Премини към съдържанието

Aleksandra Olegova

Потребител
 • Публикации

  6
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

10 Добра репутация

2 Последователи

Всичко за Aleksandra Olegova

 • Титла
  Новобранец

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Целта на темата беше да срещна хора, които имат някакъв опит с наркотични вещества и да споделят с мен дали и как са успели да се противопоставят на изкушението да посегнат пак към тях. Какво казват на себе си, за да се мотивират да се справят без чужда помощ. Не бих казала, че имам сериозен проблем, владея положението, не взимам нищо, но съм попадала в този капан да съм свръхизтощена от работа и учене и да се изкуша да се подпомогна, когато имам да прочета учебник от 2000 страници и ходя на работа същевременно, но сама съм се убедила, че това води до тройна умора, неспособност да се концентрираш и да запомниш едно изречение две секунди, след като си го прочел, когато мине еуфорията нищо не те радвай, мозъка то е пихтия и със сигурност няма как да е решение на проблемите ти. Много студенти прибягват до такъв метод за справяне с натоварването и стреса, много повече, отколкото предполагате, за съжаление. Познавам хора от различни университети, различни слециалности, сменяла съм ужасно много работни места, навсякъде масово хората се друсат, това е ужасяващата истина. Била съм една от тях, затова веднага мога да надуша кой го прави! Много бих се радвала да окажа съпорт на някой, който тепърва започва да експериментира и да му обясня колко брутално се прецаква, но проблема е, че понякога и при мен се случва един вътрешен глас да ми казва, че от още един път нищо няма да стане.
 2. Еххх, много сте кисела, значи... 🍋🍋🍋 Никой не може да ви спре да изпитвате гняв и омраза.
 3. Много е приятно човек да не позволява на личните му травми да оказват влияние на общуването му с други хора. Абсурдно е да генерализираш хората. Много щастлив и освободен се чувстваш, когато се заинатиш и просто откажеш да носиш тази омраза. Когато седнеш и разсъждаваш малко на какво се дължи дадено поведение можеш сам да си отговориш на много въпроси, даже да оправдаеш постъпките на някого и да му простиш, защото хората са много слаби и неосъзнати в често от случаите. Аз вярвам, че в същината си хората не са изроди, че дори и някой да направи голям гаф и да нарани друг много, в повечето случаи не е целенасочено, не защото е зъл и му е приятно другите да страдат. Нищо добро не те чака, ако живееш с тази нагласа “Бях сред такива хора, те ме направиха такъв, край... вече мразя всички, които приличат на тях по еди кой си признак”, това е абсурдно. Давам го като съвет, защото аз също ме съм израстнала в нормално семейство на любов и разбирателство и при мен е повлияло така, че да се заинатя и да не продължавам тая верига на омраза и нещастие, а да и противодействам и се чувствам прекрасно в момента. Много е лесно и приятно да имаш позитивна нагласа и вяра в хората и доброто Най-вероятно звуча като някое хипи на lsd 😄 Обичайте се.
 4. Благодаря за съвета! Не говоря само за хора в моето обкръжение, наистина процента расте постоянно, като включва хора от най-различни възрасти и професии! Докато човек не се е сблъскал, не винаги може да разграничи кой го прави и кой не, със сигурност има такива, които доста добре го прикриват. Освен това, не мисля, че е задължително да си тъп, за да посегнеш, доста интелигентни хора го правят /по никакъв начин, не се опитвам да го оправдая/, но е факт. Било то от любопитство, стремеж да се потиснат физическите нужди за сън и почивка, за да се достигнат някакви постижения или просто отегчение... Може би има хора, които смятат, че цената, която плащат си струва, аз лично не смятам така за себе си и понеже не мога да преценя къде е границата между “умерена употреба понякога” и “закачане завинаги”, просто моя избор е да забравя за съществуването на тези неща и да пробвам с медитация 😁🤞🏽!
 5. Има ли такива сред вас, които от време на време се “подпомагат” със забранени вещества, било то, за да се забавляват на рейв парти или да забързат малко мозъка си по време на изпитна сесия? До скоро си мислех, че всичко е под контрол, откачаш се без никакви проблеми, когато пожелаеш, живота е достатъчно добър и без тях, но май основният проблем е, че щом си пробвал, винаги ще знаеш, че съществува нещо, което може да те буустне веднага и да пусне кранчето на хубавите хормони и без него всичко е една идея по-скучно. Поради факта, че наркотиците са нелегални не могат да се правят достатъчно изследвания какви точно щети нанасят на организма в детайли, сайтовете са пълни с глупости, писани от хора, които нямат и понятие от това. Да, разбрахме, че са вредни... повръща ми се от преувеличените глупости, които чета. При мен лично тази липса може да се излекува с много изтощителен спорт, природа и много любов. А при вас? Ако има някой с опит е добре дошъл 😁🤞🏽!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...