Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с безжичната мрежа

Featured Replies

Здравейте ...

Малко ми е трудно да се изразя за проблема , но въпреки всичко ще опитам , защото това , което ми се случва започва безкрайно да ме дразни ...

Използвах рутер на Linsys ... Тогава връзката ми постоянно прекъсваше и компютъра си обновяваше търсенето на нови безжични мрежи ... Мислех си , че е нещо от рутера - че не са му направени настройките както трябва ... и какво ли още не ... Както и да е ... Сега ползвам друг рутер , но проблемът все още си съществува ... В момента съм с D-Link DL-524 и това , че сме общо 4 лаптопа и само на моя има такъв проблем вече си ме плаши =) Така де - установи се , че не е от рутера ... явно ... Щом при другите всичко си е нормално , а при мен нещата куцат ... Бихте ли ми помогнали в такъв случай ? Бихте ли ми казали какъв е проблемът и какво бих могла да направя аз , за да го отстраня =( ?

Благодаря ви предварително !!!

Здравей,пробвай с този стик струва около 30 лв.

4979p.jpg

• Автор

На мен не ми е проблем да си взема , но просто мисля , че проблемът е в нещо , което би могло да се поправи ... Аз не , че нямам нет ... Напротив - имам си връзка с рутера ... но не е лочино на десет минути да прекъсва ... Просто не знам какво му има ... =|

Здравей!

Това явление го забелязах при ЕйчПи, купен от Техно-маркет/полис, АМД процесор и малоазиатска или някаква такава сглобка и понеже този лаптоп го ползвах само временно не се и старах го оправям, но опитай да смениш каналите на рутера 1-13 за да видиш дали ще има ефект при теб. Аз на този Линксис бях пуснал 14-ти канал и скоростта ми беше макс 11Мбтс, но като го смених на канал от 12-ти до 01-ви скоростта се оправи на макисмалната възможна.

Пробвай да ъпдейтнеш драйверите и да пуснеш да се връзваш през някакъв софтуер, който върви към картата, а не през Асистента на лаптоп=а, това го има при Интелските чипсетове..

Късмет!

Поздрави,

А3

Здравейте. И при мен го има този проблем... ползваме рутер на Zyxel a лап топа ми е MSI V610 колегата има Acer а при него го няма проблема ... намерил съм моментно решение като си удължих лан кабела. Помогнете

Здравей,пробвай с този стик струва около 30 лв.

4979p.jpg

Исках да ти кажа да ползваш антена която не е вградена в лаптопа и този стик е идеален.

• Автор
Здравей!

Това явление го забелязах при ЕйчПи, купен от Техно-маркет/полис, АМД процесор и малоазиатска или някаква такава сглобка и понеже този лаптоп го ползвах само временно не се и старах го оправям, но опитай да смениш каналите на рутера 1-13 за да видиш дали ще има ефект при теб. Аз на този Линксис бях пуснал 14-ти канал и скоростта ми беше макс 11Мбтс, но като го смених на канал от 12-ти до 01-ви скоростта се оправи на макисмалната възможна.

Пробвай да ъпдейтнеш драйверите и да пуснеш да се връзваш през някакъв софтуер, който върви към картата, а не през Асистента на лаптоп=а, това го има при Интелските чипсетове..

Късмет!

Поздрави,

А3

Мнооого си прав ... Точно с HP съм и си го взех преди година и нещо от техномаркет или от технополис ... не помня вече ... Но съм скарана с тези неща , които ти ме караш да напрвя =( и честно казано ... май няма да успея да си помогна сама ....

Мнооого си прав ... Точно с HP съм и си го взех преди година и нещо от техномаркет или от технополис ... не помня вече ... Но съм скарана с тези неща , които ти ме караш да напрвя =( и честно казано ... май няма да успея да си помогна сама ....

Би трябвало лаптоп-а да ти е още гаранционен, което означава, че можеш да предявиш претенции по гаранцията при СТЕМО /те са официалния вносител на Ейч Пи за БГ/, но понеже не е купен от тях, може и да не стане. Опитай с някой от колегите ти, които разбират малко повече от тези неща.

Опитай в този сайт:

http://www.kcsoftwares.com/

да намериш приложение под име СУМо -

http://www.kcsoftwares.com/index.php?sumo

SUMo, which stands for Software Update Monitor.

с това приложение можеш да видиш какъв софтуер имаш инсталиран и има ли нова версия за него. След което да търсиш в сайта на ИНТЕЛ за подходящите драйвери

Дай поне модела на Ейч Пи-то да потърсим в нет-а подробности за него..

Поздрави,

А3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.