Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не работи функцията Search при Windows

Featured Replies

Когато влизам в ''старт''→''търсене'', вместо да ми се отваря търсачката ми се отваря един прозорец с име Грешка на който пише:

''Не може да се намери един файл, който е необходим, за да се задейства придружителят за търсене.Може да се наложи да изпълните инсталиране.''

След което ми се отваря търсачката, но липсват всички задачи на придружителят за търсене. sad.gif Освен това забелязах, че когато включвам компютъра някой икони на десктопа се местят сами, примерно ''Моят компютър'' винаги се намира в горният ляв ъгъл на екрана, а когато си включих компютъра сам се беше преместил в десния долен ъгъл. sad.gif .Нямам си на представа какво трябжа да направя, моля ви помогнете ми!Предварително благодаря.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Когато влизам в ''старт''→''търсене'', вместо да ми се отваря търсачката ми се отваря един прозорец с име Грешка на който пише:

''Не може да се намери един файл, който е необходим, за да се задейства придружителят за търсене.Може да се наложи да изпълните инсталиране.''

След което ми се отваря търсачката, но липсват всички задачи на придружителят за търсене. sad.gif Освен това забелязах, че когато включвам компютъра някой икони на десктопа се местят сами, примерно ''Моят компютър'' винаги се намира в горният ляв ъгъл на екрана, а когато си включих компютъра сам се беше преместил в десния долен ъгъл. sad.gif .Нямам си на представа какво трябжа да направя, моля ви помогнете ми!Предварително благодаря.

Пробвай това:

Отвори Start - Run пишеш:

regsvr32 wshom.ocx

regsvr32 jscript.dll

regsvr32 urlmon.dll

Това съм си го записал от някой форум за такъв проблем, но не съм го пробвал.

Нямам си на представа какво трябжа да направя, моля ви помогнете ми!Предварително благодаря.

Орязана (скопена) версия на Уин-а, лечението е с читаво копие на Уин-а sad.gif

''krai'' като испиша:

regsvr32 wshom.ocx

regsvr32 jscript.dll

regsvr32 urlmon.dll

ми се отваря прозорец с име RegSvr32 на който пише: LoadLibrary(''regsvr32'') failed - The specified module could not be found. sad.gif

пише ми също и DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded.

Какво иска? И въобще има ли шанс да се оправи?

Или както предположи колегата, версията на ОС-а е бъгава, или си качила 5-6 хиляди вируса biggrin.gif Преинстал с читава версия му е майката.

w run пишеш regsvr32 /u c:\windows\srchasst\srchui.dll и разкарваш шибаната търсачка на XP (тоест получаваш работещата търсачна на win2000...

w run пишеш regsvr32 /u c:\windows\srchasst\srchui.dll и разкарваш шибаната търсачка на XP (тоест получаваш работещата търсачна на win2000...

А защо на XP е шибана а на 2000 е работеща?

А защо на XP е шибана а на 2000 е работеща?

Има предвид за тази версия, която коментираме.

Между другото с 2к съм работил закратко, но и аз съм останал с впечатление че търси по-бързо. Може би заради самото натоварване на системата, знам ли? А на ХР със или без индексиране, все тая. :rolleyes:

Благодаря ти the professor сега вече ми се отваря търсачката на windows 2000, но исках да попитам няма ли шанс да си върна старата търсачка на XP?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.