Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Сглобихме и всичко стана бомба просто. Адски много съм доволен. Машинката просто хвърчи, никакво замисляне за нищо, същинска фурия. В кутията стана малко бъркотия, доста кабели се събраха, но ги групирахме някак и мисля, че като цяло добре се справихме като за първи път. Всичко е наред. В началото малко шумничък беше като цяло, вентилатора на видеото по едно време от Биос видях че се върти с над 2000 оборота ( ohmy.gif ). После като сложих драйверите падна значително и сега е доста тихичък. Приказка ви казвам. Единственото, което не стана е XP-то, 32-битово е и ми разпознава РАМ-а като 3,5 GB. Утре ще коригирам, проблема въпреки, че не съм наясно със себе си дали да не мина на Виста. Одеве я сложих само да я пробвам - хвърчи и тя, та не можеш да я видиш. Всичко е бомба. Благодаря на всички, които се включиха по темата и на тези, които помагаха и на лично, без тях едва ли щях да се справя. cool.gif

Едит: Асус-а много тихичко излезе, дори когато върти е супер тиха в сравнения с LiteOn-а на старата машина - оная вдига шум сякаш излиза совалка в космоса, страхотия ви казвам. Асус-чето даже е lightscribe утре ще я пробвах как ще се представи. :speak:

Едит2: Мисля, че трябва да се промени името на темата :clap:

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Бравос бре....това да се чува. Да се почерпиш подобаващо. Знаех си аз ,че ще се справиш, няма къде да идеш.Сега мислиш ли за тия боклуци по "Метро" "Ветро".Жар".... и т.н.?????

В кутията като е станало бъркотия като за първи път виж след 2-3 дни като попремине еуфорията, вземи и си прокарай кабелите по-настани от дъното ,подреди си ги и си ги захвани със малки опашчици неподвижно.Направи си го да ти е кеф да си отвориш кутията.

ХР-то ти няма да разпознае повече от 3,5 Гб и при мене е така, но надали ще можеш да го натовариш толкова, де.......па знам ли ??

Радвай се на успеха си.

Затова КАЛДАТА е номер 1

• Автор
Бравос бре....това да се чува. Да се почерпиш подобаващо. Знаех си аз ,че ще се справиш, няма къде да идеш.Сега мислиш ли за тия боклуци по "Метро" "Ветро".Жар".... и т.н.?????

В кутията като е станало бъркотия като за първи път виж след 2-3 дни като попремине еуфорията, вземи и си прокарай кабелите по-настани от дъното ,подреди си ги и си ги захвани със малки опашчици неподвижно.Направи си го да ти е кеф да си отвориш кутията.

ХР-то ти няма да разпознае повече от 3,5 Гб и при мене е така, но надали ще можеш да го натовариш толкова, де.......па знам ли ??

Радвай се на успеха си.

Затова КАЛДАТА е номер 1

Определено за тия пари едва ли можех да си взема подобна машина от тия магазини. При Джар почти всички предложения бяха с не повече от 2 ГБ рам.

Ето такова е положението в кутията.

img24313895497ke8.th.jpgthpix.gif

А Вин-а още не мога да го натваря, ще пробвам с някоя игра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.