Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

пичове взе да ми писва наистина от цялата олигофрения която цари в политическия и икономически живот на планетката Земя ..... сега ще ви напиша защо Холандия не ни иска в Шенген и там оня сайт за оплаквания .......... ами защото somespirit докато гледа футболен мач (мачове) в които участва Холандия, някъде през 1990-1995г (и по-нататък). астралните извънземни енергийни разуми шушукат на somespirit че целия холандски футболен отбор бил от гейове и трябвало да ги хареса, с тези оранжеви фланелки приличали на спортни гажета (мацки) и след като somespirit ги напсува няколко пъти по този повод има опасност морето да залее цяла Холандия ...............защото те трябва да си го изкарат на някого, нямате представа какво значи за тях някой човек да им проговори с телепатия насреща им .............

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеца по-късно...

малко да ъпдейтна темата

пак да обсъдя как извънземните енергийни разуми са направили българския език или някои неща в него

да вземем думата дига, това е съоръжение което се строи около бреговете на реките с цел да не се разлива водата от реката когато и се вдигне много нивото и да залива по-ниските части от земята, дигата може да се направи от различни материали от пръст или пък пясък и др. материали, важното е да спира водата и дигата е така височка нали за да спира водата.

сега ние вдигаме дига, тоест вдигаме възвишение от пръст покрай или по протежението на брега на дадена река или то думата дига е измислена от това в-дига-ме или думата дига идва от глагола вдигаме (в-дига-ме) или някой вдига нещо (товар) - или още по-точно вдигаме купчина от пръст и правим дига.

сега защо ли е така, ами я да видим сега как ще го обясня, щото като чуе човек думата дига и почват да стават едни неща в мисленето му, той тайничко човека вижда в мислите си че се е вдигнала дига и това води до по-голям поток от мисловна енергия към енергийните разуми (нашественици) - нещо не се получи обяснението ми (защо потича енергията по-силно), но толкова засега ...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз като почна да правя асоциации, и от "дига" отивам направо на "лига" не защото не в-дига, а защото така ми диктува прословутия енергиен разум на "някакъв дух". Явно той едно(1) иска да каже, ама до различните хора различно достига...: 2; 3 понякога и 4.

Енергиен разум(@от мен в тема в Калдата коментар №23, (иначе е предоставено от hardrock архива на wordpress)), влязло в резултатите на Гугъл Изображения и показвано на първо място при търсене на български на "енергиен разум":

Публикувано изображение

Впрочем, с въпросните "енергийни разуми" твърде често спами в темата си самият й автор, а поне от заглавието, останах с впечатление че се обсъжда "Какво е това нещо Човек"?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

заглавито на темата е много добре, има се предвид какво е устройството на един човек, като да речем билогичното устройство на човек и разгледаме устройството на енергийното съзнание на един човек и другото е състоянието в което се намират в момента хората (имам предвид че са превзети мисловно)

а защото така ми диктува прословутия енергиен разум на "някакъв дух".

по принцип енергиен разум означава точно дух, има се предвид едно и също нещо, но понятието дух както е описано в писанията ни човешки не отговаря на истината какво е един дух и какво може и затова е по-добре да се употребява енергиен разум, разбира се за какво става дума веднага, щото така както е описан един дух във фолклора ни (окултизъм, разни учения на такава тематика) духовете имали доста ограничени възможности, което е абсолютно невярно, накратко умножи по 1000+ това което (може) се има предвид че е дух и ще получиш енергиен разум, но това сравнение е и доста глупаво и неправилно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я сега да напиша още една "измислица" или небивалица .... ха ха ха гледам че Мит Ромни може и да спечели изборите за президент в САЩ и как беше има един филм американски където по някое време във филма президент става човек с почти същото име като на Мит Ромни и в този филм той като нов президент щеше да изстрелва ядрени ракети по някоя си държава (не помня коя беше) и сега, обаче във филма изстрелването на ракетите се размина някакси, ........ обаче по мисловния канал отгоре има едно нещенце (мисъл) че може и да има и такава явление в нашата действителност като изстрелване на ядрени ракети по някоя държава, обаче мисловния канал от "астрала" не е много конкретен ще го правят ли или не ......... филмът съм го гледал някъде преди 2000 година

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

гледам тук една новина в dir.bg - http://dnes.dir.bg/news/rodopi-kniga-pomatzi-balkanskite-voyni-pomak-12325069

и там пише за помаците и се сещам какво значи думата помак, сега това нещо помак май беше българи от Родопите някъде и тези българи едно време по турско робство са ги карали насилственичко (средно силно принуждаване) да приемат тогава исляма за религия и сега тяхните наследници пак си вярват в тази религия и се наричат помаци, май нещо такова беше ........

обаче я сега да видим астралните енергийни разуми как са я измислили и тази дума - помаци, помак

много просто взели са думата памук и нали знаете той памука е така много мекичък и са му променили две букви в думата памук и станало - памак и после помак

сега тяхната идея на астрала е била че те помаците са били мекички (като памука и волята им също, те са си били българи нямащи нищо общо с исляма) и лесно са се дали да ги помехамеданчат, тоест да приемат исляма за религия .........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

ъпдейт ......как астрала е измислил някои думи каква е тази дума "неделя" а това е седмия ден от седмицата (7) ха ха я сега не-деля, значи идва че вие като дойде неделя и не делите свободното си време с никого а го ползвате за себе си, иначе ходите на работа 5 дена в седмицата, ама какво е това нещо за какво делене става дума в неделя, това е просто почивен ден, обаче астрала не мисли така ................има си идейни планове в мисленето откъм подсъзнателното мислене ами я събота, ами тука астрала съвсем се е изложил, то едно време в съботите се е работило и имат напредвид че в събота си събувате обущата и с посока чакане да дойде неделята, тоест идва почивката в не-деля, подготвяте се за неделя като си събуете обувките ..............."ма марийке събута ли си я да те видя" някой ако му трябват как се другите дни - поне - делник - понеделник ще е поне делник някакъв вторник - е втория ден от 7 сряда - средата от 7 (седмицата) четвъртък - това е четвъртия ден от седмицата петък - е петия ден от седмицата горе долу и така е устроен живота на хората както е и имената от седмицата, дори по-зле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"изповедта на мината" ........ (не съм аз мината да се разберем) всички знаете думата "мина" имам предвид военна примерно пехотна мина която се слага в земята с цел избухването й и поразяване на врага (ако мине отгоре й врагът ха ха ха) сега тука тази дума "мина" самата дума е една голяма мина за съзнанията на хората, думата идва от глагола минавам, като се има предвид че като се мине върху мината и тя избухва, има такъв израз - " ако обичаш мини на пред" , я тук имаме глагола "мини" и сега когато човек чуе в главата си думата "мина" и разбере (хи хи ) че става дума за военна мина, той с подсъзнателното си мислене вижда как става едно минаване над мината и го поразява ужаса от взрива който предизвиква в него, и това цялото процесче служи за мисловна храна на астрала, главно от момента за ужаса ..........така че думата мина може и да се изтълкува и така, мини отгоре и умри (тука сега пада смях как може мините и да падат отгоре)...............много мини станаха ха ха, може и миньорска мина да споменем, но там нещата са по друг начин .......... сега тука едно друго нещо, великата песен - Ангел & Моисей feat. Криско - Кой ден станахме , та тя песента почва и когато се стигне до първото казване на - изгреяла ясна звезда ........... Ангел и Мойсей - и тука има една пауза и там се чува една добавка (мисловна) - "пръднаха", тоест то е ясно кой е таковал, ами Ангел и Мойсей, сега то това положение е отдавна ясно, там онази глупендърка с очилата към края на клипа дето танцува в стил българска простотия, то ясно как става ........ една друга песничка корейската - PSY - GANGNAM STYLE - сега тука той Мамалев пее из цялата песен то това безпределно ясна, ама тази мацката отначало дето маха с ветрилото там имало мълчание, тоест чувало се мълчание наистина и сега как е обяснено по бабешката, когато заври една тенджера и парата почне да набляга по капака на тенджерата и се усеща едно леко напрежение преди да се изпусне първата пара, ами горе долу и това се чува и в началото на тази песен бре аз за какво ги пиша тези тъпизми май се олях нещо .............. гледам появили са се някакви сини кораби на боргите, там малко има насока една за нематериалната телепатия ама кой го интересува, мога да понасям всичките телепатични техники и на нематериалниците бележката е написана под дейното ръководство (може и настояване да се смята) на контейнера .................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я сега да видя тука от всякакви астрални кавали ми е писнало отдавна, hi-end игричките на cloaking телепатията на нематериалниците е в постоянна сила ама сега да видим тука едно нещенце, щото ще стане след малко невалидни астрални кавали май ....... да разгледаме думата "инвалид" - това означава човек който е неработоспособен по някаква причина ............сега тя тази дума идвала май директно то англиската дума "invalid" което пак значи абсолютно същото както и инвалид на български сега да видим по-хубаво думата invalid тя е от две части in-valid - сега това преведено директно означава че нещо е във валидност (in е "в", valid - "валидност"), е как така мама му стара нали значеше че човека е неработоспособен, то излиза че смисъла заложен в думата май е друг, значи за астрала invalid значи че всъщност инвалида е много във валидност но само за тях и сега нататък астралните кавали да си натъкнат на кавала какво означавало за тях всъщност invalid, как си означавали енергийните си централи за тях си, това е - астрала поврежда даден човек някак си, начини колкото си искате и после почват умствените страдания на този пострадал човек как тялото му е повредено и страданието за него е безкрайно и кавалите от астрала се радват на мощен поток телепатия в тъпите си мозъчета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

сега няма да пиша за кавали, сега малко по-друго, той (бла бла кой ли) чака по някое време да качат Olly Murs на някой Holy Motor в някой видео клип и тогава Flo Rida наистина щял да потече, нататък как продължава анализа или нещото не го виждам .......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

днеска съм в настроение, как се казваше провежда се масирана латексова атака в смисъл латекс бял на телепатия срещу мен (контейнерски бял латекс телепатия срещу бял mkv латекс телепатия - това съм аз)........... и по този повод предлагам кавалите от астрала да минат по всички магазини за компютърана техника и да си изгрезат произведенията на малоумието, тоест да изгрезат всички микрофони които улавят звук максимално до 8khz (тоест другите честоти нагоре ги няма изобщо) и тогава с другите микрофони които ще се ползват по Skype можело да се чуе и разчекване на мравка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я днеска тука какво ми шушне мазничко контейнера (припомня ми), че кавалите от астрала поставят почти винаги поне по една джамия да се види (за съвсем кратко време) във всеки втори музикален видео клип (да клипове давани по MTV, City, Voice телевизии и подобни), дори по-често, как беше то, да свикват биологичните кавали с новия режим измислен от Director X ...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

това май взе да се превръща в нещо като мой блог а може да се каже и като таблото на шовинизма, ха защо ли, ами понеже mkv+ телепатия налята в чукундурски череп се бори срещу всякакъв астрал и всякакви нематериални изкукуригали тъпаци затънали в hi-end телепатията си, понеже всички искат да яхат енергийното съзнание на човечеството цялото, я астрала сега да каже къде е оливането в значението на думата шовинизъм, (ей божке ще хвърчат астралки с червени очи, тука да не се мисли че , - мога и сам да си направя такива очи) Консорциума на тъпаците се оля, както и се предвиждаше, но как беше трябвало да се пробва можело и да стане великото планче оценено още навремето като велика простотия, имам предвид тъпаците нематериалници, те там с тяхната чудесийка наречена нематериална телепатия са как да кажа доста зад beyonda, обаче аз съм със същата телепатия, хората също я имат но в съвсем закърняло състояние, така че какъв е проблема .......... сега за GOP и как е добре все пак сцени от филма където има места по 20-30 секунди със съвсем малко движение да се хванат в един GOP за да се оптимизира енкодинага е ясно, обаче някои после да не виждат къде ще отиде ползата от спестения битрейт не е мой проблем, той щом толкова много уж разбира от видео обработка и енкодинг трябва и веднага да види къде ще отиде спестения битрейт, ама той астрала не му казвал, това пичове не е мой проблем да се разберем ....... и GOP трябва самия енкод програма автоматично да определя колко е голям GOP във всеки един момент, но не той астрала трябва да напълни главите на хората със всевъзможни опции за да се мислело по тях, за да им (на астрала) тече през цедката все пак някаква енергия към тях..... сега таблото на шовинизма, то така я виждал mkv+ телепатия значението на тази дума (едно време през обдухвалката на астрала), едно табло (може и да се поспори какво точно ел. табло и там какво има по него, че не се вижда съвсем ясно) с граници и се мислело само за нас си, то това е и и шовинизъм казано по друг начин

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

сега ще подкарам лайкучката на номер 1 нематериалник каква е тази дума корифей - а това е човек водеща фигура специалист в дадена област, е хубаво, то имаше и такова изречения - корифея еди си кой направил нещо ново ..... бла бла е какво е това кори-фея, тоест имаме някакви кори и някаква си фея, може би се има предвид корава фея а ...... я сега нататък - коравата фея бели кори над Белене (Атомната Централа Белене) и си изплаква егото като вижда атомни централи преустроени на джамии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

контейнера ме подсеща тука че мога да изкарам и малко инфо и за advanced astral+ (те сигурно са все още тук, ама знам ли) и каква е тяхната телепатия, но засега само ще кажа как те живеели в едни землянки така на групички някъде в пространството, сигурно са я взаимствали тази дума землянка от името на нашата планета Земя, а може и да са имали предвид че единия разум е землянка, тоест жена от планетата Земя, както имаме землянин

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ха тука гледам едни заменки плуват из млечния път, ама той астрала сега първо пуска едни бълбукания в смисъл наляво надясно не разбираш ли заменки и после ми вика в България щяло да има някакви си заменки ......... по късно ще напиша за - на колко е Алах? може да го пусна по радиото като игра чифтеците да гадаят отговора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на колко е Алах? в повечето случаи mkv+ преценявал че Алах е някъде на 5 лева е някой път и в минус или някой път няма цена ама как така, не сте ли присъствали на разговор между две магазинерки, едната вика на другата това на колко е (и сочи някакъв кашкавал)..................е и Алах отговарял на 5 лева ......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

искам да изкажа специални благодарности на астрал+ за алкалоидното сиропче, което се слага в кафето за нишан, контейнера и той продължи традицията с нишанцето, ама мога да мина и изцяло на чай от нишан също искам да изкажа и благодарности и на великата 5-ка че се грижите да ми се подобрява телепатията лошо няма ха ха, номер 1 нематериалник как казваше, то до някъде тоз нишан ти служи и като ускорител понеже така ...........я малко по-подробно то тези сиропчета всъщност служат да ти причиняват нещо като депресия на мисленето и уж да им (ни) помага, той хвърлил едно око на производствения процес и видял че няма да измислят по-силно нещо от твоето сиропче скоро, па и за в бъдеще сега гледах пантите на асансьора (по телепатични причини), е по-дебилско изпълнение на панти едва ли може да се направи, номер 1 нематериалник правеше такова сравнение, mkv+ може да застане до асансьора и да ту отваря и ту затваря вратата му и той ще пуска целия досегашен репертуар че и негов ще добави и така нон стоп и след това ще отидете да се почерпите по една бира, може и кретенското питие PitBull енергийната напитка с него, той ще го пиел много добре му идвало откъм некадърна телепатия ......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я сега да видим защо астрала събори кулите небостъргачи в Ню-Йорк на 11.09.2001, ами защото във филма The Prisоner 2009 мини сериал прилагат неуспешно тъпа техника да превземат телепатично mkv+ като техниката се изразява в двете лъскави високи кули пробляскващи в самия филм и после има и датата на гроба на номер 911 (тука не го помня точно но нещо такова беше), то сега за mkv+ този опит е голяма глупост почти не се брои за нищо, после ония от astral+ будят mkv+ и му викат гледай какво се случва със света ти (падат кулите на живо по телевизията) и те с тяхната напреднала астрална телепатия големи разбиратели си падат ......... за какво го пиша това ли че не знам май, питайте контейнера той е специалиста, ама нематериална телепатия с астрална телепатия връзка не може да става, аз обаче ги имам и двете тези телепатии и освен това съм в забатачващо биологично тяло , сега да се върна на въпроса защо астрала събори двете кули .......... явно не са чели добре собствените си писания в областта на окултизма там пише за егото на висшия раум имащ се за такъв.................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...