Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с 9550

Featured Replies

Преинсталирах уиндоус на един приятел(видеокартата му е радеон 9550),и когато му сложих драйвърите за картата (свалени от сайта и най-новата версия която препоръчват)ето ти проблем-държи само 800х600.Променям резолюцията на 1024х768 и при рестарт пак я връща.Сложих едни стари драйвъри от диска даден с картата и там всичко е наред.Пробвах с малко по-нови от тях пак се появи проблема.

Къде може да е грешката?

Кажи му да си свали ATi Omega Drivers. Аз съм със същата карта и нямам никакъв проблем с тези драйвъри. Даже смея да твърдя, че това са най-стабилните драйвъри. :angry:

И моята на настолния комп е 9550 и ми правеше доста проблеми. Флашнах я до 9600 ( самата карта е пригодена специално за да може да се флашва до 9600 ) и всичко с нея се оправи.

• Автор

Ако се стигне до флашване кой биос да избера(намерих два-9600 non pro и 9600xt vivo).

Ами не си спомням аз кой й сложих и няма и как да видя скоро. И да знаеш, че флашването си е малко разправия. Дискети с някакви неща, команди под DOS и още няколко разправий. Доста изчетох как става точно флашването. Ако не можеш да го направиш сам по-добре извикай някой дето по разбира да помага.

Ако, ти е разрешен втория канал на картата за предаване към телевизора и десктопа се ползва и на него, нама да ти позволи по-големи резолюции. Това е само предположение. Как са нещата ето тук-

post-55174-1227691206_thumb.jpg

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

Ами не си спомням аз кой й сложих и няма и как да видя скоро. И да знаеш, че флашването си е малко разправия. Дискети с някакви неща, команди под DOS и още няколко разправий. Доста изчетох как става точно флашването. Ако не можеш да го направиш сам по-добре извикай някой дето по разбира да помага.

Донякъде е рисковано и заради разликата в честотите - тези на 9600 са една идея по-големи и трябва предварително да се знае дали картата държи на тях.

и аз съм с тази карта досега никакви проблеми :rolleyes: подкарал съм я на 400/600

И аз сам с 9550 256МБ може ли да се флашне или клокне да вървят игрите по добре ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.