Премини към съдържанието

Ikan

Потребител
 • Публикации

  31
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

5 Неутрална репутация

Всичко за Ikan

 • Титла
  Потребител
 1. Събудих се през нощта и слушам че, чешмата капе. И си мисля трябва да отида и да я изключа. Тогава започва видението: виждам, че баща ми лежи на кревата в стаята и му казвам стани и изключи чешмата, че капе и той става. После виждам, че съм бил с отворени очи докато съм го видял това. И се сетих, че мога да кажа на него да отиде и да я спре вместо аз да ставам. И му казвам стани и изключи чешмата че капе и той става, пуска лампата и ми казва, че чешмата не капе. Тогава видях че наистина не капе, но въпреки това през цялото време капеше. Какво може да значи всичко това, че си нямам и идея?
 2. БОГ не е като вас и не гледа сеири. Нали нечестивецът си помисли, че БОГ е като него. 18. Който вярва в Него, не бива съден, а който не вярва, е вече осъден, задето не е повярвал в името на Единородния Син Божий. 10. Който вярва в Сина Божий, има свидетелството в себе си; който не вярва в Бога, прави Го лъжец, защото не е повярвал в свидетелството, с което е свидетелствувал Бог за Своя Син.православната Библия е вярна, ако не вярвате на Библията не вярвате на Словото Божие.
 3. Християнството се проповядва на много повече народи.
 4. Ние си обичаме Израиля, не ни пречи, че му е първородно чадо на Бог.
 5. 18. Да си идат в ада нечестивците, - всички народи, които забравят Бога.
 6. Божия народ - Израиля. Другите народи са останалите народи по света.
 7. 5. и тъй, ако слушате гласа Ми и пазите завета Ми, ще бъдете Мой избран народ измежду всички народи, защото цялата земя е Моя, 16. и ще изтребиш всички народи, които Господ, Бог твой, ти дава: да ги не пощади окото ти; и не служи на боговете им, понеже това е примка за тебе 19. и че Той ще те постави по-горе от всички народи, които е сътворил, в почит, слава и великолепие, и че ти 1. В начало Бог сътвори небето и земята. Ние не сме Иисус, че да сме синове Божии.
 8. И това ли не го е казал БОГ: 21. Помни това, Иакове и Израилю, защото ти си Мой раб; Аз те образувах; Мой раб си ти, Израилю, не Ме забравяй. 22. Ще излича като мъгла твоите беззакония и твоите грехове - като облак; обърни се към Мене, защото Аз те изкупих. 23. Тържествувайте, небеса, защото Господ направи това. Ликувайте, дълбини земни; шумете от радост, планини, гора и всички дървета в нея; защото Господ изкупи Иакова и ще се прослави в Израиля. 24. Тъй казва Господ, Който те е изкупил и Който те е образувал от майчина утроба: Аз съм Господ, Който всичко сътворих. Сам прострях небесата и със силата Си разстлах земята,
 9. Като пътувах с колата в далечината го видях.
 10. В Библията няма нито една лъжа.
 11. Това, че е страшен Господ е от Библията. Също, че лошите хора отиват в ада е от Библията. Хората които грешат срещу Божиите заповеди се водят лоши. Които блудстват, които убиват и прочие.
 12. Но Бог е ревнител, справедлив Съдия, страшен Въздаятел, отдаващ на тия, които не Го почитат, не Му се подчиняват, и не спазват заповедите Му, вечна мъка, неугасващ огън, непрестанна болка, неутешимо изтезание, прегръдка на ужасен мрак, страна тъмна и тясна, безмилостно скърцане със зъби, всепояждащ и неутолим червей. Страшен си Ти, Боже, в Твоето светилище. Бог Израилев - Той дава сила и крепост на (Своя) народ. Благословен Бог! защото велик е Господ и достохвален, по-страшен е Той от всички богове разбира се Господ не е велик това е ерис, само човек може да е велик
 13. Неговите служители ми отнеха моята любима. И то по начин по който БОГ не е против, а напротив Той се е съгласил със сатана да се извършват убийства по този начин. Сега трябваше да се оженим, а ето сам съм. Между ангелите на светлината и падналите няма разлика и двата вида са бели. Как падна ти от небето, деннице, сине на зората! Разби се о земята ти, който тъпчеше народите.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...