Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Какво е това нещо Човек


Препоръчан отговор

всички нали знаят че хората могат да мислят, ами щом човек може да мисли то значи че този човек е енергиен разум, защото няма нищо друго което да може да мисли и да не е енергиен разум, просто щом имаме мислене това го могат само енергийните разуми. сега какво е това нещо енергиен разум, ами това всъщност е всеки един от вас, това сте вие, може да се нарече съзнание грубичко; енергийния разум е мисловна енергия която може да мисли, това е основната й характеристика, от какво е направена тази енергия не е много ясно, но тази енергия няма нищо общо с материята която ни заобикаля, нито с електричество, радиовълни, радиация и изобщо няма нищо общо с никакви материални неща; друга отличителна черта на енергийния разум е че притежава телепатия, могат да се пращат мисли от един разум на друг с различна цел от просто общуване до нападение телепатично. енергийните разуми каквито са и хората веднъж създадени (родени) не могат да умират, поне не съм чувал за такова нещо, това че хората умират е само тука локално на планетката Земя защото така трябва на някого, хората да си мислят че умират наистина и да не се знае какво става след смъртта, става това че ставате на енергиен дух и си продължавате съществуването някъде си. сега накратко какво е положението на Земята, ами почти всички хора са телепатично превзети от извънземни астрални разуми, който се хранят с мисловната енергия на всеки един човек; какво значи телепатично превземане ами най-общо вие си загубвате способността да мислите сами и няко друг ви управлява цялото съзнание и се храни с с вашите мисли (енергия); процеса на хранене на тези астрални разуми с мисловната енергия на кратко е следния, те ви пускат мисли постоянно, тоест казват ви във всеки един момент какво да мислите, а вие оценявайки тези мисли също на свои ред и вие мислите като създавате мисловна енергия и понеже са ви превзели телепатично (има енергийна връзка между вас и астралния разум във всеки един момент) те се хранят с тези ваши мисли.; действа се на принципа колкото може толкова повече да се изцеди енергия от хората, с помощта на всякакви средства. целия обществено-културен, социален (особено обиччат да създават такива проблеми понеже енергията потича повече), технически живот напредък и изобщо всичко което се случва с човешката цивилизация се контролира от тези енергийни разуми

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Твоята теория ми е позната отдавна и от други форуми; не пропускаш шанс да я лансираш и да кажеш на всички колко са заблудени. При това, понеже си много просветен от разкриването на тази истина, което и предполага, че твоят разум е незавладян, то се дръжиш най-примитивно с хората - гарнитура към логико-пунктуационния мишмаш, който са постовете ти.

Редактирано от Kelvin (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Твоята теория ми е позната отдавна и от други форуми; не пропускаш шанс да я лансираш и да кажеш на всички колко са заблудени. При това, понеже си много просветен от разкриването на тази истина, което и предполага, че твоят разум е незавладян, то се дръжиш най-примитивно с хората - гарнитура към логико-пунктуационния мишмаш, който са постовете ти.

човек като не разбера нещо първо се запознава и после излага становището си , в случая можеш да почнеш с физика- материя ли е енергията, а мисълта вид енергия ли е , а ако е така мисълта вид материя ли е. и продължи нататък.

но не забравяй че лошата критика е най-добрата автобиография

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

some_spirit, спести ни приказките ти за "летачи" и т.н. Запознат съм с небивалиците, които приказваш. Не преставаш да говориш едни и същи небивалици и глупости във всяка една тема, която видиш, в която пишеш, почти без изключения и все си мислиш как "просвещаваш" заблудените хора. Да спестя мъките на теорията ти-Хората мислят с мозъка си. А разискването около материя и енергия вече е правено в друга тема. Не е и невъзможно Вселената и всичко, което виждаме..основата на всичко това да е енергията... Но не в твоят, а в чист физичен смисъл..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Да спестя мъките на теорията ти-Хората мислят с мозъка си.

ти пък откъде си сигурен че мислиш с мозъка си а, ето ще ти обясня как е точно, в главата си човек наистина има мозък, но този мозък е в едно единно цяло с това което си ти, а именно мисловната ти енергия (мисловната енергия е закачена по някакъв начин за биологията), мозъка и неговите центрове са просто нещо като допълнителен хардуер за да може ти твоята мисловна енергия да управляваш тялото си.

или как си предтавяш в мозъка тече някакво си биологично електричество и то мисли, ха ха ха няма такава глупост, както вече написах в първия ми пост единсвеното нещо което може да мисли това е енергиен разум. За проба пробвай да направиш изкуствена система с електричество и я накарай да мисли, оле божке ама така е като си нямате напредстава какво е това нещо мисъл (една подсказка когато кихате прихате (за здраве ха ха) тогава всъщност енергийния разум ви облъчва мощно с една негова телепатична енергия под формата на мисъл и това нещо ви кара да кихате, абе тоя some_spirit какви глупости говори, че всеки знае какво е кихане, хората така правели от време на време, нещо дразнело нервната система на човека, е да де дразни я ама я дразни енергийния разум с неговата телепатия.)

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 3 месеца по-късно...

гледам голяма активност тук в темата, явно никой не го интересува в какво състояние се намира, но как ли и да е иначе след като сте превзети от извънземните енергийни разуми и те няма да ви дадат да разберете какво става с вас във всеки един момент от живота ви. един хинт да ви подхвърля, аккво става с борсите нещо а акциите надолу нагоре, ами как няма да е така енергийните разуми като изкомандят една сюрия хора да си продват акциите и ей го психологическия фактор на пазара, телепатични управление на мислите на хората какво да правят с акциите си, това всъщност е "великия" психологически фактор който уж движел пазара и не бил контролируем, каквото решат енергийните разуми това става с пазарите на Земята.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

some_spirit.

много си прав,незнам как си стигнал до такова високо мисловно развитие.също като във филма [матрицата; :)

някой ли те събуди или мозъкът ти е увреден и не подлежи на дистанционно управление от извънземните.

аз може ли да се сабудя,да спра контролът над мен,имали надежда и за другите като мен,заблудените,превзетите?Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 4 седмици по-късно...

засега не знам действащ начин с който друг човек да се освободи да не е превзет разума му от извънземните разуми, има един начин когато даден човек преживее нещо силно емоционално (стресово) постепенно изпада в депресия и после започва да чува гласове, та този човек започва да се съпротивлява доста успешно на енергийните разуми, обаче на такива хора започват да им дават хапчета уж да ги лекуват и за около 4 години пак ги превземат, има такива хора който чуват гласове знаете ги, те тези хора се съпротивляват, а пък хората ги обявяват за болни защото другите хора са превзети от извънземните и естествено те (извънземните) трябва да вземат мерки да ги превземат пак и най-лесно го правят с помощта на другите хора които са вече превзети, тях могат да ги убедят във всичко, както е в с лучая че чуването на гласове е болет, а то всъщност е енергийния разум да ти говори (открито) телепатично в главата ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвали ли сте да не мислите за нищо?Просто да си "изключите" един вид мозъка за да си починете.Дори,когато спим сънуваме,понякога не си спомняме,но мисловна енергия си протича 24/7.А какво точно представлява тая енергия не знам,но не мисля,че е чисто биологична или аз поне не мога да си обясня как с протичането на някакви електромагнитни импулси осъзнаваме доста сложни неща,а и ако всичко е толкова просто защо едни хора са по-умни от други?Един му върви математиката,друг физиката,трети пък химия(примерно). Но пък как си обяснявате склерозата?Хора,които губят всичките си познания,навици,инстинкти и вярно телата им си функционират нормално,но ОСЪЗНАТА мисловна дейност липсва.Примерно ако ги заведеш до тоалетната няма да се досети нито да седне на тоалетната чиния нито да си свали гащите..съвсем елементарните просто се губят.Та ако това е заболяване на мозъка значи теориите за мисловна енергия,душа,прераждания и така нататък са просто глупост и според мен тази болест го доказва.Има и друг вариант-вярващите в тия неща ще кажат,че просто душата,мисловната енергия или каквото и да е друго просто са напуснали тялото преждевременно и са го оставили да си функционира неосъзнато,което също е вариант де.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Та ако това е заболяване на мозъка значи теориите за мисловна енергия,душа,прераждания и така нататък са просто глупост и според мен тази болест го доказва.

нищо не доказва, енергийните разуми са ви превзели разума, оттук нататък те могат да правят каквото си искат с вас, дори и да си забравите собственото си име (защото управляват тотално цялото ви мислене) и могат да ви накарат да изглеждате (поведение) като съвсем изкукал глупендър, както и го правят с тези болни за които говориш - склероза.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е то това заболяване протича бавно-с течение на години,а не от веднъж.А тия извънземни разуми имат ли тела като нас?Животните имат ли разум?Защо те могат да комуникират с нас и ни въздействат,а ние с тях не?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

енергиен разум - щом е енергиен много ясно че няма материално (биологично) тяло, ако изобщо имат тяло било то и енергийно да, жививотните също имат разум, нали са живи същества иначе щяха да бъдат купчина биологична маса, която ще изгние много бързо ако нямаха енергийно съзнание. не се усеща контакта с тях защото те са ни превзели разума и се хранят с мисловната ни енергия, много е ясно че не биха искали ние да знаем че те съществуват и са тук сред нас ................... склероза с течение на годините се влошава - да така е, просто те така го правят, за да изглежда на хората че има някакво заболяване на мозъка което се развива, а всъщност те контролират целия процес, не е никакъв проблем за тях да го правят това нещо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

енергиен разум - щом е енергиен много ясно че няма материално (биологично) тяло, ако изобщо имат тяло било то и енергийно

да, жививотните също имат разум, нали са живи същества иначе щяха да бъдат купчина биологична маса, която ще изгние много бързо ако нямаха енергийно съзнание.

не се усеща контакта с тях защото те са ни превзели разума и се хранят с мисловната ни енергия, много е ясно че не биха искали ние да знаем че те съществуват и са тук сред нас ...................

склероза с течение на годините се влошава - да така е, просто те така го правят, за да изглежда на хората че има някакво заболяване на мозъка което се развива, а всъщност те контролират целия процес, не е никакъв проблем за тях да го правят това нещо

Е ок,а нашия енергиен разум като напусне тялото ще може ли да "манипулира" по същия начин хората?Ти от къде си сигурен,че не си подвластен на тия типове?Моя разум манипулиран ли е?

Значи в теорийте на Еленко Ангелов има нещо вярно :) верно ни отглеждат за да се хранят с нас-на енергийно ниво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на първият въпрос - човек като напусне тялото си (умре) онези извънземните енергийни разуми продължават да са му превзели разума и да пият от мисловната му енергия, но вече и човека е във вид на чист енергиен разум, но пак е поробен. на втория въпрос - всичко в теориийте на Еленко Ангелов е абсолютна глупост, той изобщо няма и на представа за какво става дума когато говори че се хранят с нас на енергийно ниво, той просто си е произведение на самите извънземни енергийни разуми, просто те бият миксерчето в главите на хората, за да потича в повече енергията към тях.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 2 седмици по-късно...

страшна тема :) осъзнаваш ли,колко ограничено е това? Публикувано изображениеимаш отговори за всичко! навсякъде и всичко се върти около гладен енергиен разум.предавам сеПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

последното мнение на nikolela показва хората колко са глупави понякога, аз му пиша че някой му е поробил собственото му устройство, а той ще се прави че не разбира за какво става дума спасявайте се както можете, аз съм ви предупредил, обаче всъщност нищо не можете да направите за да си помогнете ................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

последното мнение на nikolela показва хората колко са глупави понякога, аз му пиша че някой му е поробил собственото му устройство, а той ще се прави че не разбира за какво става дума

спасявайте се както можете, аз съм ви предупредил, обаче всъщност нищо не можете да направите за да си помогнете ................

предупреждаваш ме,че немога да бъда спасен от поробването? :nono:

на тази земя,има два вида робства.от едното,не искам да се спасявам.

другото е духовно робство и имам голям шанс за спасение.той е пред мен и аз ще се въползвам от него. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ей писна ми от зомбирани хора във връзка с темата - не гледайте примерно спортни състезания, било на живо или по телевизията, всички те се дирижират от извънземните енергийни разуми, дори те предварително решават кой отбор ще победи, всъщност хората не играят спортната игра, всичко се дирижира от разумите, като естествено могат да ви направят невероятно представление със всякакви обрати в състезанието, особено важи за пилотите на формула 1, колата се управлява от енергийния разум не от човека, той е там в ролята на пъпетче (puppet) ...................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ей писна ми от зомбирани хора

във връзка с темата - не гледайте примерно спортни състезания, било на живо или по телевизията, всички те се дирижират от извънземните енергийни разуми, дори те предварително решават кой отбор ще победи, всъщност хората не играят спортната игра, всичко се дирижира от разумите, като естествено могат да ви направят невероятно представление със всякакви обрати в състезанието, особено важи за пилотите на формула 1, колата се управлява от енергийния разум не от човека, той е там в ролята на пъпетче (puppet) ...................

след като се храни от нас и ни управлява,защо има катастрофи?

защо аз пуша и се тровя?

защо работя във вредна среда?

защо като му писне на човек и се самоубива?

ако ще управлявам човек,ще гледам да живее дълго,за да ме храни по-дълго време.

ти знаеш ли как се гледа добитък?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

след като се храни от нас и ни управлява,защо има катастрофи?

виж сега те не са добрите висшите, които се грижат за нас и ни помагат и така случайно само се хранят с мислите ни;

катастрофи има по няколко причини :

1. близките на загиналите започват да скърбят за загубата им на близките, в резултат мисловната енергия за разумите нараства, става по-силна, по-хранителна за тях - не ми се обяснява защо е така, спомни си какво изпитваш при загуба на близък човек ......; ако не правят такива неща, тоест да не изпитвате силни емоции (по силни мисли) енергията за разумите ще е много слаба и те няма да са доволни, просто по този начин вдигат добиването на мисловна енергия, в това число са и всички страдания, но става и когато ни карат да се смеем примерно ..........

2. планчето на енергийните разуми е ние да си мислим че сме биологични единици и като такива нямаме бързо мислене, нито бързи реакции и сме се паникьосвали в критични ситуации на пътя, идеята е да не се досетим че ние хората всъщност сме и ние енергийни разуми и всеки един човек е всъщност супер шофьор и катастрофи почти би трябвало да няма ако сме свободни

3. няма да се впускам за неразумни младежи каращи бясно коли - част от планчето на разумите, да те първо ги карат да карат като ненормални, но после някои от тях и ги блъскат и ето хората почват да разсъждават малди неопитни карата бързо ами да блъскат се, да ама ядец, блъска се енергийния разум в близкото дърво на пътя щото така той иска.

няма да ти отговаря на другите въпроси, при тях отговора е в същата посока, само това:

ако ще управлявам човек,ще гледам да живее дълго,за да ме храни по-дълго време

ако си прочел внимателно темата писал съм че те продължават да се хранят с нас и след като умрем, така че .......

и трябва да си поддържат тезате че сме биологични единици и се остарява, защо толкова години ами щото така, ако сте на 30 години и след това изглеждате на 80 горе долу пак по същия начин и се умира примерно на 140, ще започнат хората да се питат как така от 30-80 години не остаряват

(а сега е така - има лек устрем в живота на човека и след това идва залеза)

20-30 години - ние сме млади и свежи и можем почти всичко

30-40 - малко сме помъдряли и поумняли, но все още сме си млади

40-50 - вече се виждат някои белези на не точно остаряване но нещо такова

50-60 - навлизаме в зоната преди голямото и гадно остаряване

60-70 - започнал е процеса на остаряване видимо, но все още се държим

70-80 - старчески изпълнения

80-90 господ природата ще ни е дарил с повече години, фъфлейки си мисли човека..........

)

а след това се скапват изведнъж и не само това, хората ще натрупат знания за тези години и ще станат по знаещи, а знаете как е сега, всеки разбира само от някоя област във всички други е неспециалист и така нататък ..........

забравих и старческото оглупяване след около 70г или някъде там, може и по-рано или по-късно, трябвало ние да си мислим че билогията в главите ни, тоест нашия мозък е взел и той да остарява и затова на тази възраст човек оглупявал, пълни тъпизми, но те така искат ние да си мислим иначе ще разберем че сме енергийни разуми, а сега е комплексно, остарява тялото ни и същевременно и мисленето ни се скапва.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И един мармот завива в станиол................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

завивай си каквото искаш, аз обичам (силна телепатична мисъл) шоколад и естествено първо махам станиола преди да го ям (държа да отбележа шоколад само от вида на Milka)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

разбирам,че няма да си промениш мнението,както и аз няма да променя моето за Бог. твоята визия на нещата е като този образователен клип. приятно гледане. http://vbox7.com/play:5ad7455fe9

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Заподозрях аз, че моята жена е "черна вдовица" и сега без оръжие под възглавницата не лягам :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ей писна ми от зомбирани хора

във връзка с темата - не гледайте примерно спортни състезания, било на живо или по телевизията, всички те се дирижират от извънземните енергийни разуми, дори те предварително решават кой отбор ще победи, всъщност хората не играят спортната игра, всичко се дирижира от разумите, като естествено могат да ви направят невероятно представление със всякакви обрати в състезанието, особено важи за пилотите на формула 1, колата се управлява от енергийния разум не от човека, той е там в ролята на пъпетче (puppet) ...................

вчера при мен дойдоха два енергйни разума.не стига,че се наложи да ги храня,а и ми натикаха тялото във колата,шофираха до една фабрика и накараха тялото ми да работи нощна смяна.направо ми отвлякоха тялото.сега много ме болят краката.

единия енергиен разум,май е твоя.вземи влизай в час и си го храни,че вчера ми изядоха главата.не искам да мисля за двама.

с единия разум,стигнахме до споразумение,че ще се храни само от едното ти полукълбо на мозъка.от теб се иска само да започнеш да мислиш. :mad:

Редактирано от nikolela (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...