Премини към съдържанието

masseter

Потребител
 • Публикации

  8
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за masseter

 • Титла
  Новобранец
 1. Здравейте, Зададох този въпрос към Теленор, тъй като имах отговор от тях, че "начислените суми за посочените абонаменти ще бъдат приспаднати". Ето какво ми отговориха: "Уверявам Ви, че веднага след приспадане на сумите от абонаменти за услуги, чиито доставчици са външни фирми, корекцията ще бъде отразена в последващата я фактура".
 2. Аз им писах от тази форма за контакт и ми отговориха на следващия ден: http://www.telenor.bg/bg/private/online-request
 3. Това ми отговориха и на мен! Пишете на мобилния оператор и на Комисията за регулиране на съобщенията!
 4. Не знам какво и как ще се докаже, но от фактурата ми за месец декември се вижда само това, което според мен е едно нищо!
 5. Напълно съм съгласен с коментара на Demosthenes! Докато бебето не заплаче, няма кой да го нахрани! И тук е така...Повече хора трябва да дадат гласност на случващото се, което си е измама от всякъде! И да не омаловажаваме това, че се касае за 6, 7 или 8 лв. Въпросът е принципен! Никой няма право да ти набутва услуги срещу принудително заплащане без твое съгласие и знание! Престъпността е навсякъде, но ако ние всички не се пазим явно няма кой да го прави! Няма казал, рекъл! Писано остава! Вярно, отнема време, но рано или късно има ефект! Пишете, пишете и пак пишете! Само с телефонни разговори не става. Както беше предложил някой по-горе не е лошо да подготвим и едно колвктивно писмо до омбудсмана!
 6. Здравейте, Да ви кажа, че има развитие по случая. Всеки, който е ощетен от тези измамници да си търси правата! Има резултат! Днес получих този отговор от Теленор:
 7. Приятели, помагайте! И аз съм "жертва" на тези безумни и неправомерни абонаменти за непоискани от нас услуги! Подадох жалба в комисията за регулиране на съобщенията и в Теленор и очаквам отговор! Предният път от кол центъра в Теленор ми отговориха, че не могат да съдействат, тъй като тези услуги не се предлагат от тях! Писах на въпросната фирма, но получих този отговор:
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...