Премини към съдържанието

longy1012

Потребител
  • Публикации

    7
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за longy1012

  • Титла
    Новобранец
  1. Здравейте, от една седмица съм с нов фотоапарат SONY DSC-H3. Перфектна оптика, оптичен стабилизатор и прави мноо добри снимки, а и цената му е прилична 478 лв. В сравнение със стария ми фотоапарат SONY DSC-S80 този е в пъти по-добър. Но все пак всичко е въпрос на вкус. Аз предпочитам SONY. Разбира се има и по-добри от Н3, но и с много по-висока цена.
  2. В центъра за помощ и поддръжка много подробно е описано. Пишеш за търсене Windows Aero и ти излиза стъпка по стъпка какво да направиш Здравейте, в момента съм с две ОС ХР и Виста. Сега тествам вистата как ще се държи и ако ми хареса ще я оставя нея и ще махна ХР. Та въпроса е: как да махна вистата от дял D: , след това ще форматирам С: и ще си я инсталирам там. Иначе с Вистата компютъра ми се държи по-добре за сега.
  3. По лошото е че и след преинсталация пак си остава същия проблем. Вече започвам да се съмнявам, че в биоса има нещо изключено. Но там хич не съм наясно. Дайте идеи
  4. Пробвах всички видове режими и не става и не става. Възможно ли е да е от самия TV-out води HDTV+TV-out. Да не е нещо от тази "чешка" комбинация
  5. Здравейте. И аз имам проблем с видео картата GF 8400 GS. Излиза картина на телевизора, ОБАЧЕ е черно бяла и със смущения. След като извадя кабела на кабелната малко се оправя картината, но си няма цвят. Сменях драйвъри и няма цвят и това си е. НЯКАКВИ ИДЕИ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. P.S а по отношение с добавянето в регистъра относно стария изглед СТАНА. БЛАГОДАРЯ МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН
  6. Ето настройките На видео картата съм с най-новите драйвъри, а за дъното не съм търсил с оргиналните от диска. Май единствения лек е преинсталиране
  7. Имам следния проблем. При зададено време за скрийсейвър и изключване на монитора настройките не действата. Нито се включва сейвъра нито се изключва монитора. Съмнявам се да не е нещо от драйвъри на видео картата /GF 8400 GS/ или от нещо друго не знам. До сега не ми се беше случвало такова нещо. Ако имате някакви идеи ще съм Ви много благодарен
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване