Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Vista: шрифтът се болдна след ъпдейт

Featured Replies

рових се из доста сайтове ,за да разбера от какво се причини това ,оказа се че е било от ъпдейт на виста >_>

шрифта се bold-на и всичко стой някак неестествено и грозно. Пробвах се да го оправя ,но нищо не помогна

дори върнах системата няколко дни назад със System Restore ,но уви и по този начин не успях и вече не знам какво да правя.

Най-лошото е че и шрифтовете в Firefox и IE са същи болднати и това ми пречи адски много когато чета форум ,защото ми показва всички теми като нови или такива които не съм посетил независимо дали съм кликнал на тях...

Моля ако някой може да ми помогне да си оправя Вистата да ми пише, ежедневно ще преглеждам темата

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

рових се из доста сайтове ,за да разбера от какво се причини това ,оказа се че е било от ъпдейт на виста >_>

шрифта се bold-на и всичко стой някак неестествено и грозно. Пробвах се да го оправя ,но нищо не помогна

дори върнах системата няколко дни назад със System Restore ,но уви и по този начин не успях и вече не знам какво да правя.

Най-лошото е че и шрифтовете в Firefox и IE са същи болднати и това ми пречи адски много когато чета форум ,защото ми показва всички теми като нови или такива които не съм посетил независимо дали съм кликнал на тях...

Моля ако някой може да ми помогне да си оправя Вистата да ми пише, ежедневно ще преглеждам темата

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/e...0870bd1033.mspx

• Автор

@Ken благодаря че се опита да помогнеш ,но проблема е че фоновете по принцип не са болднати ,т.е. това не помага

@Ken благодаря че се опита да помогнеш ,но проблема е че фоновете по принцип не са болднати ,т.е. това не помага

Аз имах преди няколко дни подобен проблем(всичките ми шрифтове станаха италик/наклонени). Ако ползваш TuneUP и подобни програми за чупене на системата... Тва е грешка в регистрите след намеса на някой такъв боклучав софтуер. Успях да намеря някакви фиксове, но след тях пък станаха ръбати шрифтовете. Не успях да го изтрая и накрая преинсталирах. sad.gif

Хм, ето едно мнение (на Placehold): Problem with Italic fonts everywhere - Arial!

Progres, вероятно говориш за: този фикс (от Chris Pirillo)? Не съм го пробвал, но се препоръчва като краен случай за оправяне...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Хм, ето едно мнение (на Placehold): Problem with Italic fonts everywhere - Arial!

Progres, вероятно говориш за: този фикс (от Chris Pirillo)? Не съм го пробвал, но се препоръчва като краен случай за оправяне...

Право в 10-ката. Точно тези стъпки следвах. Не работи метода! :speak:

• Автор

ехх наистина не работи ,т.е. не изцяло

до известна степен оправи фоновете ,но само в IE >_>

докато в лисанко си останаха все така sad.gif ужасно е

принципно си поддържам системата старателно, всичко е на мястото си ,изчистено и спретнато ,но този ъпдейт направо ме съкруши ,нямам навика да си преинсталирам Вистата ,защото всяка нова виста е нова виста ,може и да звучи странно ,но си държа на моетоsad.gif вече ако няма лек тогава ще се приложат по фрапиращи мерки sad.gif

Като гледам този фикс, който сте използвали, прави зместване на доста озновни шрифтове с Segoe UI.

Може би проблема идва точно от това. Прегледайте си заместването на шрифтовете.

Ключа в Registry е HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes.

Проверете също така дали имате указаните там шрифтове :

segoeui.ttf

segoeuii.ttf

segoeuib.ttf

segoeuiz.ttf

• Автор

ама това стана така преди да използвам фикса

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.