Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Radeon 3870!

Featured Replies

Ами за въпросната видео карта.Искам леко да е клокна.Знам как , имам програми но възниква един малък проблем.В момента е на честоти 775мхз ядро 2250 памет.Искам да я докарам до 805 ядро и 2300 памет.Няма проблеми стигам ги.Но когато е в режим 2D видео картата е с честота на ядрото 297мхз и като премине вече в 3D си възвръща 775мхз.Като я клокна дори съвсем леко видео картата държи постоянно честота 810мхз и естествено загрява и шуми повече.Та как да я клокна така че в режим 2D ядрото да си намаля честотата а в режим 3D да бъде с клока :speak: Клоквам с Ati Tray Tool

Нещо не правиш като хората. Не си казал с кой драйвери си и как си ги инсталирал - дали като ъпдейт на стари или са чиста инсталация, от кое меню на ATT клокваш, опитвал ли си с други програми и кои, опитвал ли си през CCC и т.н.

• Автор

Драйвера е на Catalyst 8.11 и са като ъпдеит.От АТТ като го отворя ми излиза иконката долу в дясно менюто което избирам е hardware->overclocking settings.Като го отворя ми дава че ядрото в момента е на 297мхз а паметта на 1125.Едва като пусна теста тогава се вдига на 775мхз.А като го му задам да стои на 810мхз после не си намаля честотата и седи на толкова , при което видеото шуми повече и загрява.Иначе с честотата на паметта няма проблеми , само ядрото е проблема че не си сваля честотата.През CCC което предполагам че е клока от на ати драйверите пробвах.Но първо не ми дава повече от 1152мхз памет и 805 ядро и второ като му дам save помни честотите , но след рестарт всичко отново.С Riva tuner пак става клока но пак си стои ядрото на по-високата честота и не пада.С Ati Tool отново не пада честотата пък и като му дам да намери ядрото и паметта до такава степен сваля паметта че ми гаси монитора.Как да стане при клок на ядрото в режим 2д да е с намалена честота а в режим 3д да си е с клокнатата честота???? :huh:

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Пак въпросче! Значи клокнах си я аз през драйвърите на видео картата и няма пробмеми сега с 2Д и 3Д профилите.Но сега изниква нещо друго.Единствената програма която ми отчита клока е GPU-Z другите като еверест и riva tuner нищо не отчитат.Има прираст при тестовете значи има клок.Но има проблем при вдигане на ядрото над 810 мхз просто не може.В драйвърите отчита че е на 820 мхз и само там никъде другаде защо така? С най-новия catalyst съм. ohmy.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.