитив и религия! - Какво тук не е ясно?..или да говорим пак за обусловености,че тези люде да кажем са родени в дивата Амазония и имат главно 2-а фактора с приоритет - храна и секс!..или ще ми кажеш,че гледат по 200-а програми по сателитче ..Да оставим Амазония,защото по- печалното е,че много хора НЕ живеят в джунглата и обитават хабитат-ът на цивилизован такъв,ала примитивът/необразованост,/ -нула интерес към преминаване към друг интелигентен уровен 4...медицинска диагностика - тестостеронът е онзи хормон ,който предизвиква хао-сът и наличието на войни,битки и категоризъм за собственост! Ок..Приложи примери в които Жените са организирали,именно Те, кръвополитни световни войни?! 5.В так.нар .християнска религия - векове наред е царувал Патриархатът с всичките си жестоки крайности - подчинения, изгаряния,изтезания,изнасилвания!..ако можеш да го отречеш,искрено ще въздъхна,че греша..както и примерите от Световната история..
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...