Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся емулатор за xbox 360

Featured Replies

Здравейте, искам да Ви попитам дали можете да ми дадете линк да си изтегля емулотор за xbox 360 с който ще мога да играя GTA IV за xbox 360? Благодаря!

Taкъв не съществува и няма да съществува в близките години. Една от причините е че за за да емулираш някоя конзола компютъра ти трябва да е поне няколко пъти по-мощен от самата конзола.

• Автор

В youtube видях клип как един подкара GTA-то на PC-то си.

Как става този немор?

Taкъв не съществува и няма да съществува в близките години. Една от причините е че за за да емулираш някоя конзола компютъра ти трябва да е поне няколко пъти по-мощен от самата конзола.

А от къде си сигурен че не са по мощни компютрите ни

А от къде си сигурен че не са по мощни компютрите ни

Не вярвам да ти остава време за игри, ако работиш в НАСА.

Това е PC бета тест... Не е играта.

Грешка. Не е емулатор за Xbox, а използва монитора си към Xbox-а, и мишка и клавиатура. Абсолютно възможно е.

След внимателен анализ - Пича си е прекарал това което става на Xbox-а на монитора, записал се е как прави нещо и после се е "направил", че го прави на PC-то.

Емулатор за Xbox-360 НЯМА.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

• Автор

Ами гледах едно клипче как страртирва GTA-то от декстопа си! И нее само едно клипчето в което играят играта на PC!

След като Xbox-a е еквивалент на комп от НАСА можеш ли да ми кажеш параметрите му

XBOX e с 3-ядрен процесор

но за сравнение

Sega Saturn 1995 година

Two Hitachi SuperH-2 7604 32-Bit RISC processors at 28.63 MHz (50-MIPS) – each has 4 KB on-chip cache

се емулира с мъки на 1 гигахерц процесор

Ами гледах едно клипче как страртирва GTA-то от декстопа си!

И нее само едно клипчето в което играят играта на PC!

Ми дай ги. Ще ги разборим и тях. Просто няма простосмъртен, който да играе GTA IV на PC.

След като Xbox-a е еквивалент на комп от НАСА можеш ли да ми кажеш параметрите му

Може би трябва да повторя, за да емулираш която и да конзола ти е нужен в пъти по-мощен компютър от самата конзола. Параметрите на 360 можеш да прочетеш, като ги намериш в интернет. Ако компютъра ти е няколко пъти по-мощен от 360, обади ми се.

• 1 година по-късно...

Абе хора вий майтап ли си прайте бе няма простосмъртен който да играе GTA IV на компа си жалко че я виждам тая тема 2 години по -късно, странно как аз я играя на моя комп чи чак я превъртях,да не повярваш.

• 1 месец по-късно...

има много торенти на GTA IV.за пц защо трябва да е със емулатор?

Ами темата е от 2008г и тогава GTA IV не е била още завършена, само не разбрах защо badboykiller е решил че е от емулатор на xbox360 като на клипчето си пише PC версия BETA 0.7.45 тест.

Ами темата е от 2008г и тогава GTA IV не е била още завършена, само не разбрах защо badboykiller е решил че е от емулатор на xbox360 като на клипчето си пише PC версия BETA 0.7.45 тест.

Ми айде питай ги.:P

Ми айде питай ги.:hush:

• 6 месеца по-късно...

В интерес на истината, има емулатори както за Xbox, така и за PlayStation (всички версии), от фирмите производителки, но се използват само за разработка на игри и не излизат извън фирмата...

• 1 месец по-късно...

в интерес на истината има и достатъчно хакери които с малко повече труд ги крадат и ги пускат в интернет :) просто е нужно малко търсене на такива емулатори и ще намерите защото аз имам такъв но ако някой има по мощен комп от моя да ми пише и може да се съглася да му го пратя :) характеристики :

Процесор - Intel Core 2 Quad Q9650 - 4GHz (Overclocked разбира се с водно охлаждане)

РАМ - 4х 2GB DDR2(8GB общо :D)

Видео - Sapphire ATI Radeon HD 5970 Dual GPU - 4GB

(не се фукам просто реших да споделя характеристиките на които ми тръгва-написах и моделите на процесора и видеокартата (ако някой реши да си купи ;)))

Игрите който подкарах на 40fps бяха - Naruto Shippuden : Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden : Ultimate Ninja Storm 2 и Need For Speed Shift (35fps)

Игрите който подкарах на 30fps бяха - Need for Speed : Hot Pursuit

Други игри не съм пробвал но 40 или 30 fps са много малко сравнение с изтенския геймплей на xbox360.

A пък емулатор за PS3 няма все още в сайта в който го открих този xbox360 emulator тъй като PS3 има 8-ядрен процесор с 3.2 GHz !!!

А и да знаете че когато процесора ми не беше overclock-нат и беше само на 3GHz емулатора се крашваше така че не се надявайте да тръгне на по слаби компи ;)

Ето и screenshot :Публикувано изображение

Редактирано от cecoboy88 (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

:) :) :) :) ето не 6то от мен ...... емолатора

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=delIzGYv1sw&feature=related видео клипа :D :D :D :D :D :D

Само официални сайтове!!!

http://www.emulator-zone.com/doc.php/xbox/

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.