Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Препоръчан отговор

не четеш внимателно,прескачаш!сега заради теб трябва всичко отначало да се изясни!

Ако ти си чел внимателно, тогава ти ми изясни. Да не се мъчи автора. :rolleyes:

Все пак този Контейнер ме заинтригува.

Редактирано от witness (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

контейнера е образно казано сравнение, иначе си е нематериален енергиен разум, но той може да стои в нашата вселена колкото си иска (устройството му е по-специално, по-друго), а другите видове нематериални енергийни разуми могат да стоят тук в нашата вселена някъде около 30-45 дена само, разумите от астрала си седят тук постоянно ........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

когато даден човек преживее нещо силно емоционално (стресово) постепенно изпада в депресия и после започва да чува гласове, та този човек започва да се съпротивлява доста успешно на енергийните разуми, обаче на такива хора започват да им дават хапчета уж да ги лекуват и за около 4 години пак ги превземат

Може би трябва да се вслушваме малко повече понякога в такива твърдения.

Извинявай some_spirit, че пак ще те попитам нещо, но ми е любопитно. Ти можеш да не ми отговаряш, разбира се.

Би ли описал гласовете на тези енергийни разуми, дали ги чуваш като кънтящи отдалече, приближаващи се или отдалечаващи се сякаш от теб, дали понякога крещят внезапно сякаш в ухото ти (вътре в главата) резки команди и предупреждения, или се смеят - такива неща.

Случвало ли ти се е да виждаш "нематериалниците", както ги наричаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

отговарям ти, тоест няма да ти давам пояснения кое как е понеже ти си превзет от енергийните разуми и каквото и да напиша няма да го проумееш

и както съм писал не един път 95% от всички хора са превзети мисловно (телепатично) от енергийните разуми нашественици от астрала, тези нематериалните разуми те са други разуми (имат съвсем друга телепатия) и засега само аз (от всички хора) ) мога да им издържам на телепатията им

сега то горния пост трябва да го е писал (просто е "диктувал" на witness какво да се пише) или контейнера или някой от "колегите" му нашественици от астрала, контейнера и той е нашественик ...........

астрални енергийни разуми и нематериални енергийни разуми са две съвсем различни неща - все са разуми, но устройството на мисловната им енергия е доста различно и телепатията им е различна, хората са нематериални разуми, но имат и телепатията на астралните разуми и нематериалната телепатия, колко интересно устройство имаме ние хората обаче в момента сме най-прецаканите неща в цялото съществуване, астрала ни е завладял и то много отдавна и се хранят с нашите мисли постоянно - без мен, аз не съм превзет, да напомня

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

сега то горния пост трябва да го е писал (просто е "диктувал" на witness какво да се пише) или контейнера или някой от "колегите" му нашественици от астрала, контейнера и той е нашественик ...........

Не изключвам тази възможност и се надявам да не е точно контейнера, обаче е малко вероятно. В интерес на истината и аз не смятам, че всяка мисъл, която преминава през ума ми е моя собствена.  

Твоя воля дали да ми обясняваш кое как е, но май гласовете ти ги описах приблизително добре. Според мен в едно нещо напълно си се объркал – онези „разуми”, дето остават само по 30-45 дни не са никакви разуми. Те акъл колкото една амеба нямат и ти се струват разумни, понеже заемат всичката си смисленост от нас и това е само по една причина: СЪЗДАДЕНИ СА ОТ НАС САМИТЕ, ОТ НАШИТЕ МИСЛИ и съществуването им зависи напълно от това дали мислим за тях или не. Ако мислим за тях – тлъстеят, смучат ни, разболяват ни и доста повече време изкарват от 40 дни, значи може години; а ако не мислим – след посочения от теб срок изчезват! Не съвсем-съвсем, но почти. В нещо като летаргия, неактивно състояние.

Сега за другите, за астралните разуми, донякъде си прав и положението с тях е доста по-зле, но ти нали им се съпротивляваш. И те не са чак толкова разумни, даже хич, щом също имат нужда от нашия разум. Ние сме единственото им средство да действат тук и ако не им се подчиняваме, са кръгла 0 (нула :) ). Но за тях нито ми се говори, нито ми се мисли.

Със здраве

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те акъл колкото една амеба нямат и ти се струват разумни, понеже заемат всичката си смисленост от нас и това е само по една причина: СЪЗДАДЕНИ СА ОТ НАС САМИТЕ, ОТ НАШИТЕ МИСЛИ и съществуването им зависи напълно от това дали мислим за тях или не.

остави сега това в цитата, глупости не ми се обсъждат, ей там в лайкучника наречен окултизъм там ги пише тези тъпизми и то как беше сега (да си спомня)  - с астрала (правещ вятър над стълбището над компютъра) още през 2000г. съм ги минал всичките им тъпизми в тази област

тука една друга тема за масовите убийства на астрала които правят, то простотията там е голяма, изкуфял астрал (разум енергиен) психопат се разхожда из някое училище примерно в щатите и разстрелва хора като за целта е хванат някой човек за чучело, е това и баба го може, но то по принцип е по-добре всички хора да са умрели и да са станали на енергийни разуми, защо ли ами защото така е по-добре за хората .............

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

some spirit,заявявам че се интересувам от езотерични теми и затова влязох в темата.много търпеливо прочетох желанието на много хора аргументирано да кажат баста:този е болен мозък.четох нещо подобно от карлос кастанеда,че господ се храни с души

some spirit,заявявам че се интересувам от езотерични теми и затова влязох в темата.много търпеливо прочетох желанието на много хора аргументирано да кажат баста:този е болен мозък.четох нещо подо

some spirit,заявявам че се интересувам от езотерични теми и затова влязох в темата.много търпеливо прочетох желанието на много хора аргументирано да кажат баста:този е болен мозък.четох нещо подо

some spirit,заявявам че се интересувам от езотерични теми и затова влязох в темата.много търпеливо прочетох желанието на много хора аргументирано да кажат баста:този е болен мозък.четох нещо подобно от карлос кастанеда,че господ се храни с душите на хората и иска чиста храна.това е приемливо.но начина по който поднасяте темата има нещо сатанинско-дори заклеймявате да не гледаме спорт. спорта,културата,изкуство са нещата,които извисяват човека.няма смисъл да плашите хората-господ си знае работата.неприятно ми стана,че вие окипазявате такава хубава тема.единствено заради вас излизам от темата.съвета ми е идете на църква,пречистете се и мислете позитивно.бог да е с вас!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

сега баба Яга ще се изцвъка върху Световната икономика и върху всичко. Я да видим какви са тези световни кризи навсякъде почти, имало голяма безработица, ами ще има ..... астрала води улавите хора и им урежда икономиката както те (астрала както иска) си искат, абе как да не са улави хората, кой нормален индивид би казал в научните си достичжения по икономика и финанси че инфлацията когато е малка била полезна и дефицита в бюджета и той бил полезен, в това могат да повярват само едни улави хора от Земята ръководени от астралните разуми .....Имало криза хората нямали пари и некупували стоки и от тук нямало и какво да се произвежда и какво става затворен кръг, ама затворен само за улавите хора не и за мен и тука контейнера се киска като идиот ..............

нямало пари братче и затова имало криза, ами да вземат да напечатат малко пари тогава, с тези пари ще се свърши някаква работа, ама улавите си ги държат по трезорчета някакви в Швейцария ......

За произвеждане има колкото си щете, да вземем една Сомалия или Етиопия там подрастващите сигурно не знаят да четат и пишат що ли щото астрала така държи цяла Африка, там бият кучето по цял ден и пасат козите си ................Да не говорим за ония мюсюлманите дето постоянно се кланят на някаква си чалма и всичко правят в името на Алах, интересно защо в негово име, сигурно Алах им пуска някакъв наркотик в главите и на него дължат жалкото си съществуване, там простотията е просто велика, този Алах какъв им се явява никой не знае, ако не сте виждали кокошки как кълват от земята зърно така правят и те (мюсюлманите) в името само че на Алах ........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

че господ се храни с душите на хората и иска чиста храна.това е приемливо.но начина по който поднасяте темата има нещо сатанинско-дори заклеймявате да не гледаме спорт. спорта,културата,изкуство са нещата,които извисяват човека

какво сатаниско виждаш в писанията ми не ми е ясно, ако знаеш само в какво състояние си във всеки един момент а именно как някой астрален енергиен разум тайно ти източва твоята мисловна енергия и колко много ти вреди, моите писания ще ти се видят като детска приказчица

да вземем да забием един кол в планетката Земя и да провъзгласим че хората са всъщност телепатични създания и цялото им съществуване се основава на тяхната мисловна енергия с която те мислят, това сте вие във всеки един момент, сега билогичните тела са един вид действа във наша вреда, защото когато сме в едно с биологичните си тела нашите мисловни енергии не могат да постигнат максимума си във посока възможности като мислене и телепатия и ония кретени астралните разуми го използват този момент, те са във вид на чиста енергия и телепатията им е много по-силна от нашата особено както сме в тела

сега за спорта, за какво да се гледа, всяко едно движение на всеки един спортист който участва примерно във футболен мач се управлява от астралните разуми (ако решат могат такъв сценарий на футболен мач да направят че да ти падне шапката и там с красиви голове, играчите на терена са едни марионетки за тях) и хората спортисти играейки футбол извънземните разуми продължават да се хранят с мисловната им енергия и в този момент, така че наблюдавай си и се любувай на хубав футбол нещастнико .............и се извисявай докато си тайно поробен и централното ти устройство буквално е разбито, имам предвид мисловната ти енергия

тука се мотаят идеи да се преобразува тази тема в ръководство на що е това нещо телепатия и кой колко разбира от телепатия като се има предвид астрала, астрал+, групичката на нематериалните разуми и моя милост, но ще има проблем с написването на обясненията понеже с думи не става или почти не става, може съвсем малко да се напише по въпроса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

един друг въпрос, какъв език или начин на изразяване се използва в медиите и по телевизията под ръководството на астралните извънземни разуми, да вземем заглавието на тази новина - http://banks.dir.bg/2013/03/01/news13239027.html

Безработицата в България удари 12,4%, в eврозоната 11,9%

по същата логика може и така да стане това заглавие::

Безработицата в България завърза 12,4%, в eврозоната 11,9%

такива примери има доста, но сега не се сещам за други, трябва да си пусна новините на BTV довечера в 19 часа и ще видя други подобни идиотщини
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

какво значение има на кого са тези мисли след като отговарят напълно на действителността и теб какво точно те интересува с този си въпрос, след като съм го написал така значи и аз смятам че е правилно написаното

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

какво значение има на кого са тези мисли след като отговарят напълно на действителността

Ako мислите са наши, защо не можем да ги контролираме? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уго Чавес умрял от рак, тоест убит е от астралните енергийни разуми понеже поредния им тъпизъм навремето не станал и трябва някого да натоварят и си го изкарват на човека замесен в нещото като опит за превземане телепатично или по-правилно опит за простотия, то сега контейнера и той съм сигурен че уби двама човека (и други но не съм сигурен за тях) щото и той пробва едни неща малко по-силнички от на астрала наистина, но аз ги знам тези техники вече, егото на енергийните разуми било доста силно съм информиран по някое време и затова имало пострадали после след неуспешен опит, имам си един списък от жертвите на астрала, я как беше пък това провидението се погрижило за някого си, ей изкукали разуми

то сега случая с Уго Чавес било ясно още преди да го чуя нещото че така ще стане, но това е положението жертви щяло да има пък и по това време телепатията ми беше не толкова добра

що не убиете мен (опита с коляното и ремаркето не го броя, то там било да остана без крак и да ми стане лошо на мисленето много, ама нещо не ми преценили телепатията май), а щото ако умра ще стана самостоятелен енергиен разум и няма да могат да ме действат както сега като съм на човек, но аз съм тъпо инатче (Cyper на снимката) и мога да изкарам и докато само ми се повреди човешкото тяло и тогава ще си примерим телепатиите ...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

опита с коляното и ремаркето не го броя, то там било да остана без крак и да ми стане лошо на мисленето

some_spirit какво се е случило?някакво произшествие ли!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

........ Европейския съюз пръднал и имам предложение хората когато са по къщите си през деня да пускат всички лампи за да се вижда че са в тях иначе някой отвън няма да знае има ли хора в къщите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мания имат изкукалите хора от Европейския Съюз понеже си карат колите лятно време с включени фарове, сега понеже видите ли така се виждало по-добре че насреща идвала кола, то тогава аз предлагам ама съвсем сериозно на всеки пешеходец да се сложи задължително по една миньорска лампа на главата и така ще виждат всички че срещу тях върви пешеходец - както е с колите нали, лампата на главата която свети ще му сигнализира че това е пешеходец,  по-хубаво ще се вижда нали свети нещо...............

сега тъпаците от европейския съюз може да направят и друго нещо, приемаме че светлините не са задължителни за през деня,но всяка кола ще има устройство за безжична връзка с някакъв централен сървър (на принципа на GSM мрежата ала) примерно за цяла Европа и по тази връзка сървърния софтуер праща сигнал до всяка една кола кога да си включи фаровете, примерно в 20 часа и това ще е съобразено с часовите пояси нали, понеже сега гражданите от Европата са малоумни същества и не могат да преценят кога да си включват фаровете като почне да се стъмнява ........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

не мога да разбера защо пуническите войни им се дава израз в имената на процесорите на Интел, става дума за процесора Sandy Bridge чието име идва от Sandy Style като Bridge това е мост към n+1, по същия начин Ivy Bridge процесора идвало пък от Madison Ivy и пак мост към същото ........, сега следващия процесор пък Haswell (архитектура) той пък щял да бъде кръстен на David Hasselhoff от сериала Спасители на плажа .........(тези последните 2 процесора пък са кръстени от сините нематериални идиотчета със сините реакторчета за тяхната телепатия, те продължиха традицията)

освен това нематериалник номер 1 се появява през 2001г. и заявява че процесорите са едни забатачени идиотщини всъщност, умишлено скапани устройства и много голямо впечатление му направило (!?!?) за Sandy Style и набърза ръка спретна един процесор тоест сегашния Sandy Bridge и според него щял да бъде доста бързичък, като архитектурата на един нормално проектиран процесор набърза ръка е оправил, че досега на блокова схема устройството на процесорите много куцало, нататък астрала щял да си поеме следващите процесори, (няма да споменавам какво пък е Pentium 1 пълен скрап, можело да е доста по-бърз ако не са го скапали) , то сега май и аз имам участие в блок схемата на Sandy Bridge, но то с тяхната телепатия на нематериалните не е ясно какво в кой момент мисля като мое мислене, а не тяхно.

може би трябва да спомена как SATA интерфейса за хард дискове се основава на RS-232 интерфейса за принтерите едно време ........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

има ли въобще някой,който да може да отговори на заглавието на темата -какво е това нещо човек?Бог и човешката личност са две тайни, които са взаимосвързани, и никоя не може да бъде разбрана отделно от другата.Както казва св. Василий Велики, “Човешкото същество е твар, която е призвана да стане Бог.”Казаното от Христос в Неговата молитва към Отца на Тайната вечеря,  е от голямо значение за нашето разбиране на личността: “да бъдат всички едно: както Ти, Отче, си в Мене, и Аз в Тебе, тъй и те да бъдат в Нас едно” (Иоан. 17:21).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

село Бисèр (като ще се върнити в интърнити) астрала щял дълго да гризе язовирната стена защото не била толкова зле (отделно ще го оставят да се напълни догоре язовира), но не са намерили по-голяма масовка явно иначе можело и по-зле да бъде .......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

много интересна песничка гледам от известно време, става дума за песента Ангел и Мойсей - Повече, тя тази песен и клипа е още някъде от 1999г. но какво се пее в нея:

- това няма да го позволя поредната игра на нива - (това го пее Астрала като има предвид че няма да позволи по-горно ниво на телепатията)

сега след като през 2001г. се появиха нематериалните разуми или нова форма на технологично "изкретенясване" там в тяхната област и моята де и вече тук се пее така:

- елате повече ще клати ме ............ - в смисъл колкото повече нематериални висини да дойдат няма страшно ще клатим до края на вечността (телепатиите си) - тук кой го пее това не е уточнено много

тук сега щяло да има отговор някакъв в стил (на песничка пак), ама я виж хората как са ...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

сега ще пиша малко за телепатия, това на картинката е една телепатична мисъл на астрален енергиен разум показана на изображение, като самата оригинална мисъл е без образ (визуален) (преди тази мисъл има друга мисъл визуална донякъде - една мътна сива пара около плейъра на Win 98) и някой я е направил на изображение и отговаря доста на мисълта, картинката е от WMP 12 и се показва в плейъра когато свърши дадено видео винаги и идеята е че това е един вид завеса примерно като свърши някое действие като сте на опера да кажем и там се виждат как завесата леко се е нагънала, защо е в син цвят ха ха понеже сините идиотчета те го направиха на краен образ в този вид както се вижда на картинката, те си падат много по системното  програмиране в телепатията и стоят малко на второ място ...........

post-18533-0-12536600-1364500950_thumb.j

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...