Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възтоновяване (поправяне) на логически дял

Featured Replies

Здравейте! След разглобяване на компютъра и почистване на праха в кутията и събирането му отново си изгубих информацията на двата твърди диска свързани на един ИДЕ кабел. Моя грешка беше, че недогледах джъмпера на подчинения диск беше настроен като първи, и така се оказа че на първия ИДЕ кабел бяха свързани два твърди диска с нагласени джъмпери като за мастер диск. Съответно БИОС не ги виждаше. Оправих грешката и в БИОС се виждаха нормално, но под Lave Windows се виждаха като твърди дискове с буква, но като неформатирани. На единия системния диск нямах никаква важна информация и го форматирах. Той си е добре, но какво да правя с втория диск. Информацията в него не е много важна, но не бих искал да я загубя. Пробвах TuneUp Utilities 2008 да възтоновя информацията, но програмата не иска нищо да прави при положение че явно диска се вижда като неформатиран. Минава ми идея да му направя бърз формат и тогава да пробвам с TuneUp Utilities 2008, но реших да не избързвам с тази стъпка. Интересното е, че въпросния твърд диск Хитачи 250ГБ беше с един дял, а сега под Windows се виждат три логически дяла чийто общ капацитет е 288ГБ.

Чувал съм за разни програми като HDD reginerator (ако правилно съм написал името). Моля за съвет. Подготвен съм за пълната загуба и форматиране на диска.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.