Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The program is too big to fit in memory помощ

Featured Replies

Когато се опитам да пусна програма или игра ми изписва следното The program is too big to fit in Memory в черно прозорче и се скрива за част от секундата...имам 512 рам памет погледнах изпозвам само около 150 ....Помогнетее

Ами да беше споменал каква е операционната ти система, настройките на виртуалната памет, коя е програмата, която ти прави проблем

Когато се опитам да пусна програма или игра ми изписва следното The program is too big to fit in Memory в черно прозорче и се скрива за част от секундата...имам 512 рам памет погледнах изпозвам само около 150 ....Помогнетее

Това на всяка програма ли излиза, или само на една ?

Може самия изпълним файл да е повреден.

• Автор

Опериационата система е Windows Xp proffesional когато изтегла нещо и го инстална работи 1 час след тфа немоа пусна ни инсталациония ни фаил от папката ми работат ми само бсплаиер ма треа я инсталирам секи пат преди да я вкюча бит комет и скупе

то не само на програми и на игри

windows XP като операционна система използва около 250 мегабайта рам памет.Ако ти имаш 512 като мен за програми и каквото и да е ти остават около 250 а като играеш нещо по тежко дори и да тръгне ще трябва да чакаш да зареди отново бавния windows XP но зависи за какво използваш компютъра или си добави още рам

не споменаваш да имаш антивирусна

ice_lion__01

чист ХР ползва около 90-120 мегабайта

чист ХР ползва около 90-120 мегабайта

В зависимост от наличното количество РАМ, ОС-а стартира различно количество процеси, като по този начин заема различно количество от паметта. Да не забравяме, че минималното количество памет, необходимо за инсталиране на WindowsXP е 64 мегабайта.

• Автор

компютъра е преинстаиран преди 1 седмица .дадох сустем рестор но пак нестааше.и не е от рам памета тфа е от нещу труго.И антивирусни не ми треат

Сигурно и правопис не ти "треа", та да те разбираме като хората. Дай малко повече информация за цялата конфигурация. Не вярвам тук да има гадатели.

компютъра е преинстаиран преди 1 седмица .дадох сустем рестор но пак нестааше.и не е от рам памета тфа е от нещу труго. И антивирусни не ми треат

Еми... като не ти трябват. Да не плачеш после в друга тема, че имаш вирус. Или нямаш рам или нямаш виртуална памет.

За да си "добавиш" виртуална памет:

RMB на My Computer->Advanced->Performance>Settings->Advanced>Virtual Memory->Change

И правописа ти е... Да не казвам силна дума, ама като на Пенчо идиота от втория етаж.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.