Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Препоръчан отговор

аз съм с глупаците, които не могат да четат (вникнат) в това което съм написал в първите ми постове в тази тема (извънземния енергиен разум те управлява дори и когато отваряш вратата на колата ти, за да влезеш в нея, като работиш също, да не мислиш че ще те остави на спокойствие дори и за 1 секунда ............)

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кажи на извънземния енергиен разум, да ми повдига отвреме-навреме оная работа, че ще ме остави жената.......... :D .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами те и това правят, няма как да не го правят ............

:D Ми мене що пропускат..... :D
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ей ей стига простотии, на някои хора нарочно го спират желанието, за да почне едно вайкане, притеснения на човека,почват да се търсят някакви психологически причини, изобщо човека леко откача на тази тема, това го правят пак за да потича енергията по-силно, при някои хора в такава ситуация им потича енергията по-силно затова го правят при някои.

ами най-общо вие си загубвате способността да мислите сами и някой друг ви управлява цялото съзнание

от това от първия ми пост кое не си разбрал, всичко което може да си представиш че прави един човек се управлява от извънземните енергийни разуми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ей ей стига простотии, на някои хора нарочно го спират желанието, за да почне едно вайкане, притеснения на човека,почват да се търсят някакви психологически причини, изобщо човека леко откача на тази тема, това го правят пак за да потича енергията по-силно, при някои хора в такава ситуация им потича енергията по-силно затова го правят при някои.

Кажи го тва довечера на жената........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знам как да се спасим.

Значи напиваме се до припадане,

Публикувано изображение

Публикувано изображение

така ще нахраним извънземния разум с мисли, че няма да знае какво става. Следва нещо много важно, наш приятел наблизо като прецени, че извънземния разум е вързал кънките, трябва да пръдне. some_spirit, може да не знае, но пръднята е супер оръжието с което се трепят извънземни. Не случайно си пръцкаме от време на време, това организма си го е изградил като защитен механизъм, а те още не са намерили защита от него.

Може да има и други начини , но за сега това работи, пробвано е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

хубаво де, като ще си говорим за пърдене, знаеш ли че като ядеш боб и после като пърдиш и всички казват че миришело като на боб (бобена пръдня),тази миризма ти я прави енергийния разум в главата ти, защо го правят няма да обяснявам, че ще ме изгонят от форума сигурно ако го напиша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:( Ми мене що пропускат..... :lock:

сигурно и теб не са завладяли.

хубаво де, като ще си говорим за пърдене, знаеш ли че като ядеш боб и после като пърдиш и всички казват че миришело като на боб (бобена пръдня),тази миризма ти я прави енергийния разум в главата ти, защо го правят няма да обяснявам, че ще ме изгонят от форума сигурно ако го напиша.

ааа,значи затова каквото ядем,на такова мирише.а защо като пръдна и ми пари на алкъта?

от енергията ли се затопля?

определено,темата е станала интересна!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти боба го остави на нас.

Но явно доста неща не знаеш за извънземния разум който се храни с нашите мисли.

От скоро с един приятел и разбихме кода и ги подслушваме, ако не знаеш те си комуникират, но с кодирани съобщения.

Доста се измъчихме, но ето как става.

Трябва да си разпериш ръцете в страни и два пъти да извикаш Гаааа Гаааа.

След това с единия пръст си бъркаш в едното ухо а с другото започваш да приемаш кодирания сигнал, а ето и малка част от него.

http://dox.bg/files/dw?a=f73d6e9213

Веднага извикахме спец отряда от ветеринари за да се заемат с разбиването на кода.

За сега толкова, може да ни подслушват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

твоя си работа, прави се на идиотче колкото искаш ................

виждам,че си търпелив човек.кажи сега,каква е тайната и защо ти не си превзет от тези извън земни енергийни разуми. :)

много искам сам да си отварям вратата на колата и сам да си я карам.нямам доверие на този енергиен разум.

по-назад си писал,че когато човек спре да мисли,тогава го превземат.

аз само когато спя не мисля.

ако започна да стачкувам и не се подчинявам,ще се отърва ли от тях?

на-пук,няма да го правя.например:карат ме да сменя канала на тв-то,да се почеша,да отворя врата,да ям и др.аз да отказвам.

днес отказах да ходя на работа.ама се подадох и ядох,че бях гладен.

струва ми се,че бъркам нещо.давай някакви идеи.от къде да започна и как да разбера има ли ефект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

some_spirit, не знам защо ни изобличаваш, обаче извънземния шеф започна да се ядосва вече. Предупреждавам те.... ПП: Ти предполагам нямаш жена, деца и приятели... Знаеш ли, много е яко да си астрално превзет от извънземни :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

автора,пуснал интересна тема,пък не пише в нея. чудя се,дали не са го превзели вече? голямо хвалене беше!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

some_spirit, не знам защо ни изобличаваш, обаче извънземния шеф започна да се ядосва вече. Предупреждавам те....

ПП: Ти предполагам нямаш жена, деца и приятели... Знаеш ли, много е яко да си астрално превзет от извънземни :ohmy:

извънземния шеф го таковай в мамата .....................

с последното изречение какво оплакваш ли се (аз не съм виновен че са ви превзели), аз май писах че почти няма кой да ви помогне, за да се освободите от нашествениците или ти харесва животът такъв какъвто ти е в момента в матрицата, то всъщност е доста по-зле и от концлагер, имам предвид това да си превзет от извънземен енергиен разум

@nikolela - аз май писах нещо по въпроса как може да се освободи човек някъде из предните ми постове и за да не го превземат човек трябва да има силна телепатия или просто казано да му е силно енергийното мисловно съзнание

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

извънземния шеф го таковай в мамата .....................

с последното изречение какво оплакваш ли се (аз не съм виновен че са ви превзели), аз май писах че почти няма кой да ви помогне, за да се освободите от нашествениците или ти харесва животът такъв какъвто ти е в момента в матрицата, то всъщност е доста по-зле и от концлагер, имам предвид това да си превзет от извънземен енергиен разум

Нe, с последното изречение изобщо не се оплаквам. И да, харесва ми животът ми такъв, какъвто е :( А ти като си един параноичен социопат, който не контактува с други човешки същества, освен в калдата.ком, харесва ли ти живота такъв? Твоя определено е по-зле от концлагер...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

то беше ясно още от първия ти пост че няма какво да кажеш ама айде .....................

С теб нямам никакво намерение да споря... Има една поговорка: "Ако спориш с глупак, значи същото прави и той". Без лоши чувства. :ohmy:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

енергиен разум - щом е енергиен много ясно че няма материално (биологично) тяло, ако изобщо имат тяло било то и енергийно

да, жививотните също имат разум, нали са живи същества иначе щяха да бъдат купчина биологична маса, която ще изгние много бързо ако нямаха енергийно съзнание.

не се усеща контакта с тях защото те са ни превзели разума и се хранят с мисловната ни енергия, много е ясно че не биха искали ние да знаем че те съществуват и са тук сред нас ...................

склероза с течение на годините се влошава - да така е, просто те така го правят, за да изглежда на хората че има някакво заболяване на мозъка което се развива, а всъщност те контролират целия процес, не е никакъв проблем за тях да го правят това нещо

Само ще вметна, че енергията, по-точно енергийните полета са материални.

И че между материално и боилогично има огромна разлка и тя е в това, че първото е неживо, а второто е живо.

Животните нямат никакво съзнание, мключително и така нареченото от вас "енелгийно съзнание", защото те не осъзнават себе си, нямат ни най-малка представа за себе си и не се отделят от оклоната дейсвителност, т. е. те нямат знание за себе си, за собсвеното си съществуване.

Какавато и организация да има на клетките така наречената от вас"купчина биологична маса" , щом е биологична, следователно е ЖИВА.

Това,че някой маже да се храни са нашата мисловна енергия, мисля, че е допустимо (възможно).

Говорите за свое заболяване - склероза на мозъка, ако правно съм ви разбрала... В този случай просто и само трябва да се лекувате и да стоите колкото се може по-далеч от размисли по подобни теми.

Така мисля аз. Желая ви успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

нямам коментари за последния пост, само ще кажа че някои хора понякога съвсем изкукват (особено как животните не се осъзнавали, абе ти не си ли виждала и поне едно животно да ходи, да да се движи, според теб как го прави това нещо животнота, ами много просто, то животното трябва да "МИСЛИ" за да може да се движи, тоест да ходи да си движи краката, (скоро не бях писал такива елементарни неща) вие как ходите, ами трябва да изкомандвате първо едното си краче да се премести напред (това става с ваша мисъл и както пише по учебниците по биология сигнала от тази мисъл стига вкрайна сметка до мускулите на единия ви крак, а тъй ли беше), та след това същата мисъл, но за другия ви крак и после става повторение на тези две команди (мисли) и почваме да вървим леви десни и напред ..............и внимавате да не паднете тоест, да сте прави (и да ходите), това пък става с друга ваша мисъл за равновесие - няма да обяснявам как се пази равновесие .......... (животното което не се "осъзнава" според вас, ходи (движи се) по подобен на този начин описан от мен, но все пак енергийното съзнание на животните не е на нивото на енергийното съзнание на човек и значи ще има разлики някакви, то разлики всъщност има и между един човешки индивид и друг такъв) и все пак ще кажа че да кажем от 1995-96г. не съм боледувал от абсолютно нищо, включая грип, настинка или хрема, това е защото биологията била жива ха ха, а правилният отговор е защото имам силна телепатия която държи в нормално (здраво) състояние така наречената ми биология (или целият ми организъм, който е съвкупност (едно цяло) от енергийно съзнание (разум) и материална биология), какво е телепатия, това е мисловната енергия в съзнанията ни и няма нищо общо с материята (всичките й разновидности), тази телепатична (мисловна енергия) я има по цялото ни тяло, но все пак се различава донякъде от тази която е в съзнанието ни, защото всъщност съзнанието ни излъчва или разпростира тази телапатична енергия и по другите части от тялото ни. (съзнанието всички би трябвало да знаете се намира в главата на човек и на животните също)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

some_spirit...защо енергийните разуми според теб само ти измукват енергията?какво още друго правят?дай някакво по добро обяснение каква е причината и какво по точно правят та ти смучат енергииката....пиша така защото с мен се случи нещо преди 4 години и до ден днешен не мога да си обясня какво по точно ме сполетя.На вместо да ми измукват енергията...те хванаха и ме прибиха една вечер,разбира се това буквално или преностно,все пак ме пребиха.Свързваха се с мен телепатично и от началото се заканваха и заканваха но след 10-на дена си ме прибиха.Хората може да не го вярват но така или иначе с мен се случи това.Та от тогава не ми е ястно какво се случи и за това се сешам да те питам теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

и как те пребиха, те енергийните разуми нямат материални тела така че този начин да те хванат и да те пребият физически отпада, друг начин е ако владеят телекинеза и те налагат с една тояга примерно и ти ще виждаш как тоягата сама те удря, ама те не владеят телекинеза, сега остава и един друг вариант те могат да управляват тялото ти, на прост език казано могат да управляват мускулите ти и примерно може така да те блъскат в една стена и да ти нараняват тялото по този начин ........... (има и още един вариант, може да накарат други хора (да ги управляват мисловно, което и правят във всеки един момент) значи избират си една групичка от 3-4 човека те нито те познават нито имат нещо против теб, но след като те им наредят телепатично те сгащват някъде и те пребиват, такова пребиване уж направено от други хора може да направят извънземните енергийни разуми)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

сега ще дам един пример как извънземните разуми са измислили езиците на хората, да вземем например тази дума, тоест името - Стоянка , ха че как ви звучи в главите много добре нали, звучно българско име ха ха ха, сега да видим какво всъщност е това име Стоянка, ами то идва от думата - "стоя" - и става ето - Стоя-нка, значи това е име на жена която обича много да стои, нали разбирате тя е стоянката, обаче сега да вземем руската дума - стоянка - ами това е място за паркиране или нещо такова, тоест пак там има нещо свързано със стоене .......... за повечето имена има такова обяснение ......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
публикувано (редактирано)

сега ще се опитам да дам един пример как извънземните разуми теглят или се хранят с мисловна енергия от съзнанията на хората

Intel стъпват на пазара за Интернет телевизия

сега това е заглавия на новина - http://www.kaldata.c...-телевизия.html, заглавието иска да ни каже че Интел ще започнат да се занимават с Интернет телевизия, тоест ще предлагат такава услуга и те.

Голямата Стъпка на Интел стъпва на пазара и на Интернет телевизията. - (това е коментар по повод заглавието на новината, от представител на друга вселена, друг свят ..... други извънземни енергийни разуми)

обаче не ви ли е малко странно употребата на думата "стъпват", тази дума не се употребява в този смисъл както е употребена тук (в оригиналното заглавие), когато го прочетете това заглавие вие усещате едно леко нещо в главите ви да става точно на тази дума "стъпват" поради това че не стои много правилно в заглавието и това малко нещо което изпитвате всъщност става като поточе от енергия към извънземните разуми.

сега според мен това заглавие може да стане и така:

Intel се появяват на пазара за Интернет телевизия

е сега как ви звучи а, Интел досега не са се занимавали с интернет телевизия и сега започват да го правят и ето появява се още една фирма на пазара която предлага такава услуга. Сега този пример и той не е правилен, но искам да ви покажа как стои и първото заглавие, тоест къде се появяват Интел, на барплота ли или на пазара, де е този пазар а, а пазара на Интернет телевизията, "стъпването" в оригиналнато заглавие както е, е по същия начин.

сега още един вариант:

Intel навлизат на пазара за Интернет телевизия

сега това е едно от правилните изрази да се употребява, но .................. забравете да го виждате в употреба или много рядко

разберете извънземните разуми определят какви думи, изрази и смисли ще се използват в живота на хората

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...