Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Виста

Featured Replies

Привет,

Днес си взех нов лаптоп и инсталирах бс-плеър и реших да инсталирам и кодеци.Направих го и след като ми се рестартира компютъра не мога да вляза в нито една икона, таск мениджъра, абе с една дума заби и не мога да вляза никъде. Помогнете моля. Кодеците са K-Life Codec Pack 2.69 Full

Привет,

Днес си взех нов лаптоп и инсталирах бс-плеър и реших да инсталирам и кодеци.Направих го и след като ми се рестартира компютъра не мога да вляза в нито една икона, таск мениджъра, абе с една дума заби и не мога да вляза никъде. Помогнете моля. Кодеците са K-Life Codec Pack 2.69 Full

Рестартираш, и преди да е заредила системата натискаш F8, след това избираш last known good configuration.

ps според мен не ти трябва друг плейър, достатъчно е да инсталираш последния k-lite 4,20 и да си ползваш WMPlayer.

Проблемът не е в кодеците! Аз съм с Виста и тези кодеци и нямам проблеми... По принцип BS Player създава главоболия на потребителите с Виста... но те се състоят главно в това, че не излиза картина на филмите, а само субтитри... По-скоро върни ОС-то в първоначално състояние и пробвай първо да сложиш кодеците, а след това друг плеър - за предпочитане GOM Player или KMPlayer, че дори и да използваш наличния Windows Media няма да е лошо, а пък на всичко отгоре с пакета кодеци върви и Media Player Classic - той също е добра алтернатива. В краен случай инсталирай последва версия Winamp и карай с него... :)

Забрави за BSPlayer-a-отдавна е задминат от доста плеъри;)Кодеците,които си инсталирал са стари-от времето преди Вистата да я има:)Освен това има специален пакет ВИста кодеци-има ги в каталога на калдата;)Инсталирай си KMPlayer - има си вградени и си върви перфектно на Вистата-чете всичко:)

• Автор
Рестартираш, и преди да е заредила системата натискаш F8, след това избираш last known good configuration.

ps според мен не ти трябва друг плейър, достатъчно е да инсталираш последния k-lite 4,20 и да си ползваш WMPlayer.

Направих това, което ми написа, но отново след това го има същия проблем. Сега обаче се вижда на десктопа как зарежда мишката. Никакви клавиши от клаванурата не действат, все едно е блокирало мишката и клавиатурата.

Моят съвет е да преинсталираш уиндолса си и да не го омазваш отново с BSPlayer-ът.

Използвай KMPlayer и не си създавай излишни главоболия.

• Автор

Тази Виста направо ме разби. Инсталирах Скайп, Нод32, Бс-плеър и Кодеци и се скапа. Ако и при други програми, които инсталирам се прецаква направо не зная как ще я издържа и защо са я направили толкова зле.

• 2 седмици по-късно...

Нищо и няма на Вистата - при мен у нас си е накичена с близо 20ГБ софт и си върви и пее сякаш си е прясно инсталирана ОС.

Проблемът явно е у теб - задклавиатурното устройство :speak:

• 2 месеца по-късно...

На мен преди време ми изчезна показателя за мрежата в долния десен ъгъл, а днес ми изчезна и показателя за силата на звука.

В настройките на лентата не мога да сложа отметки на тези двете, защото са сиви (неактивни).

Може ли някой да ми помогне да си ги върна обратно в лентата с инструменти?

Тази Виста направо ме разби. Инсталирах Скайп, Нод32, Бс-плеър и Кодеци и се скапа. Ако и при други програми, които инсталирам се прецаква направо не зная как ще я издържа и защо са я направили толкова зле.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=70812 Прочети внимателно всички постове и никога няма да имаш проблеми с Vista.

Кой знае на каква самоделка си попаднал вече четвърта година съм с виста, започнах от първите бети, които се появиха, сега на лаптопа съм с две висти- първата е с 85 програми инсталирани, като ти кажа, че между тях е пълния пакет на Adobe Suite 15 ГБ инсталационен файл и Corel 14...да не продължавам.., а знаеш ли какъв ми е лаптопа: 1 ГБ РАМ и 1.85 GH едноядрен процесор и си върви нормално...нещо по въпроса???!!!

Не че всички самоделки са лоши - втората ми Виста е Eternity 50 GB самоделка, и нея съм напълнил...и си хвърка...

Редактирано от lenylucky (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.