Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много ли са правата на българския учител?

Featured Replies

Не съм съгласен,учителите не са само тея от "Софийски" или "НБУ" ако там взимат добри пари,в някои по малък град в основно училище съвсем не взимат добри пари нито от заплата нито дават частни уроци,а ако някои дава частни уроци,то това вече си е друга работа и не трябва да се причислява към учителската заплата,ако ме разбирате.А какви нерви трупат само...

Ти пак стига давай минуси наляво и надясно верно си just idiot.

Няма да има дават заплати я да не са направили нещо с което да ги заслужат.Аз уча в Национална Търговска гимназия Гр. Пловдив и мога да кажа че там почти всички икономисти даскали работят и в частната търговска и пак стачкуваха говедата щото не им стигали парите.Кви нерви правили,ами примерно един строител по-малко нерви ли прави,един войник,един полицай.Пълни глупости

• Отговори 147
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Бравоо браво,смъкнете им даже заплатите.Ако можехте щяхте да го направите нали? И после искате хубави учители...а знаете ли,че има учители,които взимат 250лв?Много ли е?Вие опитвали ли сте да живеете

• На мене една даскалка ми каза, че ако не са били парите, които взима, никога нямало да работи такава професия .. за какво говорим? Ако имаше свестни учители и добра образователна система, нямаше 50

• Заплатите им са смешни,защото и самите Учители са смешни.Поне повечето.Тези по-“дъртите„ нека дойдат в учелищата да видат кои са по-големите боклуци,ние или учителите и след това да дават акъли колко

Няма да има дават заплати я да не са направили нещо с което да ги заслужат.Аз уча в Национална Търговска гимназия Гр. Пловдив и мога да кажа че там почти всички икономисти даскали работят и в частната търговска и пак стачкуваха говедата щото не им стигали парите.Кви нерви правили,ами примерно един строител по-малко нерви ли прави,един войник,един полицай.Пълни глупости

Напълно подкрепям!Още повече,че и аз уча там.Не им стигали парите ли-ами да си ги заработят.От 5 години учене тук само 5 от тях са си заслужавали парите,които им се плащат.Като искат пари и права,да преподават качествено,не...

Винаги ще има двойкаджии.-така каза учителя ми по математика преди време и е прав.Дали лекар,полицай,учител или нещо друго-двойкаджии и тройкаджии ще има.(както и отличници,разбира се).Но все пак нека не забравяме,че всички сме различни.

Вярно е,че има учители,които(както се изразиха в по-горните мнения)не са си заслужили парите ; но има и такива,които преподават много добре,но са ощетени от към заплата...всякакви случаи има-при всеки е различно.Не е редно да слагаме всички учители(а въобще и хора)под общ знаменател.Аз примерно от пети до седми клас имах една страхотна учителка по математика.Вярно е,че ми е леля и че тогава ми беше класна,но при нея бях за почти пълно шест.(и въобще не съм била с превилегии-аз също имах една-две слаби оценки,които си бях заслужила де)От миналата година до сега при новия си учител-нищо не разбирам.Не ми харесва как обяснява и не мога да чатна нищо.Миналата година поне 10 пъти да съм ходила при леля ми да ми ги обяснява тез задачи.

Просто учители всякакви.Има такива,които си мислят,че знаят много и през по-голямата част от часа разказват те какви оценки имали,какво правили като били млади и т.н.А после питат:"Как не си го разбрал?!Аз колко пъти го обясних?" Ми ако беше обяснил като хората всички щяха да са разбрали...

Ооо спирам с моя коментар,че аз мога още много да пиша по тази тема..

Бравоо браво,смъкнете им даже заплатите.Ако можехте щяхте да го направите нали? И после искате хубави учители...а знаете ли,че има учители,които взимат 250лв?Много ли е?Вие опитвали ли сте да живеете с такива пари?За добър учител,трябват добри пари.Като няма пари,няма добри учители.

Пълна глупост си ти.Един строител определено прави по малко нерви от учителя.Егати наглите учители нали,на по 2 на по 3 места работят и пак стачкуват,че не им стигали парите :questions:те сигурно мн обичат да работят от сутрин до вечер за това на няколко места.Щом мислиш,че са супер добре,пожелавам ти и ти да си в такова положение,да си супер добре да бачкаш на няколко места и да ходиш по стачки...

А ако не са били учителите вие всички сега щяхте да бъдете грамотни и да пишете тук, нали? Не стига, че те са хората, на които дължите образованието си ами и ги плюете така нагло. Защо не се поставите на тяхно място първо? Ако вие застанете пред 30 деца (20 от които въобще не ги интересува за какво говорите, 5 чакат с нетърпение да бие звънеца, 2-ма играят карти и само 3-ма се интересуват от това, което вие говорите), за какво говорим просто? Ако вие не се интересувате от това, което учителите преподават, не обвинявайте хората, че не го правят, и не си изпълняват задълженията. Учителската професия е една от най трудните и най отговорните, за това не обиждайте така хората, посветили живота си да ви дадат образование. И те не го правят заради парите, за едни смешни 400-500 лева, а за вас. За да може някой ден някои от вас да станат хора, но като чета тези негативни коментари спрямо тях, това едва ли ще стане.

А ако не са били учителите вие всички сега щяхте да бъдете грамотни и да пишете тук, нали? Не стига, че те са хората, на които дължите образованието си ами и ги плюете така нагло. Защо не се поставите на тяхно място първо? Ако вие застанете пред 30 деца (20 от които въобще не ги интересува за какво говорите, 5 чакат с нетърпение да бие звънеца, 2-ма играят карти и само 3-ма се интересуват от това, което вие говорите), за какво говорим просто? Ако вие не се интересувате от това, което учителите преподават, не обвинявайте хората, че не го правят, и не си изпълняват задълженията. Учителската професия е една от най трудните и най отговорните, за това не обиждайте така хората, посветили живота си да ви дадат образование. И те не го правят заради парите, за едни смешни 400-500 лева, а за вас. За да може някой ден някои от вас да станат хора, но като чета тези негативни коментари спрямо тях, това едва ли ще стане.

На мене една даскалка ми каза, че ако не са били парите, които взима, никога нямало да работи такава професия .. за какво говорим? :angry:

Ако имаше свестни учители и добра образователна система, нямаше 50% от децата да са неграмотни ...

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

На мене една даскалка ми каза, че ако не са били парите, които взима, никога нямало да работи такава професия .. за какво говорим? :cool:

Ако имаше свестни учители и добра образователна система, нямаше 50% от децата да са неграмотни ...

ДА.Старото поколение само си мислят че знаят това което не са виждали,но не е така.

Айде ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2010

Как едните 50% са грамотни, а другите не ? Или това ще кажете, че зависи от учителите, а? Ако един човек не желае да получи образование, не са му виновни учителите нито образователната с-ма. Виновни са самите деца и техните родители, за това, че не са им обърнали достатъчно внимание. Единствено родителите обвиняват учителите и образователната с-ма, за това, че децата им били неграмотни, вместо да потърсят грешката в себе си. Един учител не може да накара насила ученика да учи. И после след като дойдат лошите оценки децата почват да се оправдават пред родителите си, че образователната с-ма била лоша, че учителите не преподавали качествено и т.н..... и те хората за по-лесно веднага започват да обвиняват учителите. Вярно е все пак, че има и единични случаи, но не съм съм съгласен, че някой ще стане учител заради парите. За какви пари говорим (проверете колко е средната заплата на един учител). Струва ли си да се учи толкова много, за да може после тези, които се опитваш да образоваш да те плюят и всеки ден да ти вдигат нервите до неузнаваемост. Всеки сам си преценява, но аз дължа огромна благодарност на тези хора, че са ми дали образование. Поздрави на всички и Честита Нова 2010 година.

Някой от учениците тук се изказаха,че учителите взимали по 700лв + някой взимали по 1200лв отчастни уроци..това е достатъчно,no comment

Как едните 50% са грамотни, а другите не ? Или това ще кажете, че зависи от учителите, а? Ако един човек не желае да получи образование, не са му виновни учителите нито образователната с-ма. Виновни са самите деца и техните родители, за това, че не са им обърнали достатъчно внимание. Единствено родителите обвиняват учителите и образователната с-ма, за това, че децата им били неграмотни, вместо да потърсят грешката в себе си. Един учител не може да накара насила ученика да учи. И после след като дойдат лошите оценки децата почват да се оправдават пред родителите си, че образователната с-ма била лоша, че учителите не преподавали качествено и т.н..... и те хората за по-лесно веднага започват да обвиняват учителите. Вярно е все пак, че има и единични случаи, но не съм съм съгласен, че някой ще стане учител заради парите. За какви пари говорим (проверете колко е средната заплата на един учител). Струва ли си да се учи толкова много, за да може после тези, които се опитваш да образоваш да те плюят и всеки ден да ти вдигат нервите до неузнаваемост. Всеки сам си преценява, но аз дължа огромна благодарност на тези хора, че са ми дали образование. Поздрави на всички и Честита Нова 2010 година.

Виж сега ... Много добре си знам дасклалите тука, така че не ми ги защитавай!НЕ може да го наречеш учител и като го попиташ за нещо, което не знаеш да получиш отговора "Ми не знам, трябва да потърся..." (учителката ми по география) Или да питаш по биология за някоя задача и тя да ти каже "Ами трябва да видя отговора, че не мога да я реша" Извинявай, много ясно, че ще са неграмотни, след като учителите не знаят!Как ще искат да учат децата като просто няма кво да научат при такива учители.И Тук е момента да повторя, че не всички учители са такива, но повечето да.Никой не иска да работи тая професия, щото всички знаем, че вече не е като преди.И тея дето работят сега повечето го правят заради парите, не заради нас.И аз искам да науча нещо, но честно казано и вкъщи мога да стоя и да науча това, което знам от училище ...

Относно парите вече бях пределно ясна...Много ясно, че ще ти кажат, че не взимат достатъчно пари, но има учители, на който даже им са много .. :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

... дойдат в учелищата да видат ... да си довлечат задниците в учелището без да правят нищо...

А и това го казва настоящ ученик в едно доста елитно учелище

Това някаква нова граматика на елитните училища ли е или някакъв жаргон, който съм пропуснала!?!

За определен момент сериозно се замислих как се пише думата "училище".

По темата - не на българските учители, а на българските ученици правата са им в повече, смятам аз.

Това някаква нова граматика на елитните училища ли е или някакъв жаргон, който съм пропуснала!?!

По темата - не на българските учители, а на българските ученици правата са им в повече, смятам аз.

Ами аз съм в същото "елитно" училище като него и определено не съм съгласен с теб(слагам елитно в кавички по простата причина,че днес такива са само езиковите гимназии).Не знам на колко си години и къде си учила,но това което ни дават на нас в момента не е образование.Махаме фактора корупция.Много от така наречените преподаватели въобще не разбират какво преподават,и като ги питаш ти казват-"ами не знам,трябва да погледна вкъщи",дори се е стигало до парадоксални случаи ние да им обясняваме как и защо се прави дадена операция.Всички казват,че ние сме виновни,учителите искали да ни научат,но сме били разхайтени и не знам си още какви.Е,за да искам да науча нещо,трябва да ми се привлече вниманието.А това няма как да стане с мрънкане под носа в стил "аз диктувам-вие пишете".За 5 години в това училище едва ли има и 5 души,които да си заслужават заплатите...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...

Ами аз съм в същото "елитно" училище като него и определено не съм съгласен с теб(слагам елитно в кавички по простата причина,че днес такива са само езиковите гимназии).Не знам на колко си години и къде си учила,но това което ни дават на нас в момента не е образование.Махаме фактора корупция.Много от така наречените преподаватели въобще не разбират какво преподават,и като ги питаш ти казват-"ами не знам,трябва да погледна вкъщи",дори се е стигало до парадоксални случаи ние да им обясняваме как и защо се прави дадена операция.Всички казват,че ние сме виновни,учителите искали да ни научат,но сме били разхайтени и не знам си още какви.Е,за да искам да науча нещо,трябва да ми се привлече вниманието.А това няма как да стане с мрънкане под носа в стил "аз диктувам-вие пишете".За 5 години в това училище едва ли има и 5 души,които да си заслужават заплатите...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...

Два поста по-нагоре съм изказала мнението си.Явно мисли еднакво, съгласна съм с тебе на 100%.Много мразя някой да каже, че учителите го правели заради нас.Пълни глупости!Те го правят заради парите ... съгласете се!

аз диктувам - вие пишете
тук мога да те подкрепя с добър пример .. и това съм аз.Тъй като ще кандидатсвам с география .. учителката ми е точно такава, 30 мин писане много яко, писане от което нямам нужда и излишно се натоварвам и научавам, че Германия се намира в Европа. :angry: Представете си само .. но както и да е.Затова не искам да обвинявате учениците, защото аз съм съвестна ученичка .. съвестна .. защо?Защото въпреки пречките и натоварването в училище се опитвам да науча нещо, въпреки "учителите", които не правят нищо друго освен да си запълват времето и да си изкарават нервите върху учениците ... или пък любовни и семейните теразания.... понякога се чувсвтаме като кошчета за душевни отпадъци, но както и да е...

Това че съм бързал и съм направил грешка нищо не значи.Само мога да кажа че за 1.30 часа у нас научавам много повече от колкото цял ден в училището

Какво значи "елитно" и по-малко елитно училище. Аз лично не схващам това разграничение в образователно отношение. Най-малкото е глупаво. Мене ако питаш и езиковите гимназии не са на кой знае какво елитно ниво, но щом предпочитате да ги квалифицирате като елитни, ок.

Ще се съглася обаче, че някои от преподавателите ви, не са подготвени да обучават вашето поколение. Или с други думи казано не им е мястото около вас. Убедена съм, че има и учители, които полагат достатъчно старание и точно заради това не бива да слагате всички под общ знаменател. Ще те разочаровам може би, но ще ти кажа, че с недобре квалифицирани кадри и с такива, които се занимават с това, от което най-малко разбират, ще се сбълскваш тепърва. Те са навсякъде и във всяка сфера на живота, но това е друга тема.

На колко съм години? Сигурно са много в сравнение с твоите - 33. Учила съм основно, средно и висше все във Велико Търново, ако това е от значение. Само че по времето на моето училищно образоване всичко беше различно. Правата ни се изчерпваха до там - да ходим на училище и нищо повече. Едва ли сме учили и знаели повече от вас, но имахме респект и уважение към даскалите. И понеже не съм пряк свидетел, често се питам това от множеството клипчета в нета наистина ли се случва при вас или е само постановка. Питам защото на мен и моето поколение /предполагам/ подобно държание в училище е безобразно. И в тази връзка да попитам заслужавате ли наистина по-добри учители? Одобряваш ли подобно поведение, харесва ли ти? Нормално ли е да се случва? Не ми отговаряй, отговори на себе си. Но просто няма как да очаквате да имате повече права от учителите, въпреки че на практите се случва точно това. Учителят няма право да те изгони от час, няма право да те шляпне зад врата, няма право да те обижда и ругае, когато вдигаш врява, мляскаш хамбургер или пишеш sms в часа му и си пречка да си предаде скапания урок. От него се очаква единствено да подходи с разбиране към проблемите на младото поколение и търпеливо да те подготви адекватно за живота. За твоя живот. Не визирам конкретно теб, не го приемай лично, много е възможно да си добър и съзнателен ученик.

Нямам намерение да убеждавам никой в нищо и да налагам мнението си, но ако не вярваш в това, което написах, попитай родителите си или някой от близките си какво би му се случило, ако се беше усмелил да набие /да се гаври/ в час с даскалката по английски, немски, френски или която и да е друга.

Това че съм бързал и съм направил грешка нищо не значи.Само мога да кажа че за 1.30 часа у нас научавам много повече от колкото цял ден в училището

Грешка е когато се прави неволно веднъж. Но три пъти в една и съща дума - странно. За това попитах някакъв жаргон ли е? :angry:

Ами щом така преценяваш нещата - подготвяй се вкъщи. Бъди частен ученик. Доколкото знам вече имате и това право. Имаш избор. Аз не съм имала такъв.

Какво значи "елитно" и по-малко елитно училище. Аз лично не схващам това разграничение в образователно отношение. Най-малкото е глупаво. Мене ако питаш и езиковите гимназии не са на кой знае какво елитно ниво, но щом предпочитате да ги квалифицирате като елитни, ок.

Ще се съглася обаче, че някои от преподавателите ви, не са подготвени да обучават вашето поколение. Или с други думи казано не им е мястото около вас. Убедена съм, че има и учители, които полагат достатъчно старание и точно заради това не бива да слагате всички под общ знаменател. Ще те разочаровам може би, но ще ти кажа, че с недобре квалифицирани кадри и с такива, които се занимават с това, от което най-малко разбират, ще се сбълскваш тепърва. Те са навсякъде и във всяка сфера на живота, но това е друга тема.

На колко съм години? Сигурно са много в сравнение с твоите - 33. Учила съм основно, средно и висше все във Велико Търново, ако това е от значение. Само че по времето на моето училищно образоване всичко беше различно. Правата ни се изчерпваха до там - да ходим на училище и нищо повече. Едва ли сме учили и знаели повече от вас, но имахме респект и уважение към даскалите. И понеже не съм пряк свидетел, често се питам това от множеството клипчета в нета наистина ли се случва при вас или е само постановка. Питам защото на мен и моето поколение /предполагам/ подобно държание в училище е безобразно. И в тази връзка да попитам заслужавате ли наистина по-добри учители? Одобряваш ли подобно поведение, харесва ли ти? Нормално ли е да се случва? Не ми отговаряй, отговори на себе си. Но просто няма как да очаквате да имате повече права от учителите, въпреки че на практите се случва точно това. Учителят няма право да те изгони от час, няма право да те шляпне зад врата, няма право да те обижда и ругае, когато вдигаш врява, мляскаш хамбургер или пишеш sms в часа му и си пречка да си предаде скапания урок. От него се очаква единствено да подходи с разбиране към проблемите на младото поколение и търпеливо да те подготви адекватно за живота. За твоя живот. Не визирам конкретно теб, не го приемай лично, много е възможно да си добър и съзнателен ученик.

Нямам намерение да убеждавам никой в нищо и да налагам мнението си, но ако не вярваш в това, което написах, попитай родителите си или някой от близките си какво би му се случило, ако се беше усмелил да набие /да се гаври/ в час с даскалката по английски, немски, френски или която и да е друга.

Грешка е когато се прави неволно веднъж. Но три пъти в една и съща дума - странно. За това попитах някакъв жаргон ли е? :angry:

Ами щом така преценяваш нещата - подготвяй се вкъщи. Бъди частен ученик. Доколкото знам вече имате и това право. Имаш избор. Аз не съм имала такъв.

Тук не знам какво искаш да докажеш че въпреки че не допускаш правописни грешки си глупава ли или нещо друго.Защото не е толкова важно дали ще сбъркаш една дума,а да можеш да разсъждаваш обективно и адекватно.А ти не можеш.Ти си с някъкво изкривено насаждано през времето мислене и за това сега сме на този хал

''сбълскваш"много интересна дума

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

На учителите заплатите трябва да са от най-високите в държавата, поне 1000лв. като минимум и да има на хора, които минават 2000лв. Навсякъде из западнати страни е високоплатена професия, от най-високо платените и е нормално да е така... от тях зависи бъдещето на нацията. В момента желаещите да бъдат учители са много малко, да не говорим, че почти няма желаещи и след известно време... искат, не искат... заплатите им ще трябва да се увеличат. В момента не си струва да си учител за тези пари.

Тук не знам какво искаш да докажеш че въпреки че не допускаш правописни грешки си глупава ли или нещо друго.Защото не е толкова важно дали ще сбъркаш една дума,а да можеш да разсъждаваш обективно и адекватно.А ти не можеш.Ти си с някъкво изкривено насаждано през времето мислене и за това сега сме на този хал

''сбълскваш"много интересна дума

Нищо не доказвам, чудя ти се на акъла.

Пиши още малко в темата, виждам имаш кво да кажеш.

Айде, поздрави се!

p.s. Важното да не я повтаряш... ако ме разбра.

Нямам да взимам страна.Разбира се ,че има хора не са които не са за тази професия,но си мисля за ценностната система сега и преди известно време, мисля си и за правата и отговорностите на учениците. А специално на младежа remix1912 / без да се обижда ,разбира се/ ми се струва ,че си мисли ,че обучението е едностранен процес учителя само да налива знания , а учениците да си чудят само какъв купон да направят довечера-опростено казано.

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Нямам да взимам страна.Разбира се ,че има хора не са които не са за тази професия,но си мисля за ценностната система сега и преди известно време, мисля си и за правата и отговорностите на учениците. А специално на младежа remix1912 / без да се обижда ,разбира се/ ми се струва ,че си мисли ,че обучението е едностранен процес учителя само да налива знания , а учениците да си чудят само какъв купон да направят довечера-опростено казано.

Без да се обиждаш разбира се.Ти да не четеш през редовете.Къде съм казал такова нещо.Само дето учителите за това им се плаща да наливат знания,а те ги нямат.За мен не е честно хора които вече не са в образователната система да пишат в тази тема.Защото не знаят за каква пародия става въпрос.Колко смешни и жалки са 90 процента от бг учителите.И не за това не сме виновни ние,а те самите че не са си научили уроците,защото ги мързи и че си довличат дебелите гъзове до училището само да си вземат заплатата.Учителите нямат тежка работа.Който ви го е казал ви лъже.За мен учител който не е компетентен по материяла по който е квалифициран не е учител не заслужава моето уважение и заплатата си дори.А такива са почти всички.Да не забравяме че и те са българи.Точно учениците са най-добрият мерител на работата на учителите,а не те самите,не директора и не родителите.Учениците са потребителите на тяхните продукти.А те такива не ги предлагат или ги предлагат с много лошо качество,смешно.Има много малко учители които наистина да са много добри,а другите са смешни.Вече и добрите стават като другите защото просто виждат че и те могат да минат така по-лесно :biggrin:

Без да се обиждаш разбира се.Ти да не четеш през редовете.Къде съм казал такова нещо.Само дето учителите за това им се плаща да наливат знания,а те ги нямат.За мен не е честно хора които вече не са в образователната система да пишат в тази тема.Защото не знаят за каква пародия става въпрос.Колко смешни и жалки са 90 процента от бг учителите.И не за това не сме виновни ние,а те самите че не са си научили уроците,защото ги мързи и че си довличат дебелите гъзове до училището само да си вземат заплатата.Учителите нямат тежка работа.Който ви го е казал ви лъже.За мен учител който не е компетентен по материяла по който е квалифициран не е учител не заслужава моето уважение и заплатата си дори.А такива са почти всички.Да не забравяме че и те са българи.Точно учениците са най-добрият мерител на работата на учителите,а не те самите,не директора и не родителите.Учениците са потребителите на тяхните продукти.А те такива не ги предлагат или ги предлагат с много лошо качество,смешно.Има много малко учители които наистина да са много добри,а другите са смешни.Вече и добрите стават като другите защото просто виждат че и те могат да минат така по-лесно :biggrin:

Това ,че пишеш това мнение доказва правотата ми,но не смятам да те убеждавам в нищо...показваш типичните психологически черти на тийнеджърството.......няма да ги разисквам сега.Супер се издразвам от някъкав малоумен тийн дето си мисли ,че като е стоял цял ден пред комп-а (нямам предвид ,само теб remix1912) и знае всичко и за всеки.Искам да попитам този малоумник ,колко пъти е преподавал на 20 -25 тийна които си мислят само как ......(на мястото на точките сложете каквото ви хрумне)?Аз за разлика от въпросния тийн зная какво е ....Както и да е...Както казва deliverme...поздравете се

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Това ,че пишеш това мнение доказва правотата ми,но не смятам да те убеждавам в нищо...показваш типичните психологически черти на тийнеджърството.......няма да ги разисквам сега.Супер се издразвам от някъкав малоумен тийн дето си мисли ,че като е стоял цял ден пред комп-а (нямам предвид ,само теб remix1912) и знае всичко и за всеки.Искам да попитам този малоумник ,колко пъти е преподавал на 20 -25 тийна които си мислят само как ......(на мястото на точките сложете каквото ви хрумне)?Аз за разлика от въпросния тийн зная какво е ....Както и да е...Както казва deliverme...поздравете се

Това че съм на 17 примерно не значи,че ти като си на 30 си по-умен.Научете се бе хора.Ти си живия пример за това

Пречупих те.Веднага се усети кога твоето тъпо "АЗ" се показа на хоризонта.А аз компа го ползвам от време на време за забавление не живея в него като тебе

Това че съм на 17 примерно не значи,че ти като си на 30 си по-умен.Научете се бе хора.Ти си живия пример за това.Какво вие все едно не сте били малки така ли.За нещо повече ли се имате.Да ама не.Това е напълно нормално явление.Вижда се много ясно когато един по-възрастен се държи с един по-млад пренебрежително заради годините му,но това е така само защото знае че по-малкия ще го измести и на 20 ще знае повече в различни свери от колкото той на 50.Това не се отнася разбира се за всички,но за много хора

Пречупих те.Веднага се усети кога твоето тъпо "АЗ" се показа на хоризонта.А аз компа го ползвам от време на време за забавление не живея в него като тебе

Това че съм на 17 примерно не значи,че ти като си на 30 си по-умен.Научете се бе хора.Ти си живия пример за това

Няма проблем ,ти всичко знаеш-затова на 17 са най -търсените ръководители и служители и възраста на която човек знае всичко ,после оглупява.Споко,ще го израстеш......айде и вярвам в теб да знаеш ,следващия Айнщайн си ....най-малкото.Жив и здрав .:biggrin:

Няма проблем ,ти всичко знаеш-затова на 17 са най -търсените ръководители и служители и възраста на която човек знае всичко ,после оглупява.Споко,ще го израстеш......айде и вярвам в теб да знаеш ,следващия Айнщайн си ....най-малкото.Жив и здрав .:biggrin:

Ти можеш ли да ми докажеш че не са търсени.Някои професии изискват години изискват висше.Да има какво да се научи през тези оставащи години.Но това не значи че всички възрастни са се възползвали от този свой шанс(дори и да не са те пак могат да знаят достатъчно),но и дали ще са научили нещо.Проблема ви е,че се слагате под общ знаменател,както слагате и нас под общ знаменател

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.