Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изгубен телефон

Featured Replies

Незнам дали темата е точно за този раздел или за GSM, GPS, PDA, Фиксирани телефони,но прецених,че е за тук. Днес (08.11.2008) е изгубен GSM NOKIA 6070 в Пловдив в автобус номер 20.Моля,ако някой има информация или дори повече-самия телефон да пише на e-mail [email protected] или РМ. Възнаграждение!

Незнам дали темата е точно за този раздел или за GSM, GPS, PDA, Фиксирани телефони,но прецених,че е за тук.

Днес (08.11.2008) е изгубен GSM NOKIA 6070 в Пловдив в автобус номер 20.Моля,ако някой има информация или дори повече-самия телефон да пише на e-mail [email protected] или РМ. Възнаграждение!

Бил съм свидетел на десетки намерени телефони из автобуси и таксита и почти никой не е върнат на собственика му.

Единствения случай преди години беше, че младежа върна пред мен на собственика му телефон за над 1000 лева.

И онзи знаете ли кво направи?

Опита се да даде 10 лева на момчето.

А той не му го върна заради пари, а защото всички знаем как се възстановяват контактите от СИМ картата.

Смешна работа...

Не ти ли се обади някой до половин час, забрави.

Ако си пазиш кутията на телефона там трябва да пише IMEI номера му , виж го запиши го иди в Полицията възможно най-бързо и кажи им IMEI те ще го намерят , ще прихванат сигнала независимо с каква СИМ карта е.Ако телефона ти е попаднал у ХАКЕР телефона да го намериш с 90% по нисък успех !

Ако си пазиш кутията на телефона там трябва да пише IMEI номера му , виж го запиши го иди в Полицията възможно най-бързо и кажи им IMEI те ще го намерят , ще прихванат сигнала независимо с каква СИМ карта е.Ако телефона ти е попаднал у ХАКЕР телефона да го намериш с 90% по нисък успех !

Принципно попада в най-нормален човек, качил се след него. Рядко някой се наема да сменя IMEI номера, а малко хора знаят за факта, че телефона се проследява за броени минути независимо то оператора и сим картата, с която работи.

Отиди в полицията, но се убеди, че ще действат по въпроса, а не само "за протокола", защото го има и този момент. Проблем от страна на операторите няма. Технологията е елементарна и я има при всеки оператор. Проблема е, че полицията рядко се захваща с това, но ако си по-настоятелен ще успееш.

Гаранцията/документ за собственост на телефона с IMEI номера, това ти трябва, и убдеителност и настоятелност, която им е нужна на мързеливите полицаи, които вече и за сериозни побоища не правят особено..

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви за съветите! Незнам обаче дали в РПУ-то ще ми обърнат внимание.Още повече,ако телефонът не е откраднат,а изгубен.В мен има нотки на съмнение,че е откраднат. Ще отида да пробвам,пък каквото стане.

какво е значението дали телефонът е изгубен или е откраднат? Все пак има една приказка КОЙТО СИ ГО НАМЕРИ-НОГОВО СИ Е и още един въпрос Какво може да си направи за да не бъде проследен изгубен телефон?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Бил съм свидетел на десетки намерени телефони из автобуси и таксита и почти никой не е върнат на собственика му.

Единствения случай преди години беше, че младежа върна пред мен на собственика му телефон за над 1000 лева.

И онзи знаете ли кво направи?

Опита се да даде 10 лева на момчето.

А той не му го върна заради пари, а защото всички знаем как се възстановяват контактите от СИМ картата.

Смешна работа...

Не ти ли се обади някой до половин час, забрави.

И аз бих го върнал ако знаех на кой особено ако съм видял че го губи пред мен

ако го взема ще ме гризе съвеста че съм го откраднал , а дори и да го взема човека сигурно би обърнал земята да го търси телефона по всякакви начини щом е за над 1000 лева

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Аз си изгубих телефона и си мислех че вече няма да го намеря. Но няколко часа сед като разбрах че го няма един човек ми се обади и ми го върна. Това се случи на Велик ден. :D И все пак има добри хора и връщат вещите, аз лично също бих го върнала, ужасно много благодаря на човека :)

какво е значението дали телефонът е изгубен или е откраднат?

Все пак има една приказка КОЙТО СИ ГО НАМЕРИ-НОГОВО СИ Е

и още един въпрос Какво може да си направи за да не бъде проследен изгубен телефон?

Приказката е:

Който намери чужда движима вещ и в продължение на една седмица не съобщи за нея на собственика, на властта или на

този, който я е загубил, се наказва с глоба от сто до триста лева.

Последния въпрос ми прилича на- Какво може да се направи, за да не бъде проследен откраднат телефон?

Аз няма да ти кажа какво може да се направи, но ще ти кажа, че зависи кой го търси.

Редактирано от Open_your_Mind (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.